Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Goedkope tapijttegels

Conventioneel tapijt is al eeuwen lang een voor de hand liggende keuze voor het aangenamer maken van een ruimte en haar vloer. Van kleurrijke afbeeldingen tot strakke, ingetogen patronen uit één of enkele kleuren, tapijt kan het allemaal. Echter kan conventioneel tapijt duur, onhandig, en arbeidsintensief zijn. Daarom zijn in de vorige eeuw tapijttegels uitgevonden. Deze manier van het bekleden van het interieur is een goede en gunstige optie.

Lees verder

Goedkope tapijttegels

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Deze handige, vierkante textielmodules maken een tapijtvloer bereikbaar voor iedereen. Echter, ook de tapijttegelmarkt is een competitive niche geworden waarin textielreuzen ten strijde trekken. De doorlopende innovatie, promotie, en merkbescherming maken echter dat de prijzen gestaag stijgen. Daarom biedt BRICOFLOR enkele alternatieven, zodat u van alle voordelen van een tapijttegelvloer kan genieten zonder een aanslag te plegen op uw budget. Want de renovatie of inrichting van een ruimte, of volledige woning, is op zich zelf vaak al een kostelijke bezigheid.

Tapijttegels en de wet van de afnemende meerwaarde

Tapijttegels zijn beschikbaar in diverse uitvoeringen, prijzen, en kwaliteiten. En hoewel kwaliteit, natuurlijk, een prijs heeft, is er vaak geen direct verband tussen de prijs van een product en haar merkbare kwaliteit. Het toevoegen van kwaliteit kost namelijk steeds meer moeite, waardoor het product steeds meer duurder wordt, terwijl de merkbare kwaliteitstoename steeds kleiner wordt. Bovendien speelt, bij de grote kwaliteitsmerken, mee dat er grote nevenkosten zijn, zoals promotie en merkbescherming. Dit maakt dat een product, en dat geldt ook voor tapijttegels, van twee maal de prijs, hoogstwaarschijnlijk niet twee maal de kwaliteit of levensverwachting biedt. Daarom hebben wij in ons assortiment niet alleen de grote merken, maar ook de kleinere merken die inzetten op een zo gunstig mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Excellente kwaliteit voor een vriendelijke prijs

In deze categorie hebben wij speciaal voor u de tapijttegels geselecteerd die een boven gemiddelde prijs/kwaliteit verhouding hebben. Zo kun u er zeker van zijn dat u niet voor onaangename verassingen komt te staan. Één sterke aanrader in dit segment is het Duitse bedrijf Schatex. Dankzij een breed productgamma, zowel qua kleuren en tinten, als diktes en gebruiksklassen, kunt u al een kwaliteitsvloer bestellen vanaf slechts enkele euros per tegel. Voor elke beurs geschikt, dus, maar ook voor elke smaak is er wat wils. In de ruime keuze tapijttegels zit, met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid, de tegel die u zoekt voor uw interieur.