Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tapijttegels fijn ribcord zelfklevend: elegent en snel verlegd

Het edele oppervlaktestructuur is het kenmerk van de zelfklevende tapijttegels uit de ribcord lijn. De fijne ribben uit hoogwaardig meerkleurig garen geven dit product een bijzondere rechtlijnige aantrekkelijke optiek, die ook van de ruimtes in uw huis, die normaal helemaal niet opvallen een bijzondere blikvanger maken. Daarbij is het verheugend dat het werk om de tegels te verleggen minimaal is, want de zelfklevende fijn ribcord tapijttegels zijn in een mum van tijd verlegd en ze blijven vast en zeker op de plaats liggen. Overtuigd u zich zelf en kijkt u eens rond in de prijsgunstige collectie in onze onlineshop!

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Dicht op elkaar geweven hoogwaardig materiaal maakt deze tegels ongevoelig tegen vuil en makkelijk schoon te houden Daarom zijn deze fijn ribstof tapijttegels  voor ruimtes zoals kelders of vlieringen zeer geschikt. Decente kleuren maken de indruk van een eenvoudige elegantie en geven iedere ruimte een stijlvolle sfeer. De buitengewone prijs-prestatieverhouding is overtuigend en zo is ook voor weinig gebruikte ruimtes een creatieve oplossing mogelijk, zonder dat u daar veel voor moet investeren.

Zelfklevende fijn ribstof tapijttegels – zelfs in in werkkamer een prachtige vloerbedekking

Saai, niet leuk, pragmatisch – zo is de reputatie van de meeste bijkeukens en werkkamers. Maar dat hoeft niet zo te zijn, en is ook makkelijk te verhelpen! De zelfklevende fijn ribcord tapijttegels zijn alsof ze voor dit doel gemaakt zijn, en geven ook in deze ruimtes een aantrekkelijke sfeer. Daarbij komen ook nog een aantal andere eigenschappen: De hoogwaardige vezels uit 100% zuiver propyleen zijn contactgeluiddempend en op die manier is er minder lawaai. Bovendien zijn de zelfklevende tapijttegels fijn ribcord makkelijk schoon te houden, eventueel vuil is bijna onzichtbaar en men kan het eenvoudig wegzuigen.

Zelfklevende tapijttegels in een chique fijn ribcord design met elegante kleuren

Onze zelfklevende fijn ribcord tapijttegels met de aantrekkelijke ribbenstructuur bestaat uit zorgvuldig uitgezochte kleuren en op elkaar afgestemd garen, die samen een bijzondere oppervlaktestructuur en een edele gemarmerde indruk geeft. Het geeft de kleuren visueel een mooie optiek en het is wat makkelijker schoon te houden omdat vervuilingen minder snel opvallen. De vloerbedekking met het prachtige oppervlak is in 6 kleuren verkrijgbaar en kan daarmee iedere ruimte een nieuwe tint geven. Antraciet en het lichtere grijs zijn de neutrale ondergrond, klassiek beige geeft een wat warmere kleur en staat voor neutrale elegantie. Daarnaast is er het  donkere harmoniserende dennengroen en het rustgevende blauw. Maar fijn ribstof zelfklevende tapijttegels zijn er ook in de bijzondere opvallende varianten: Het donkere met zwart garen geaccentueerde rood doet denken aan lava en geeft door intensiviteit warmte en een sfeervolle atmosfeer. Bovendien kunt u zelfklevende tapijttegels uit de ribcord lijn naar gelieve met elkaar combineren en zo eigene kleurcreaties maken om uw ruimte te verfraaien. Daarbij heeft u veel mogelijkheden ter beschikking: van een schaakbordpatroon tot volledig individueel geconstrueerde patronen.

Pijlsnel verlegd: zelfklevende tapijttegels in fijn ribcord optiek

Tapijtrollen over enge keldertrappen of door andere smalle ruimtes te transporteren maken vaak erge moeilijkheden, zodat veel mensen niet eens op het idee komen daar tapijt te verleggen. Zelfklevende tapijttegels met de afmetingen van 50 x 50cm zijn makkelijk te transporteren en zomede de ideale oplossing om ook daar tapijt vloerbedekking te leggen. Het verleggen op zich is heel eenvoudig: Het folie van de ruglaag verwijderen, de zelfklevende tapijttegels op de gewenste plaats leggen en aandrukken en klaar is uw vloerbedekking. De tapijttegels blijven meteen vast en zeker op de plaats liggen en kunnen niet meer wegglijden – ideale vereisten voor bijkeukens en werkruimtes.

Ribcord zelfklevende tapijttegels bij BRICOFLOR.nl

Zelfklevende tapijttegels vindt u zeer voordelig in onze onlineshop – voor 1,95 € per tapijttegel. Een niet te evenaren prijs, om ook bijkeukens en andere weinig gebruikte ruimtes met de voordelen van een aantrekkelijke vloerbedekking te voorzien. Zes aangename kleuren in een mooie fijn ribcord structuur vindt u op BRICOFLOR.nl

+ lees meer