SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Goedkope tapijttegels – Modieuze tapijten voor de beste prijs

Bijna geen enkele andere vloerbedekking is zo aanpasbaar en bevorderlijk voor uw levenskwaliteit als tapijt. Het is geen t…

lees meer
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
In stock:
2500 m²
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
SALE
origin-claim
1 - 20 van 84 Producten

Goedkoop tapijt – Voor elke gelegenheid een luxe tapijt

Ontdek geweldige kwalitijt maar goedkoope tapijt vloer in onze collectie en geniet van hoge luxe voor een lage prijs. Het is altijd de moeite waard om een kijkje te nemen bij onze specials! Wij bieden een enorm assortiment goedkoop tapijt.

Aan het uiterlijk van deze tapijten van hoge kwaliteit kunt u zien dat het niet om goedkope tapijtresten gaat.Vind artikelen van erkende merken als Vorwerk en Tretford tapijttegels. Of het nu voor langdurig gebruik in uw huis is of voor het inrichten van uw eerste huis, ons aanbod biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs! Bezoek ons vaker: deze pagina wordt regelmatig bijgewerkt en aangepast!

Uit ons brede assortiment goedkope tapijttegels bieden wij hier tapijten die per meter worden verkocht. Goedkoop tapijt en een eveneens goedkope prijs per tapijt impliceerd geen vermindering van kwaliteit. Zachte zachte veloursvloeren met luxeklasse 5 en artikelen geschikt voor commercieel gebruik.zijn ook beschikbaar onder onze goedkope tapijten.

Richt uw woonkamer of slaapkamer helemaal fris in volgens uw unieke voorkeuren. Tapijt tegels zijn veelzijdig genoeg om te worden gebruikt in zakelijke omgevingen, maar ook in woonkamers of kinderkamers. Terwijl gebruiksklasse 31 meer wordt gebruikt voor hotelkamers of kleine vergaderzalen, kan gebruiksklasse 32 ook worden gebruikt restaurants, kantoren of winkels.

Kleurrijk, velours en warm voor de voeten – Personaliseer uw kamers met prachtig tapijt

Het uiterlijk en de eigenschappen van de bodem variëren net zo veel als de toepassingen. Zelfs degenen die op zoek zijn naar goedkoop tapijt zal een grote selectie aan stijlen hebben om uit te kiezen. De verschillende betaalbare gebreide stof opties maken ontwerpen mogelijk in alle populaire tinten, waaronder beige, crème, bruin, grijs, wit of tapijttegels zwart!

Vrienden van kleurrijke tinten daarentegen zullen alles vinden wat ze nodig hebben om hun omgeving volledig te versieren met blauwe tappijttegels, gele, groene, oranje, roze, rode, paarse of zelfs turquoise gekleurde vezels. U geeft de ruimte een totaal nieuwe look met nieuwe frisse kleuren. Als u unieke wensen heeft, neem dan contact met ons op en wij kunnen u adviseren over kleuren en bijpassende goedkope tapijttegels!

Hoge kwaliteit tapijt – De beste materialen

Kies uit onze luxe materialen zoals polyamide, polypropyleen of fijne natuurlijke vezels, evenals interessante oppervlaktetexturen zoals platte stof of velours. Alle combinaties zorgen voor een voetwarm bruikbaar oppervlak dat weet hoe het zijn feel-good karakter moet ontvouwen, of het nu thuis is of op het werk. Wat voetwarmte betreft, zijn veel van onze goedkope tapijttegels in wezen vloerverwarmingsvriendelijk, waardoor ze eenvoudig kunnen worden gecombineerd met vloerverwarmingssystemen op basis van warm water. Het vermogen van tapijt om geluid te absorberen is ook bijzonder opmerkelijk. Het zachte materiaal vermindert altijd het geluidsniveau, waarbij sommige producten zelfs een piek van 24dB bereiken. Ontspan weer in een rustige woonkamer, of creëer de ideale werkomgeving!

Koop uw tapijt zorgvuldig – Eenvoudige verzorging en perfect voor allergieën

Een ander voordeel van goedkoop tapijt kan worden gevonden in de vezelkwaliteiten. Of u nu goedkoop tapijt online koopt of niet, het is aangetoond dat het de hoeveelheid fijnstof in uw ademlucht vermindert en de kwaliteit van de binnenlucht verbetert omdat stof zich als een filter op de vloer afzet.

Dit is vooral nuttig als je een stofallergie hebt of in het algemeen niet genoeg frisse lucht krijgt. Tapijt is dus heel goed voor mensen met een allergie. Het leggen van tapijt uit onze collectie vermindert ook het voortdurende werveling door deur- en raamopeningen. Een stofzuiger gebruiken om stof en lichte onzuiverheden te verwijderen is ook een snelle en eenvoudige methode. Zelfs een goedkoop tapijt is eenvoudig te onderhouden, zodat u meer tijd kunt besteden aan de essentiële dingen in het leven!

Snelle en gemakkelijke installatie – De renovatie met tapijt

Het is niet moeilijk om je eigen tapijt tegels te leggen! Amatuers kunnen dit met de juiste voorbereiding en een beetje bekwaamheid ook voor elkaar krijgen. In onze instructies voor het leggen van tapijt leert u waar u op moet letten bij het leggen en wat u kunt verwachten van zo'n doe-het-zelf-activiteit. U moet ook voldoende rekening houden met het snijden van het tapijt.

Koop nu tapijt voor de beste prijs bij BRICOFLOR!

Denkt u ook dat u uw ideale vloer tussen onze opties zult vinden? Haal dan onmiddellijk uw vloerbedekking bij BRICOFLOR! Wanneer u tapijt vloerbedekking artikelen goedkoop online koopt, zal een internationale en professionele crew uw bestelling beheren als expert in wand- en vloerbedekking. Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, krijgt u altijd onze beste prijsgarantie, die garandeert dat u altijd de laagste prijs betaalt voor vergelijkbare goedkope tapijttegels.

Ontdek onze monsterservice, waarmee u monsters kunt aanvragen om een idee te krijgen van het uiterlijk en de kwaliteit van de artikelen die wij leveren. Als u een grotere hoeveelheid vloerbedekking wilt dan 50m2, kunt u misschien nog meer geld besparen! Neem gewoon contact op met onze leveringsafdeling via ons contactformulier, en wij zullen zien of uw bestelling kan worden uitgebreid met een aantrekkelijker aanbod.

Plus icon lees meer