Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT
Geen filters geselecteerd
€ 44,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 44,95 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Balsan Lily tapijt - Een comfortabele droomvloer voor privé en commercieel gebruik

De Balsan Lily collectie combineert een aantrekkelijk design met uitstekende kwaliteit en tal van andere praktische eigenschappen in een getufte, gestructureerde lussenpool die klaarstaat om uw vloer te sieren in de woon- of werkruimte. Daarnaast scoort het tapijt per meter met eersteklas comforteigenschappen volgens de hoge luxe klasse van 3.    

Balsan Lily - Voeg een vleugje luxe toe aan uw huis

De Balsan Lily collectie belichaamt luxe en elegantie. Door het gebruik van de innovatieve technologie van Balsan scoort het tapijt met verfijnde patronen die zijn gemaakt met maximaal vier vezelkleuren, met aandacht voor elk detail. De collectie is verkrijgbaar in vier stijlvolle kleuren, waaronder één ontwerp van natuurlijke beige en bruine tinten en een dessin waarvan de effen bruine kleur door spannende gele accenten versterkt wordt. Als alternatief kunt u kiezen voor een dessin in een grijze kleurstelling met individuele zwarte details of voor een donkergrijs decor met individuele blauwe en lichtgrijze accenten.

Dit zijn de praktische voordelen van de Balsan Lily collectie

Dankzij een oppervlak gemaakt van geregenereerd oplossing geverfde Econyl vezels, scoort de Balsan Lily collectie niet alleen met zijn fantastische slijtvastheid, maar ook met zijn grote duurzaamheid en voordelen wat betreft uiterlijk en gevoel. Door het gebruik van full colour technologie heeft het tapijt per meter een betere kleurechtheid en is het tevens bestand tegen de sterkste verzorgingsproducten. Dankzij het gebruik van jet-dyed polyamidevezels scoort het tapijt ook met een aanzienlijk onderhoudsgemak. Extra comfort wordt geboden door de uitstekende geluidsisolatie conform de 26 dB contactgeluidsisolatie en de mogelijkheid om de textiele vloerbedekking te combineren met vloerverwarming.           

Met de hoge gebruiksklasse van 33 kan de Balsan Lily collectie zonder aarzelen in drukbezochte projectruimten worden geïnstalleerd en is de collectie onder meer bijzonder geschikt voor de hotelbranche. Regelmatig gebruik van stoelwielen en het leggen op trappen zijn ook geen probleem voor de vloerbedekking van Balsan. Om uw persoonlijke veiligheid altijd te garanderen, heeft de vloerbedekking een antislip oppervlak en kan het ook, volgens brandveiligheidsklasse Bfl-s1, als brandvertragend gezien worden. Elektronische apparaten zijn ook door de antistatische eigenschappen van het Balsan tapijt beschermd tegen beschadiging door elektrostatische ontlading.         

Een tapijt zorgt ook nog voor een aanzienlijk betere luchtkwaliteit

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is tapijt de beste optie voor een gezonde leef- en allergievriendelijke atmosfeer. De fijnstofbindende vezels in het textieloppervlak voorkomen dat fijne stofdeeltjes en huisstofdeeltjes in de lucht worden verspreid. In plaats daarvan kleven ze aan de vloer, wat resulteert in een merkbare toename van de luchtkwaliteit binnenshuis.      

Volg deze stappen om de Balsan Lily vloeren eenvoudig te installeren

Zelfs als je helemaal geen ervaring hebt met klussen heb je geen problemen met het leggen van de Balsan Lily collectie. Voordat u begint, zijn er echter enkele voorbereidingen die moeten worden getroffen. De ondergrond moet droog, vlak, glad en vooral schoon zijn. Oneffenheden moeten worden geëgaliseerd met een primer. Afhankelijk van het gebied waarin het tapijt per meter moet worden gelegd, moeten verschillende dingen worden overwogen. Meer gedetailleerde informatie en specifieke informatie die u nodig heeft om de Balsan Lily collectie met succes te leggen, is verkrijgbaar bij de producent. 

Zorg voor een milieuvriendelijk interieur met een tapijt van Balsan

Als internationale speler op het gebied van tapijten draagt ​​Balsan een grote verantwoordelijkheid voor onze planeet en haar hulpbronnen. Als gevolg hiervan streeft het Franse bedrijf ernaar zijn milieu-impact te verminderen, zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Zelfs in de productontwerpfase beschouwt en weegt Balsan elke stap vanuit het perspectief van duurzaamheid. In 2013 behaalde de marktgigant ook zijn doel om al het bedrijfsafval volledig te recyclen. 

Daarnaast investeert Balsan in het welzijn van het milieu, onder meer in de vorm van een biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie met actief slibproces en zuurstofvijvers. Het Franse bedrijf probeert ook constant zijn industriële faciliteiten te verbeteren en duurzamer te maken. 

Ook de kwestie van recycling draagt Balsan hoog in het vaandel. Enerzijds gebruikt het bedrijf gerecyclede materialen voor sommige van haar producten en recyclebare verpakkingen voor alle producten. Anderzijds komt de engagement van Balsan tot uiting in de vorm van deelname aan de ontwikkeling van een inzamelings- en verwerkingssysteem voor afval, waarbij het afval van tapijttegels holistisch wordt hergebruikt in de loop van dit initiatief. 

De meeste grondstoffen die Balsan gebruikt, zijn ook afkomstig van lokale leveranciers. Vanwege de diverse inspanningen van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming, zijn de producten van Balsan bekroond met talrijke kwaliteitskeurmerken en milieulabels.                 

Koop uw nieuwe tapijt voor een fantastische prijs bij Bricoflor en geniet van nog meer voordelen

Plant u een renovatie in het woon- of contractgebied en bent u daarom op zoek naar een passende optie voor de inrichting van uw vloeren? Dan is de Balsan Lily collectie echt iets voor jou. Dus waar wacht je op? Bestel de Balsan Lily collectie vandaag nog eenvoudig bij Bricoflor.    

Bent u er nog niet helemaal uit? Dat is geen probleem, want met onze gratis sample service kunt u uw beslissing eenvoudig definitief maken in uw eigen vier muren. Ook bij grotere bouwtekeningen raden wij u aan om een individuele offerte aan te vragen, met vermelding van de benodigde hoeveelheden, om zo nog meer geld te besparen. Bovendien bespaart u bij aankoop in onze online winkel niet alleen tijd en zenuwen, maar dankzij onze beste prijs garantie bespaart u ook geld.     

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een vriendelijke en bekwame medewerker van onze online winkel; dit kan eenvoudig via de e-mail of tijdens kantooruren kan dit ook telefonisch. Als alternatief kunt u ook ons contactformulier gebruiken, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomvloer.    

Mis de kans niet en koop uw nieuwe vloer veilig en vertrouwd bij Bricoflor.

+ lees meer