Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Porto-vloerenbedekking: een goedkoop vloeralternatief voor ieder woonbereik 

Een aangename vloer is de basis voor een succesvol kamerontwerp. Door voor een tapijt te kiezen krijgt de ruimte een harmonieuze en gezellige look. Een passende tapijt plaatsen in een ruimte heeft de kracht om de volledige kamer een nieuw leven te geven zonder iets anders in uw interieur hoeven aan te passen. Ondanks de opkomst van harde oppervlaktevloeren zijn en blijven tapijten nog steeds een van de meest populaire vloerbedekkingen. 

Lees verder

Tapijt Porto

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het warm en vertrouwd gevoel dat mensen krijgen bij tapijten is iets dat niet snel vervangen kan worden. De warmte en gezelligheid van de tapijten die men krijgt bij het binnenlopen van een woonkamer is onbeschrijfelijk. Bij Bricoflor hechten wij daarom ook veel belang aan gezellige en kwaliteitsvolle tapijten.

De collectie van Porto biedt hoogwaardige en stijlvolle tapijten aan. De vloerbedekking van de hoogste luxeklasse LC3 is gemaakt van tufted hoogpolig velour en garandeert een zachte vloer die een maximum aan comfort en levensduur aanbiedt. Door de ruime keuze aan kleuren kunt u op basis van uw smaak en interieur de ideale tapijt vinden die aan uw eisen voldoet.

Door de verschillende voordelen van de porto collectie zijn deze tapijten de ideale vloerkleed voor in uw woning. Niet alleen zijn ze gezellig en comfortabel om op te lopen, ze zijn ook duurzaam en kwaliteitsvol. De 100% uit Polypropyleen bestaande collectie is een kwaliteitsvolle duurzame vloerenoptie voor een goede prijs. Doordat de tapijten uit 100% Polypropyleen bestaan hebben de tapijten verschillende voordelen en dus des te meer reden om deze in uw woning te plaatsen.

Porto tapijten vloerbekleding- een tapijt met zoveel voordelen

Bij het aanschaffen van een nieuw goedkoop tapijt is de look van de tapijt niet het enige waar men naar moet kijken. Tapijten spelen naast comfort en gezelligheid een belangrijke ruil in een ruimte dan meesten denken. Zo kan een tapijt uw leven gemakkelijker maken door de juiste tapijt te kiezen met de juiste eigenschappen. De tapijten uit de Porto collectie hebben ook verschillende eigenschappen die een grote rol kunnen spelen bij het kiezen van uw tapijt.

Tapijten met een lange levensduur en minimale kosten 

Dankzij de gebruikte polypropyleen garen zijn de tapijten vlekbestendig en kunnen deze goed tegen zonlicht. Door binnenvallend daglicht kunnen bepaalde kleuren in het tapijt lichter worden of vervagen. Dit is dus niet het geval bij de tapijten uit de Porto-collectie. Hierdoor kan u na jaren intensief gebruik nog altijd van uw vloer genieten. Ook zijn door de thermische weerstand de tapijten tevens perfect combineerbaar met vloerverwarming.

Bij Porto-tapijten staat gezondheid en milieu centraal

Dat tapijten slecht zijn voor de allergie is een vaak geïnterpreteerde uitspraak. Echter bleek uit onderzoek dat tapijten juist goed zijn voor allergie patiënten. Dit komt doordat de steeds verfijnde vloerbekledingen het fijne stof in de lucht van de kamer vasthouden en zo de concentratie van rondzwevende stofdeeltjes dramatisch verlagen in vergelijking met vaste vloeren. Doordat de tapijten op een milieuvriendelijke manier geproduceerd zijn, geen schadelijke stoffen bevatten en gerecycleerd kunnen worden zonder milieuvervuiling werden de tapijten uit de Porto-collectie gecertifieerd met het GuT-kenteken.

De tapijten werden tevens door de label van blue angel gecertifieerd. Hierdoor zijn deze vriendelijk voor het milieu. Naast de milieuvriendelijke productie van de collectie draagt ​​de Porto collectie ook bij aan uw gezondheid en die van uw gasten. Zo houdt het tot 50% van het fijne stof in de kamerlucht vast, wat goed nieuws is voor allergiepatiënten aangezien de schadelijke deeltjes niet in het ademhaling stelsel terecht komen.

De gunstige Porto verzameling met zijn vele charmante decoraties in vrijwel elke kleur is voor korte tijd beschikbaar tegen de absolute koopprijs van BRICOFLOR. Bestel vandaag uw nieuwe tapijt als onderdeel van onze aanbiedingen!

Een druk woonverkeer schrikt de Porto tapijten niet af

De tapijten uit de Porto-collectie zijn een ideale vloerenoptie voor woningen met een druk woonverkeer. Gezinnen die graag voor comfort en kwaliteit gaan opteren best voor de vloerbedekkingen van Porto. De collectie is kan perfect geplaats worden in woonruimten en is ook ideaal voor kinderen die graag op pluizige tapijten spelen.Verder is het plaatsen van de vloerbedekking op trappen door de hoge kwaliteit ook mogelijk.

De anti-slip en anti-statische oppervlakte maken de Porto-tapijten ook een perfecte vloer voor uw kantoorruimte. De dikte van de tapijt en de fleecerug zorgen voor een bovengemiddelde geluidsabsorptie. Door de geluidsisolatie van de Porto tapijten hebben uw buren geen last meer van de levenslust van u en uw gezin.

Voordelen om uw vloer bij Bricoflor te bestellen

Het aankopen van tapijten via Bricoflor biedt verschillende voordelen aan. Dit begint bij het transport: het is heel moeilijk om met een eigen auto een 5 meter brede tapijtrol te vervoeren. Verder kunt u door bij Bricoflor te bestellen van onze beste prijsgarantie genieten. Indien u binnen de 3 dagen na uw bestelling bij Bricoflor eenzelfde artikel tegen een lager prijs vindt in een andere Nederlands webshop, zullen wij u het verschilbedrag terugbetalen.

Verder bieden wij ook een sample service aan. Zo krijgt u een stukje van de door u gekozen tapijt thuis toegestuurd voor u uw bestelling maakt. Op deze manier kan u eerst zien of de vloer u wel aanstaat.

Tot slot maken wij ook individuele offertes aan voor klanten die een grotere hoeveelheid bestellen bij Bricoflor. Indien u niet zeker bent of uw bestelling voldoet aan een persoonlijke offerte, aarzel dan niet om ons contactformulier in te vullen. Wij beantwoorden uw vragen zo snel mogelijk terug. We kijken ernaar uit om van u te horen en wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.