Wineo lijm PVC vloeren laminaat - van hoogwaardige kwaliteit - om aan de top te blijven

Duurzaamheid met de kwaliteiten van het

20 / 85 Producent

Bij Wineo zijn ook innovatie en voorzichtig gebruik van essentieel belang om bij te blijven met de huidige ontwikkelingen. Het ontwerp wordt constant aangepast om zo aan de wensen van de consumenten te blijven voldoen. Met deze verantwoordelijkheden is het vinyl van Wineo een ware topper, waarbij het kwaliteitsmerk “Made in Germany” alleen maar ten goede komt.

Ontdek de verscheidenheid van Wineo Ambra vinyl laminaat met hun levendige hout en steen structuren

De grote collectie van Wineo Ambra biedt u voor iedere ruimte een oplossing. Met hun hout en steen designs bekleedt u eenvoudig uw woonkamer met een schitterend nieuw lijm PVC vloeren. U kunt uw droom nu vervullen door dit prachtig vinyl aan te leggen in uw ruimte. Met de twee spectra, Wineo Ambra Wood en Wineo Ambra Stone, kunt u verschillende sferen scheppen, waarbij u enkel de stijl hoeft te weten die u wilt creëren. De twee collecties van Wineo Ambra zorgen voor een groot palet aan kleuren en structuren van vinyl laminaat dus voor ieder wat wils.

U heeft bij de Wineo Ambra Wood collectie keuze uit 16 verschillende hout designs waarbij u voor ieder idee en iedere stijl een perfecte variant vinden kan. Deze collectie varieert van lichte tinten hout tot aan donkere hout kleuren. U kunt met de lichtere varianten van het PVC laminaat een lichte en heldere sfeer scheppen waarbij uw ruimte een oase van sereniteit wordt en u daardoor een frisse uitstraling creëert. Aan de andere kant, kunt u met de donkere varianten een gezellige en knusse sfeer scheppen om zo een warm gevoel te ontwikkelen als u deze ruimte binnenkomt.

Ten tweede, heeft Wineo Ambra een steen collectie waar u een deftige en nette sfeer kan scheppen in uw badkamer of keuken. Deze tegels zijn ontworpen om een schitterende uitstraling te geven aan uw ruimte. U heeft de keuze uit een aantal leisteen, natuursteen en zandsteen designs, waarbij u natuurlijk zonder enige moeite de perfecte tegel vinden zal. Deze variant van vinyl laminaat is bestemd om een warm gevoel te creëren met toch nog een deftige uitstraling te ontwikkelen.

De technische voordelen van dit PVC laminaat spreken natuurlijk voor zichzelf. U kunt deze planken en tegels plaatsen in iedere residentiële ruimte en commerciële ruimte met laag loopverkeer. (Gebruiksklasses 23 en 31) U kunt daarbij met blote voeten over dit vinyl lopen, zonder dat u bang hoeft te zijn om uit te glijden, door de anti slip waarde van R9. Daarbi is het brandwerend gedrag van dit vinyl bestempeld met Bfl-s1 waardoor u zonder angst gebruik kan maken van dit lijm PVC vloer. Er zijn natuurlijk veel meer voordelen die u krijgt bij dit Wineo vinyl!

Wineo 800 en Wineo 1000 lijm PVC vloeren voor groot of klein gebruik – blijvend hoge kwaliteit vloeroplossingen

Wineo 800 of Wineo 1000 bestaat uit een collectie vinyl laminaat waarbij u voor elke kamer een optie heeft. Verkrijgbaar in het standaard formaat en XXL formaat, geeft u dit enkel meer mogelijkheden om uw kamer aan te kleden. U kunt met de XXL variant ook snel een grote ruimtes opvullen om zo nog meer tijd te besparen bij het leggen. De varianten Wineo Wood, Wineo Wood XXL, Wineo Stone en Wineo Stone XXL zijn bij iedere versie terug te vinden, waarbij de Wineo 800 nog een aagepaste variant heeft, namelijk de Wineo 800 Craft. Met verschillende structuren, texturen en kleuren kunt u iedere smaak vervullen en zo heeft u talrijke opties. Dankzij de verschillende gebruiskklasses kunt u dit lijm PVC vloeren zo goed als overal plaatsen, zonder dat de kwaliteit ervan vermindert. Deze vloer is eenvoudig een multi talent door de verschillende formaten, talrijke kleuren en de geschiktheid voor gebruik in meerdere gebieden.

De klassieke manier van het leggen van PVC laminaat – Vinyl laminaat om te verlijmen

Op de huidige flexibele vloerenmarkt geeft het verschillende installatiesystemen van PVC laminaat. Door de ontwikkelingen blijven er steeds innovatievere manieren ontwikkeld worden om zo alle wensen van de consument te vervullen. Echter blijft de klassieke manier om vinyl laminaat te leggen toch een van de meest gebruikte manieren. Het installatiesysteem wordt beschouwd als een van de oorspronkelijke manieren om vloeren te leggen. U heeft hierbij alle mogelijke gereedschappen e.d. eenvoudig ter beschikking waardoor het eenvoudig te leggen is. Met de speciale Wineo lijm, kunt u met een handomdraai een nieuwe vloer leggen die er natuurlijk professioneel en vast bijligt.

Voorbereiden, snijden, lijmen en laten drogen – lijm PVC vloeren van Wineo blijft tenminste liggen

Een vinyl laminaat vloer blijft er eenvoudig goed en lang liggen. Dit komt door de lijm die eronder wordt geplaatst. Echter, voordat de vloer goed gelegd kan worden, moet ervoor worden gezorgd dat de ondervloer schoon, zuiver en egaal wordt gemaakt. Onregelmatigheden moeten worden gecompenseerd om er zo voor te zorgen dat de vloer perfect kan worden gelegd. Het PVC laminaat zal aangepast moeten worden aan de ruimte, maar zodra u dat heeft gedaan, kan het al meteen beginnen! De vloer zal eerst moeten worden gecoat met lijm wanneer, nadat deze verandert van kleur, de vloer erop kan worden gelegd en aangedrukt wordt. Als de vloer eenmaal ligt, moet de lijm 24-48 uur drogen en na deze tijd kan het meteen worden gebruikt zoals tevoren. De simpele manier van vloeren leggen. Dryback PVC van Wineo, het blijvend resultaat dat u zoekt.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Wineo PVC laminaat dat u van kwaliteit verzekerd

Wineo zorgt al jaren voor de beste kwaliteit die hun producten alleen maar beter en beter maken, waarschijnlijk zelfs de beste in hun branche. Daar krijgt u van BRICOFLOR natuurlijk ook nog eens de beste prijsgarantie bij, zodat u niet te veel betaald voor uw renovatie. Verder, als u nog niet precies weet welk PVC laminaat u wilt, kunt u bij ons een gratis sample aanvragen waardoor u al een voorbeeld krijgt van de desbetreffende vloer en hem al inbeelden kan bij uw interieur. Daarnaast krijgt u bij grotere bestellingen, de mogelijkheid om een persoonlijke offerte aan te vragen, zodat u een nóg scherpere prijs krijgt op uw bestelling. Ons competente service-team kunt u eenvoudig contacteren via het telefoonnummer of via de mail. Wij, bij BRICOFLOR, horen graag van u!

Plus icon lees meer