Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Natural - Zelfklevende PVC vloeren voor ieder zijn smaak 

De Gerflor Senso Natural serie zette de toon voor zelfklevende PVC vloeren met klassieke ontwerpen, kwaliteitsmaterialen en simpele installatie, zelfs voor wie nog nooit laminaat heeft gelegd. Gerflor Senso Natural zelfklevend vinyl laminaat draagt bij aan een gezellige sfeer in uw ruimtes. Een Gerflor PVC vloer kenmerkt zich door een natuurlijke textuur, die een realistische look teweeg brengt en, naast comfort, een serene rust uw ruimte in haalt. 

Geen filters geselecteerd
€ 19,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Dankzij de ruime keus aan natuurlijke, realistische hout ontwerpen en subtiele natuursteen ontwerpen, kunt u er zeker van zijn dat de perfecte match met uw interieur snel gevonden is. Senso Natural PVC laminaat is beschikbaar in 13 uiteenlopende stijlen met zowel moderne als elegante klassieke elementen. Alle producten ogen en voelen zeer realistisch dankzij de oppervlaktestructuur. Ze zijn de ideale natuurlijke vloerbedekking voor het creëren van een comfortabele omgeving. 

Uiteenlopende toepassingen en ontwerpen – Plak vinyl stroken van Gerflor Senso Natural 

De Natural collectie biedt steen ontwerpen in vier verschillende tinten van beige tot antraciet grijs, wat u de mogelijkheid geeft om, bijvoorbeeld, iedere ruimte een unieke look te geven, en toch eenheid te behouden. Omdat deze zelfklevende vinyl stroken ook geschikt zijn voor vochtige ruimtes, én makkelijk schoon te maken zijn, zijn ze ook prima geschikt voor badkamer en keuken. Tijdens het renoveren van uw huis om het op te frissen, dat is wanneer het PVC laminaat van Gerflor misschien nog wel het best tot hun recht komen.

De design vloeren zijn betaalbaar, van top kwaliteit, en passen in elke ruimte. Met deze vele mogelijke toepassingen, en de brede waaier van kleuren, tinten, en texturen, zijn de mogelijkheden zo onbegrensd als uw verbeelding. In woonvertrekken, slaapkamers, gangen, en zelfs in badkamers en keukens verzorgen deze producten een comfortabele en praktische oplossing voor elke inrichting. En met een slijtlaag van 0,2 mm kunt u er van uit gaan dat uw nieuwe vloer vele jaren mee gaat. 

Gerflor Senso zelfklevend vinyl - Hout imitatie met dé natuurlijke looks 

De zelfklevende PVC vloeren van Gerflor maken het onmogelijk om het verschil te tussen met “echt” parket en Gerflor’s eigen, excellente, alternatief. Met een extreem realistisch uiterlijk, is dit vinyl laminaat de voor de hand liggende keuze voor elk interieur. Het geeft dan ook een natuurlijke look en feel aan om het even welke ruimte het zich in bevind. Door de vele beschikbare ontwerpen is het aan u uw creativiteit de vrije loop te laten. De focus van deze collectie is het natuurgetrouw repliceren van de natuurlijke feel van een houten vloer, maar dan met de voordelen die alleen een Gerflor PVC laminaat vloer kan bieden.

Gerflor is er in geslaagd diverse exotische en inheemse houtsoorten kundig te reproduceren. Denk bijvoorbeeld aan eik en esdoorn, maar ook aan ebben. Uw woning hult zich in een warme deken van welbehagen en sereniteit, die langs de muren omhoog lijkt te trekken vanuit uw Gerflor zelfklevend PVC laminaat.

Gerflor Senso Natural - Een zelfklevende vinyl vloer met duurzaamheid voor uw woning 

Gerflor Senso Natural is zeer veerkrachtig. De zelfklevende tegels en planken zijn gesealed met een PUR behandeling, die het oppervlak uitzonderlijk bestand maakt tegen vuil en krassen. Het uitstekende vakmanschap dat in de productie zit verzekeren dat de vloer geschikt is voor installatie in vochtige ruimtes en dat vloerverwarming (< 28°C) geen negatieve effecten heeft op de Gerflor Senso Natural zelfklevend vinyl vloer of andersom. Dit zorgt er voor dat de vloer altijd aangenaam warm aanvoelt, wat zeker fijn is als er veel zonder schoenen gelopen word, bijvoorbeeld door kinderen.

Bovendien bevordert het de veiligheid in huis doordat de oppervlakte anti-slip eigenschappen heeft, hetgeen uitglijden verminderd. Met de Senso Natural collectie combineert Gerflor vele uitstekende eigenschappen in één product, en staat ook er volledig achter. 

Snelle, makkelijke installatie met dit zelfklevend vinyl laminaat

Het installeren van nieuw PVC laminaat was nog nooit zo simpel. Dankzij de zelfklevende achterkant van de stroken en tegels, is al het gedoe verleden tijd. U heeft geen speciale kennis of gereedschappen nodig, en zelfs zonder eerdere ervaring is de installatie een fluitje van een cent. De zelfklevende achterkant van het vinyl laminaat elemineert namelijk al het gehannes met losse lijm, vuile kwasten, vlekken op kleding en vloerpanelen, enzovoort. De installatie is niet ingewikkelder dan het verwijderen van her beschermende folie, de panelen op de grond leggen en aandrukken. 

Het klimaat beschermen met de Gerflor Senso Natural PVC laminaat vloeren

De Senso Natural collectie is extreem duurzaam, wat zich uit in een lange levensduur. De zelfklevende PVC vloer beschermd uw persoonlijke gezondheid dankzij haar samenstelling. Het bevat geen gevaarlijke chemicaliën zoals zware metalen, lood, oplosmiddelen en giftige plastics. Bekroond met een A+ beoordeling en 100% recycleerbaar, maakt Gerflor producten die het klimaat ten goede komen, en zet zich vol trots in voor duurzame productieprocessen. 

Gerflor Senso Natural zelfklevend vinyl online te koop bij BRICOFLOR 

Bij BRICOFLOR verkopen we alle Gerflor Senso Natural producten voor gegarandeerd de laagste prijs. Twijfel niet om door deze opwindende collectie van zelfklevende PVC vloeren te bladeren, en uw gratis samples te bestellen.

+ lees meer