Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Gerflor Senso Urban - Trendy Vinyl Planken voor elk urban interieur

Door eenvoud met elegantie te combineren scheppen deze luxe zelfklevende vinyl vloeren een welverdiend beeld van excellentie voor particulier gebruik. Gerflor Senso Urban is een must-have voor snelle en eenvoudige oplossingen. Verkrijgbaar tegen een voordelige prijs, is het de juiste keuze voor elke kamer. Deze zelfklevende PVC is een trendy en modern interieuraanbod met een verfijnde ambiance, terwijl het comfort en sfeer combineert.

Geen filters geselecteerd
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Zelfklevende vinyltegels

Senso Urban "0917 Provence Blue"
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 20,50 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Alle stijlen hebben een doorzichtig gestructureerd oppervlak dat het natuurlijke oppervlak van hout of steen perfect imiteert. De vloeren beschikken over een natuurlijke parket-esthetiek, en steen- en granietoptiek die je sprakeloos achterlaten. Het geribbeld effect zorgt tevens voor een natuurlijke uitstraling. De zelfklevende PVC-vloeren vereisen geen extra lijm en zijn zeer eenvoudig te installeren.

Urban Design ontmoet Modern Processing met Senso Urban

Deze collectie kan in elk interieur passen en kan zich in elke kamer met een stijlvol design aaneensluiten. De zelfklevende PVC-vloer zorgt voor comfort terwijl u uw interieur opnieuw tot leven brengt. Met een zacht en glad gevoel en realistische imitatie brengt Gerflor u een ongekende esthetiek van comfort en gezelligheid. Luxe Vinyl vloeren zijn veerkrachtig en geschikt voor allerlei huishoudelijk gebruik. De vloer kan in elke kamer, slaapkamer, woonkamer, gang of badkamer geplaatst worden. Naast deze geweldige eigenschappen is de Gerflor Senso Urban beschikbaar in verschillende kleuren en ontwerpen. Deze luxe vinylvloer is het perfecte product in elk thuis.

Een moderne vloer dat het voor altijd volhoudt

Deze uitstekende collectie van Gerflor is zeer veerkrachtig. Daarom is het de perfecte vloer voor drukke woningen met levendige kinderen of huisdieren. Gerflor Senso Urban heeft een natuurlijk houten effect en biedt verschillende voordelen. Met een totale constructie van 2,0 mm en een draagdikte van 0,20 mm, is de Gerflor zelfklevende Senso Urban collectie geoptimaliseerd voor gebruik in woonruimten. Samen met het classificatieniveau van 22, is de flexibele ontwerpbedekking ideaal voor woonoppervlakten met normale verkeer. Zo kan het zelfklevende vinyllaminaat in woon-, eet-, en slaapkamers worden gebruikt alsook in gangen en soortgelijke ruimtes. De luxe vinylvloer heeft een waterdichte en slijtvaste oppervlakte om de veiligheid in uw huis te verhogen. De vloer is ook uitgerust met uitstekende akoestische isolatie, en een PUR-oppervlaktebehandeling die kwaliteit en weerstand toevoegt. Het zelfklevende vinyl is echt een kwaliteitsvolle vloer voor een utistekende prijs. Ontdek de vele toepassingen van deze hoge kwaliteit vloeren en gecoördineerde technische vereisten.

Eenvoudige installatie voor zowel professionals als amateurs

Bij nieuwe en innovatieve producten horen nieuwe ontwerpen en stijlen. Dankzij het zelfklevende installatie systeem op deze Gerflor vinyl vloeren, hoeven er geen professionals meer ingeschakeld worden. De installatie is zeer eenvoudig en vereist een minimale voorbereiding. U kunt de vloer eenvoudig in een paar stappen plaatsen door enkel de beschermende folie te verwijderen en de vloerstukken op de gewenst plaats te kleven. De druk van je eigen handen is voldoende om de vloer te plaatsen. Er zijn dus geen extra gereedschappen of speciale apparatuur nodig. Dankzij deze innovatieve kwaliteiten bespaart u niet alleen geld en tijd, maar de installatie kan een leuke en eenvoudige doe-het-zelf-taak worden.

Een basis creëren voor een heldere toekomst

Gerflor hecht belang aan duurzame ontwikkeling en het hanteren van natuurlijke hulpbronnen. Zo werkt Gerflor aan een betere groene toekomst. Gemiddeld bestaan  hun producten uit 25% gerecycleerde materiaal en zijn deze vrij van zware metalen, oplosmiddel houdende inkten en formaldehyde. Met hun "Second Life Programme" zorgt Gerflor ervoor dat het productieafval en de gebruikte vloerbedekkingsmaterialen worden gerecycleerd en opnieuw gebruikt worden als 'tweede leven' producten. Senso Urban maakt deel uit van dit programma en is dus 100% recyclebaar. Het is ook erg laag in VOC-emissies, hetgeen niet enkel goed is voor het milieu, maar ook de luchtkwaliteit in uw huis verbetert. Alle tegels en planken zijn uitgerust met emissieklasse A +, waardoor uw huis een chemisch vrije ruimte blijft.

Gerflor Senso Urban - Moderne Vinyl Planken Online bij BRICOFLOR

Onder de vele Gerflor collecties vinyl tegels die momenteel verkrijgbaar zijn bij BRICOFLOR, kunt u nu ook Gerflor Senso Urban vinden. Ontdek de moderne ontwerpen die je ruimte zullen transformeren in een hedendaagse setting. Door de moderne stedelijke stijl te combineren met klassieke houten voorzieningen zijn deze zelfklevende vinyl vloeren een kwaliteitsvolle optie voor al uw vloerbehoeften. Kijk tussen alle Gerflor collecties in de online shop van BRICOFLOR en aarzel vooral niet om ons te contacteren met uw vragen en zorgen, of om een op maat gemaakt aanbod te vragen!

+ lees meer