Gerflor Senso Urban – Trendy zelfklevende PVC vloeren voor alle stedelijke interieur

Het combineren van eenvoud met elegantie, geeft het zelfklevend vinyl van Gerflor Senso Urban een beeld aan parti…

lees meer

De Gerflor Senso Urban is een echte must-have voor snelle en makkelijke oplossingen. Beschikbaar tegen lagere kosten voor geweldig na-maak hout is het de juiste keuze voor elke ruimte. De planken hebben een geribbeld en natuurlijke uitstraling. Alle stijlen hebben een waarneembaar gestructureerd oppervlak, dat de natuurlijke oppervlakte perfect imiteert.

Stedelijk design maakt kennis met moderne verwerking met Senso Urban plak PVC laminaat

Deze collectie matcht elk interieur en kan zich in elke ruimte met een stijlvol design aanpassen. De zelfklevende PVC vloeren bieden comfort wanneer uw interieur een nieuw leven in wordt geblazen. Met een zacht en glad gevoel van een realistische nabootsing, brengt Gerflor Senso u een niet te evenaren esthetiek van comfort en gezelligheid. Het vinyl laminaat kan ook worden gebruikt in elke kamer, slaapkamer, woonkamer, gang of zelfs in de badkamer. PVC laminaat is veerkrachtig en gebruikelijk voor dergelijk huishoudelijk gebruik.

Naast al deze geweldige kenmerken, is er ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende kleuren en designs om iedereen voorstelt te laten staan. Een ongelooflijke selectie van houten aders en groeven wat essentieel om het nog realistischer te maken. Naast deze houten opties zijn er ook stenen en granieten designs die een modern en stedelijk gevoel geven aan elke ruimte. De granieten variaties transformeren en herdefiniëren de atmosfeer naar een sierlijk en elegant. Ze komen niet alleen moderner over, maar ook als sterkere individuele karakters. Dit luxe zelfklevend vinyl is een perfect high-performance product.

Gerflor Senso Urban zelfklevend vinyl - Een moderne vloer die decennia lang mee kan

De geweldige collectie van Gerflor is erg veerkrachtig. Dit maakt deze vloer de perfecte vloer voor levendige huizen met bijvoorbeeld kinderen en huisdieren. Gerflor Senso Urban heeft een natuurlijk hout effect biedt verrassend veel voordelen. Met een totale constructie van 2.0 mm en een dikke slijtlaag van wel 0.20 mm, is het zelfklevend vinyl van Gerflor Senso Urban collectie perfect voor het gebruik in levendige ruimtes. Gepaard met een classificatie niveau van 22, is het flexibele ontwerp ook ideaal voor normal-traffic leefgebieden.

De zelfklevende PVC vloeren zijn water, vuur en kras bestendig om uw veiligheid te verhogen. De vloer beschikt ook over een uitstekende geluidsisolatie en een PUR behandeld oppervlak dat de kwaliteit en veerkracht toevoegt. Het zelfklevend PVC biedt een geweldige kwaliteit tegen een gematigde prijs. Ontdek zelf de vele voordelen die kwaliteits vloeren met zich meebrengen.

Makkelijke installatie voor gevordende én beginners - Zelfklevend vinyl van Gerflor

Nieuwe en innovatieve producten brengen nieuwe designs, stijlen en processen met zich mee. Dankzij de zelfklevende PVC vloeren van Gerflor, is het inhuren van experts om de vloeren te leggen, verleden tijd. Het proces is simpel en makkelijk. Het heeft een gemakkelijke voorbereiding. U kunt de vloeren in een paar gemakkelijke stappen installeren. Verwijder de beschermlaag en plaats de vloeren waar u dat wilt. Het enige wat nodig is, is de kracht van je eigen handen. Er hoeft geen gebruik gemaakt te worden van extra benodigdheden of speciaal gereedschap. Dankzij deze innovatieve kwaliteiten bespaart u uwzelf niet alleen geld en tijd, maar het installeren van vinyl laminaat kan zelfs een leuke en makkelijke DIY (Do It Yourself) taak worden.

Zelfklevende PVC vloeren van Gerflor - De basis van een stralende toekomst

Gerflor is op de hoogte van het belang van een duurzame ontwikkeling en natuurlijke bronnen om aan een betere, groenere toekomst te werken. De producten zijn voor 25% gerecycled materiaal en vrij van metalen, solvent-inkten en formaldehyde. Met hun “Second Life Programme”, garandeerd Gerflor dat hun vinyl laminaat van gerecycled materiaal zijn gemaakt. Senso Urban maakt deel uit van dit programma en is dus 100% recycleerbaar. Het is ook zeer laag in VOS-emissies, die niet alleen goed voor het milieu zijn, maar het verbetert ook de kwaliteit van de binnenlucht in uw huis. Alle PVC planken zijn uitgerust met emissieklasse A +, wat het maken van uw huis een veilige chemisch vrije ruimte maakt.

Gerflor Senso Urban – Modern plak PVC laminaat nu online bij Bricoflor

In aanvulling op de vele Gerflor collecties die momenteel beschikbaar zijn op Bricoflor, kunt u nu ook Gerflor Senso Urban bestellen. Ontdek de moderne PVC laminaat ontwerpen die u ruimte zal veranderen in een moderne setting. De combinatie van moderne stedelijke stijl en klassieke houten details. Dit zelfklevend vinyl zijn een kwaliteit optie voor al uw vloeren behoeften. Ontdek alle collecties van Gerflor eenvoudig en snel bij Bricoflor.

Plus icon lees meer