Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Goedkope tapijttegels – Modieuze tapijten voor de beste prijs

Bijna geen enkele vloer is zo veelzijdig en heeft een positief effect op uw kwaliteit van leven zoals tapijt. Het is geen toeval dat het textiel al duizenden jaren als een maatstaf voor rijkdom en het bijbehorende comfort wordt beschouwd. Het heeft deze indruk sinds de oudheid tot op de dag van vandaag verspreid, waarbij één essentieel aspect is veranderd: de prijs

Lees verder

Goedkope tapijttegels

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Goedkoop tapijt – Voor elke gelegenheid een luxe tapijt

Ontdek tapijtvloer goedkoop in ons assortiment en krijg grote luxe voor weinig geld. Een kijkje in onze aanbiedingen is altijd de moeite waard! Wij bieden u een grote selectie van goedkoop tapijt. Dat dit niet alleen goedkope tapijtresten zijn, zult u zien bij het uiterlijk van deze kwalitatief hoge tapijten.

Ontdek producten van gerenommeerde fabrikanten, zoals Vorwerk of Tretford. Of het nu gaat om het gebruik van uw woning op lange termijn of om het eerste huis op te zetten, met onze aanbiedingen krijgt u goede kwaliteit voor weinig geld! Bezoek ons ​​vaker: deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en aangepast!

Uit ons brede assortiment goedkope tapijten bieden wij hier tapijten die per meter worden verkocht. Goedkoop tapijt en een navenant lage prijs per tapijt betekent niet dat u concessies moet doen aan de kwaliteit. Ook bij ons laaggeprijsde tapijt vindt u zachte veloursvloeren met luxeklasse 5 evenals producten die geschikt zijn voor commercieel gebruik.

Versier je woonkamer of slaapkamer volledig nieuw in volgens persoonlijke smaak. Tapijt is ook flexibel beschikbaar voor commercieel naast woonruimtes of kinderkamers. Terwijl gebruiksklasse 31 vaker wordt gebruikt voor hotelkamers of kleine vergaderruimtes, kan gebruiksklasse 32 zelfs worden gebruikt voor restaurants, kantoren of verkoopruimtes die gemiddeld worden gebruikt.

Kleurrijk, velours en warm voor de voeten – Personaliseer uw kamers met prachtig tapijt

Het uiterlijk en de eigenschappen van de bodem zijn net zo divers als de toepassingsgebieden. Zelfs degenen die goedkoop tapijt willen kopen, kunnen zich verheugen op een grote selectie van verschillende looks. De talloze aanbiedingen van goedkope gebreide stoffen laten een ontwerp toe in alle gangbare kleuren, zoals beige, crème, bruin, grijs, wit of zwart!

Vrienden van kleurrijke tinten, aan de andere kant, zullen alles vinden wat u nodig hebt om uw gebouwen perfect te decoreren met blauwe, gele, groene, oranje, roze, rode, paarse of zelfs turquoise gekleurde vezels. Met frisse kleuren geef je de kamer een hele nieuwe stijl. Neem contact met ons op als u speciale wensen heeft, wij adviseren u over kleuren en bijpassende goedkope tapijten!

Hoge kwaliteit tapijt – De beste materialen

Kies uit onze luxe materialen zoals polyamide, polypropyleen of fijne natuurlijke vezels en kies voor opwindende oppervlaktestructuren, zoals platte stof of velours. Alle combinaties bieden een voetwarm bruikbaar oppervlak, dat zijn feel-good karakter weet te ontvouwen, zowel in de eigen vier muren als op kantoor. Over voetwarmte gesproken: veel van onze goedkope tapijten zijn praktisch geschikt voor vloerverwarming, waardoor ze gemakkelijk te combineren zijn met vloerverwarmingssystemen op basis van warm water. Op dit punt is vooral de geluidsabsorberende eigenschap van tapijt opmerkelijk. Het zachte materiaal resulteert altijd in een verlaging van het geluidsniveau, waarbij sommige producten zelfs een piek bereiken bij 24dB. Ontspan opnieuw in de rustige woonkamer of creëer een perfecte werksfeer!

Koop uw tapijt zorgvuldig – Eenvoudige verzorging en perfect voor allergieën

Een ander voordeel van het goedkope tapijt is ook terug te vinden in de eigenschappen van de vezels. Ongeacht of u de tapijten goedkoop online koopt, het is bewezen dat het het fijnstofgehalte in uw ademlucht vermindert en de kwaliteit van de binnenlucht verhoogt, omdat het stof op de vloer blijft als een filter.

Dit is vooral voordelig als u bijvoorbeeld last heeft van een stofallergie of in het algemeen niet genoeg lucht krijgt. Tapijt is dus bijzonder gunstig voor allergieën. Het leggen tapijt uit ons assortiment beperkt ook de constante werveling door de opening van deuren en ramen. Het verwijderen van stof en lichte onzuiverheden met behulp van een stofzuiger kan ook snel en gemakkelijk worden gedaan. Zelfs een goedkoop tapijt is gemakkelijk schoon te maken, zodat je meer tijd doorbrengt in het dagelijks leven voor de echt belangrijke dingen!

Snelle en gemakkelijke installatie – De renovatie met tapijt

Zelf tapijt leggen is geen rocket science! Met de juiste voorbereiding en een beetje vaardigheid kunnen leken en hobbiësten hetzelfde doen. Ontdek waar je op moet letten bij het leggen van alles en wat je kunt verwachten in zo'n doe-het-zelf-project, in onze leginstructies voor tapijten. Je moet ook een ruime hoeveelheid nemen in verband met het snijden van het tapijt.

Koop nu tapijt voor de beste prijs bij BRICOFLOR!

Ook kunt u uw droomvloer vinden tussen onze aanbiedingen? Zet dan uw vloerbedekking vandaag online online bij BRICOFLOR! Als een expert in wand- en vloerbedekking, zal een internationaal en ervaren team uw bestelling afhandelen wanneer u tapijtvloerproducten online goedkoop koopt. Wanneer u uw bestelling bij ons plaatst, profiteert u altijd van onze beste prijsgarantie, waardoor u altijd de beste prijs betaalt voor vergelijkbare aanbiedingen van tapijt.

Ontdek ook onze sampleservice waar u samples kunt aanvragen om uw eigen idee te krijgen van het uiterlijk en de kwaliteit van de producten die wij aanbieden. Als u grotere hoeveelheden vloeren nodig heeft, kunt u soms zelfs nog meer geld besparen! Neem eenvoudig contact op met onze aanbodafdeling via ons contactformulier en wij zullen controleren of uw aankoop kan worden verbeterd met een nog aantrekkelijker aanbod.