Close icon

Wineo plak PVC: Duitse kwaliteit met een groen hart!

Ontdek de kwaliteit van Wineo's plak PVC, geproduceerd met trots in Duitsland. Bij Wineo staat duurzaamheid hoog in het vaand…
lees meer
In stock:
33,44 m²
1 - 20 van 97 Producten

Wineo Plak PVC: Duitse Kwaliteit voor een Duurzame Vloer

Bij Wineo is innovatie en voorzichtig gebruik essentieel om bij te blijven met de huidige ontwikkelingen op het gebied van PVC vloeren. Het ontwerp wordt voortdurend aangepast om aan de wensen van consumenten te voldoen en onze kwaliteitsmerk "Made in Germany" draagt bij aan het leveren van topprestaties. Ontdek onze hoogwaardige Wineo Plak PVC vloeren en geniet van duurzaamheid, stijl en comfort. Bestel nu bij Wineo en vertrouw op de expertise van een toonaangevende fabrikant van PVC laminaat.

Ontdek de ontwerpen van Wineo Ambra PVC laminaat met hun levendige hout en steen structuren

Wilt u uw ruimte een schitterende uitstraling geven met een nieuw Wineo Plak PVC vloer? Ontdek dan de veelzijdige collectie van Wineo Ambra met hun levendige hout en steenstructuren. Met de Wineo Ambra Wood collectie kunt u kiezen uit 16 verschillende hout designs, variërend van lichte tinten tot donkere houtkleuren, om de perfecte sfeer te creëren die bij uw stijl past. Met de Wineo Ambra Stone collectie kunt u daarentegen een deftige en nette sfeer creëren in uw badkamer of keuken, door te kiezen uit een aantal leisteen, natuursteen en zandsteen designs.

Wineo Ambra biedt u niet alleen een groot palet aan kleuren en structuren van PVC laminaat, maar ook technische voordelen. Deze Plak PVC is geschikt voor iedere residentiële ruimte en commerciële ruimte met laag loopverkeer (Gebruiksklasses 23 en 31). Bovendien kunt u met blote voeten over deze anti-slip vloer lopen zonder uit te glijden, dankzij de anti-slip waarde van R9. En met de Bfl-s1 brandwerendheidsklasse hoeft u zich geen zorgen te maken over brandveiligheid.

Wineo 400 - Plak PVC voor al uw zintuigen

De Wineo 400-collectie toont niet alleen optisch hoe hoogwaardig een moderne PVC plakvloer is, maar ook qua gevoel is deze PVC vloer een echt hoogtepunt. De collectie omvat een scala aan vloeren met realistische houtstructuren en steenlooks. Hier vindt u plak PVC in drie verschillende uitvoeringen: als 1-strook landhuisplanken worden Wineo 400 wood in 1200 x 180 mm en Wineo 400 wood XL in 1505 x 235 mm gepresenteerd.

Wineo 400 stone is daarentegen een vloer in handig tegelformaat met afmetingen van 609,6 x 304,8 mm. De hele collectie is vrij van weekmakers en afkomstig uit duurzame productie. De hoge brandklasse Bfl-s1, hoge kleurechtheid en een speciale synchroon gestructureerde toplaag van de PVC, die antislip, onderhoudsvriendelijk en zeer robuust is, completeren het totaalbeeld van deze elastische vloerbedekking.

Wineo plak PVC vloeren in verschillende formaten - Wineo 600

Met de Wineo 600-collectie biedt de Duitse fabrikant een passende vloer voor elke ruimte om te plakken. Verkrijgbaar in standaardformaat, XL-formaat en tegelvorm, overtuigt deze collectie zowel in kleine als grote, lichte en donkere ruimtes. Met de Wineo 600 Wood, Wineo 600 Wood XL en Wineo 600 Stone XL collecties heeft u een uitgebreid aanbod aantrekkelijke Plak PVC houtlook en steenlooks. Met verschillende texturen, kleuren en oppervlaktedetails dekken de selecties het uitgebreide spectrum van hout- en steeneffecten vakkundig af, zodat er voor elke smaak en interieurstijl een geschikte PVC plakvloer verkrijgbaar is.

Bovendien blijkt PVC een echt multitalent te zijn. Dankzij de geschiktheid voor installatie in ruimtes met gebruiksklassen 23, 32 en 41 kan de plak PVC vloer bijna overal ter wereld worden gebruikt. Kleine en grote formaten, diverse kleuren, een gedetailleerde oppervlakteafwerking en talrijke technische kwaliteitskenmerken: Plak PVC uit de Wineo 600-collectie!

