Close icon

Balsan Forest Tapijttegels - Een combinatie van duurzaamheid en functionaliteit

Plant u een verbouwing in het woon- of contractgebied en bent u daarom op zoek naar een passende optie voor de inrichting …

lees meer
1 - 6 van 6 Producten

Een natuurlijke charme voor uw huis met de Balsan Forest collectie

Met een eenvoudig, op de natuur geïnspireerd ontwerp, brengt de Balsan Forest collectie een stukje natuur in uw eigen vier muren. De tapijttegels van Balsan zijn verkrijgbaar in 33 aansprekende kleurvarianten - van tijdloze blauw- en grijstinten tot warme rode en oranje nuances tot moderne decors in geel en groen, alles wordt meegeleverd zodat je zeker het perfecte decor naar jouw smaak vindt. Daarnaast zijn de losse modules naar wens in te delen, zodat je stijlvolle patronen kunt creëren of gebieden op kleur kunt scheiden.          

Balsan Tapijttegels - Alleen het beste is goed genoeg voor uw vloer

Door gebruik te maken van 100% Econyl vezels te, onderscheidt de collectie Balsan Forest collectie zich niet alleen met zijn eersteklas slijtvastheid, maar ook door een aanzienlijke duurzaamheid en tal van andere voordelen. De mogelijkheid om de textiele vloerbedekking te combineren met vloerverwarming en de 25 dB contactgeluidsisolatie zorgen voor extra comfort. Bovendien zijn de tapijttegels volgens gebruiksklasse 33 geschikt voor het leggen in drukbezochte ruimtes, waaronder winkels, hotels en horeca. Ook regelmatig gebruik van stoelwielen kan probleemloos worden uitgevoerd, wat de vloer ook een geschikte optie maakt voor op kantoor. Om ervoor te zorgen dat uw elektronische apparaten niet worden beschadigd door elektrostatische ladingen, zijn de tapijttegels ook antistatisch. Daarnaast zorgen het stroeve oppervlak en het uitstekende brandgedrag volgens brandveiligheidsklasse Bfl-s1 voor uw persoonlijke veiligheid.           

Tapijttegels voor een betere binnenlucht

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht dat vloerbedekkingen van textiel een negatieve invloed hebben op de gezondheid van het huis en zelfs allergieën kunnen veroorzaken, krijgt u met een textiele vloerbedekking een erg gezonde en allergievriendelijke binnenlucht. De fijnstofbindende vezels in het textieloppervlak voorkomen dat fijnstof en huisstofdeeltjes in de lucht worden verspreid. In plaats daarvan hechten ze aan de grond, wat resulteert in een merkbare toename van de luchtkwaliteit binnenshuis.   

Een eenvoudige installatie met de tapijttegels van Balsan

De tapijttegels van Balsan zijn voor iedereen eenvoudig simpel te installeren, hiervoor heeft u geen ervaring nodig. U kunt de tapijttegels van 50 x 50 namelijk eenvoudig neer leggen op uw grond, zonder dat u hiervoor enig gereedschap voor nodig heeft. U hoort het goed, het gebruik van lijm of tape is verleden tijd.

Voordat u begint met het neerleggen van de tegels, is het wel van belang dat de vloer glad effen en schoon is. Indien dit niet het geval is kan dit ervoor zorgen dat de vloer na enige tijd lost komt te zitten.

Zorg voor een milieuvriendelijk interieur met een tapijt van Balsan

Milieubescherming, duurzaamheid en het verantwoord gebruik van de hulpbronnen van onze planeet zijn belangrijk voor Balsan. Daarom streeft de Franse merkreus ernaar om zijn milieu-impact te verminderen, zijn ecologische voetafdruk te verkleinen en de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dit begint al in de productontwerpfase, waar het bedrijf elke stap vanuit het perspectief van duurzaamheid bekijkt. Bovendien heeft Balsan in 2013 zijn lange termijn doel bereikt om al het bedrijfsafval volledig te recyclen. Het Franse bedrijf investeert ook in het welzijn van het milieu, onder meer in de vorm van een eigen biologische rioolwaterzuiveringsinstallatie met actiefslibprocessen en zuurstofbassins. Bovendien probeert de marktgigant altijd zijn industriële installaties aan te passen. Recycling is ook erg belangrijk voor Balsan, daarom gebruikt het bedrijf gerecyclede materialen en volledig recyclebare verpakkingen. Balsan is ook betrokken bij de ontwikkeling van een terugname- en verwerkingssysteem. Als onderdeel van dit initiatief wordt het afval van tapijttegels holistisch hergebruikt. De meeste grondstoffen die Balsan gebruikt, zijn ook afkomstig van lokale leveranciers. Dankzij de diverse inspanningen van het bedrijf op het gebied van duurzaamheid en milieubescherming, zijn de producten van Balsan bekroond met talrijke kwaliteitskeurmerken en milieulabels            

Koop uw nieuwe tapijtvloer veilig en vertrouwd online bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Duurzaamheid, design en enkele ongelooflijk praktische voordelen - dit is wat de Balsan Forest collectie combineert. Dus waar wacht je op? Vind uw favoriete ontwerp in onze online winkel en geniet van onze exclusieve aanbiedingen en nog meer voordelen.

Bent u er nog niet helemaal uit? Dat is geen probleem, want met onze gratis sample service kunt u de knoop eenvoudig en gemakkelijk thuis doorhakken. Mocht u nu een grote renovatie van plan zijn raden wij u aan om een individuele offerte op te vragen. Dit kunt u eenvoudig doen bij onze klantenservice, die spoedig met een aanzienlijke korting zullen reageren. Maar het mooie is dat u zich bij ons geen zorgen hoeft te maken dat u te veel geld uitgeeft, dit is dankzij onze beste prijs garantie namelijk nooit het geval.

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met een vriendelijke en behulpzame medewerker, wij zijn tussen 08:30 en 17:00 bereikbaar via de e-mail of telefoon. Als alternatief kunt u ook ons contactformulier gebruiken, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden van uw droomvloer.    

Mis de kans niet en koop de tapijttegels van Balsan bij Bricoflor! 

Plus icon lees meer