Close icon

JOKA tapijten—jaren een betrouwbare partner

JOKA is het eigen merk vloerbedekkingsgroothandel Jordan uit Kassel, dal al tientallen jaren een sterke partner is voor de…

lees meer
1 - 12 van 12 Producten

Soepele toepassingen—het tapijt van JOKA voor optimaal gebruik 

Kies uit meer dan 50 verschillende collecties hoogwaardige tapijten en vindt het ontwerp dat volledig aan uw eisen voldoet. De meeste tapijten hebben een utiliteitsklasse 32 of 33. Ze kunnen dus gemakkelijk worden gebruikt in kleine winkels, restaurants, hotels of kantoren, waar de uitstekende eigenschappen een echte aanwinst zullen zijn voor uw onderneming. De tapijten van JOKA zijn duurzaam, zacht en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Daarnaast zien ze er natuurlijk ook klassiek uit.

Altijd een schone vloer

Het feit dat het tapijt van JOKA zo lang meegaat en tegelijkertijd zo comfortabel is, is grotendeels te danken aan het materiaal dat het Franse bedrijf gebruikt om zijn producten te vervaardigen. Omdat een groot deel van de collectie gemaakt is van 100% zuivere scheerwol—bestaat uit polyamide. Dit garenmateriaal vervuilt nauwelijks en de kleuren worden krachtig uitgestraald.

Naast de reeds sterke eigenschappen van het materiaal, zijn veel vloeren bovendien afgewerkt met in-house oppervlakken. Deze zijn bedoeld om het nog moeilijker te maken voor het vuil om zich te vestigen en nog meer hygiëne en welzijn te bieden. De Balsan SilverCare-behandeling zorgt er bijvoorbeeld voor dat bacteriën geen nieuw huis zoeken in uw tapijt. De JOKA Protect-afwerking daarentegen ondersteund de natuurlijke sterkte van het polyamide fungeert als een beschermlaag op het oppervlak tegen het binnendringen van vuil.

Voor het dagelijks verwijderen van vuil, stof en andere onzuiverheden, is het vaak voldoende om het oppervlak grondig te stofzuigen. U maakt dus altijd een nette en representatieve indruk in openbare ruimtes en kunt binnen enkele minuten het grofste vuil verwijderen.

Een tapijt die iedereen in huis wilt hebben

Robuust en gemakkelijk te onderhouden: velen kunnen nauwelijks om meer van hun vloer vragen. Maar tapijten hebben veel meer praktische voordelen! Waar ze het meest waardering voor krijgen, is de positieve invloed op de luchtkwaliteit in de kamers. In tegenstelling tot harde vloerbedekkingen fungeren de vezels als natuurlijke stoffilters en verminderen de hoeveelheid stof in de lucht. Zodra de stofdeeltjes in contact komen met de vezels, blijven ze plakken totdat uw ze verwijdert. Dit kan dagelijks gedaan worden door te stofzuigen.

Hoewel de aanzienlijke stofreductie voor velen gewoon een leuk extraatje is, verhoogt het voor mensen met een stofallergie vaak ook de kwaliteit van leven en hebben ze minder moeite met ademen. De collectie van JOKA is geschikt voor vloerverwarming, echter moet er worden opgelet of de verwarming elektrisch is of een warm watervloerverwarming. De warmte die van beneden naar boven stijgt, verandert de luchtcirculatie, waardoor het stof moeilijk kan bewegen.

Vooral in het geval van lage luchtvochtigheid in verwarmde ruimtes kan de wrijving die optreedt, wanneer u over de vloerbedekking heen gaat, elektrische ladingen veroorzaken. JOKA heeft daarom ook een goedkoop tapijt met antistatische eigenschappen, zodat uw elektrische apparaten niet kunnen worden beschadigd door zo´n triviale bijwerking. Een ander praktisch effect van het zachte oppervlak is de isolatie van geluiden. De meeste collecties verminderen het geluid aanzienlijk. Of u zich beter wilt concentreren op het kantoor of wilt ontspannen in uw woonkamer, met dit vloerkleed is het mogelijk!

Bovendien hebben de meeste producten een hoog brandbeschermingsklasse, een classificatie Cfl-s1 of Bfl-s1, wat staat voor vlam vertragend en, in geval van brand, geeft het tapijt weinig rook af.

Uitgebreide keuze uit een brede collectie

Het assortiment van JOKA is verdeeld in de collecties JOKA Sprint, JOKA Trend en JOKA DeLuxe. De collecties bevatten goedkoop tot luxueus, van stroppen tot velours en ruige tot gemengde constructies. Tapijten uit de luxueuze serie zijn gemaakt van hoogwaardig polyamide en zijn verkrijgbaar in verschillende oppervlakken die elk tapijt een eigen karakter geven. De JOKA Trend-collectie biedt een collectie aan van in totaal 275 kleuren, met allemaal een elegant uiterlijk. De JOKA Trend en Sprint horen thuis in de klassieke lijn van de tapijtfabrikant. Deze tapijten, evenals het Deluxe-assortiment worden gekenmerkt door verdere kenmerken, zoals de productie, zachtheid en de uitstraling.

JOKA—tapijten geschikt voor elke kamer

JOKA tapijten zijn beschikbaar voor eenvoudige woonruimtes, maar ook voor commerciële ruimtes, kantoren of hotels. JOKA maakt indruk bij de klanten door een korte levertijd en eenvoudige installatie. Bij BRICOFLOR kunt u het complete assortiment van dit succesvolle Duitse tapijtmerk vinden voor de beste prijs! Zoek nu het tapijt van JOKA dat bij u past en geniet van onze gratis sampleservice en beste prijsgarantie!

Grote hoeveelheid nodig? Geen probleem! Stuur ons een mailtje, bel naar de klantenservice of vul ons contactformulier in!

Plus icon lees meer