Wineo 800 - Plak PVC vloeren voor diverse ontwerpmogelijkheden

Optische diversiteit komt tot uiting in de PVC vloer Wineo 800, niet alleen door elegante en rustieke kleuren en patronen, maar vooral door maar liefst vijf verschillende uitvoeringen of formaten: Wineo 800 wood (1200 x 180 mm), Wineo 800 wood XL (1505 x 235 mm), Wineo stone XL (914,4 x 457,2 mm), Wineo 800 tile (914,4 x 457,2 mm; 914,4 x 457,2 mm; 457,2 x 457,2 mm) en Wineo 800 craft (914,4 x 101,6 mm; 457,2 x 457,2 mm).

De fijne lijnen en structuren van natuurlijke voorbeelden worden hier ook haptisch nauwkeurig nagebootst. Optiek en gevoel komen zo samen in een symbiose die alle zintuigen prikkelt. Geschikt voor commerciële ruimtes (NK 23) en industriële ruimtes (NK 33 en 42), kunt u deze ervaring in bijna elk aspect van uw leven brengen. Ontdek nu de Wineo 800 collectie in de webshop!

De klassieke manier van het leggen van Plak PVC

Op de flexibele vloerenmarkt zijn er verschillende installatiesystemen beschikbaar voor PVC laminaat. Hoewel er steeds innovatievere manieren ontwikkeld worden, blijft de klassieke manier om PVC te leggen een van de meest populaire methoden. Deze installatiemethode wordt beschouwd als een van de oorspronkelijke manieren om vloeren te leggen. Met Wineo lijm kunt u gemakkelijk en professioneel een nieuwe vloer leggen die stevig vastligt.

Deze speciale lijm is verkrijgbaar voor Wineo 800 en Wineo 1000 collecties, waardoor u voor elke kamer een optie heeft. U kunt de Wineo Plak PVC in verschillende kleuren, texturen en formaten krijgen, waardoor u iedere smaak kunt vervullen. Door de geschiktheid voor gebruik in meerdere gebieden, kunt u deze vloeren bijna overal plaatsen zonder kwaliteitsvermindering. Kies voor de klassieke manier van het leggen van PVC vloer met Wineo Plak PVC en geniet van een blijvend hoge kwaliteit vloeroplossing.

Voorbereiden, snijden, lijmen en laten drogen – Plak PVC van Wineo blijft tenminste liggen

Wineo Plak PVC vloeren zijn ontworpen om eenvoudig en langdurig te blijven liggen. Dit wordt bereikt door het gebruik van hoogwaardige lijm. Voordat u begint met het leggen van de vloer, is het belangrijk om de ondervloer zorgvuldig voor te bereiden. Zorg ervoor dat de ondervloer schoon, glad en vrij van onregelmatigheden is om een perfecte afwerking te garanderen. Vervolgens kunt u de PVC vloer aanpassen aan de ruimte. Dankzij de ruime keuze aan kleuren en structuren kunt u de vloer precies afstemmen op uw smaak en interieur.

Het leggen van de vloer is eenvoudig en vereist slechts een paar stappen. Breng de lijm aan op de ondervloer en laat deze even drogen tot de kleur verandert. Vervolgens kunt u het plak PVC erop leggen en stevig aandrukken. Laat de lijm nu 24-48 uur drogen voor het beste resultaat. Daarna is uw vloer klaar voor gebruik.

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR: Wineo PVC laminaat dat u van kwaliteit verzekerd

Bij Wineo staat kwaliteit hoog in het vaandel. Met jarenlange ervaring in de branche bieden ze alleen maar betere producten aan. Bij BRICOFLOR krijgt u niet alleen de beste prijsgarantie voor uw renovatie, maar kunt u ook gratis stalen aanvragen om een voorproefje te krijgen van de gewenste PVC vloer en hoe deze past bij uw interieur. Voor grotere bestellingen bieden wij bovendien de mogelijkheid om een persoonlijke offerte aan te vragen voor een nog scherpere prijs. Ons competente service-team is gemakkelijk te bereiken via telefoon of e-mail. Neem gerust contact met ons op. Bij BRICOFLOR helpen we u graag verder.

Plus icon lees meer