Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Zelfklevende grof ribcord tapijttegels: prachtige vloerbedekking ook voor bijkeukens en afstelruimtes

Saaie stoffige vlieringen, lelijke kelders -  dat hoeft niet meer. Ook bijkeukens, kelders, vlieringen enz. kunnen met een kleine moeite en snel een ander beeld krijgen. Zelfs het verleggen is geen probleem – een niet geoefende doehetzelver zal er plezier in hebben om te ervaren hoe snel en zonder complicaties deze vloerbedekking te verleggen is. Zo zijn ruimtes die anders als bijkeukens en vlieringen enz. helemaal niet opvallen, op deze manier toch ook mooi om te zien en waar u zich overal thuis zult voelen.

Lees verder

Grof ribcord tapijttegels zelfklevend

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Zelfklevende tapijttegels grof ribcord zijn daarvoor een ideale oplossing. De zware oppervlaktekwaliteit is robuust en makkelijk schoon te houden en heeft de voordelen van een vloerbedekking zelfs op de meest afgelegen plaatsen in uw huis. Met het kleurenpalet uit 6 aantrekkelijke kleuren heeft u de keuze of wat meer kleur in uw huis wilt hebben of dat u het bij de meer decente kleuren laat. Bovendien brengen zelfklevende tapijttegels toch al meer kleurcombinaties in het spel en hebben een mooie structuur voor iets heel bijzonders. 

Zelfklevende tapijttegels uit grove ribstof in zes aantrekkelijke kleuren

Een kleine kleurvariatie kan wonderen doen! Zo komen de zelfklevende grove robcord tapijttegels met zes kleuren voor de dag, die uit de klassieke en gedekte kleurenhoek komen, maar waarmee men ook accente kan zetten. Het donkere anthraciet werkt natuurlijk bijzonder inheems en staat bijvoorbeeld in een sterk contrast met witte muren en werkt daardoor heel afwisselend. Zelfklevende tapijttegels grof ribcord in een wat licht grijs zijn wat meer neutraal en decent. Voor de indruk van meer warmte en elegantie kan men de chique beige kleur gebruiken, terwijl de donker blauwe kleur rustgevend is. Voor die mensen die opvallende kleuren de traditionele kleuren de voorkeur geven, daarvoor hebben we  het prachtige emerald in de grof ribcord zelfklevende tapijtegel collectie op BRICOFLOR.de verkrijgbaar. Een bijzonder intensieve kleur is het donkere lava rood, dat uw ruimtes een heel aparte optiek zal geven en door de daarin verwerkte zwarte vezels nog interessanter zal werken. Maar ook de andere kleuren leven van het samenspel van verschillende vezelkleuren, die perfect op elkaar afgestemd zijn en u deze diepte en elegantie geeft. Daarbij komt de grof ribcordstructuur dat een grof lijnig patroon laat zien en daardoor de dieptewerking en elegantie nog ondersteund. Het geraffineerde gevlekte is niet alleen goed ter ondersteuning voor deze verschillende indrukken, het is ook een voordeel bij kleine vervuilingen, die daardoor wat minder snel opvallen en de mooie optiek met de zelfklevende grof ribcord tapijttegels in uw ruimtes duurzaam maakt.

Zelfklevende grof ribcord tapijttegels: Ook bijkeukens kelders en vlieringen profiteren van een tekstiele vloerbedekking!

De vele positieve eigenschappen van een tapijtvloerbedekking overtuigen snel en zo is deze textiele vloerbedekking nu ook al in veel privé ruimtes aangekomen. Vooral het aangename loopgevoel onder uw voeten is een groot voordeel in vergelijking met een gladde vloerbedekking zoals b.v. laminaat. Maar ook het verleggen op weinig gebruikte plaatsen zoals kelders en vlieringen is vaak een opgave die men probeert uit de weg te gaan. Zelfklevende tapijttegels grof ribcord zijn een echt alternatief in vergelijking met de bekende tapijtvloerbedekkingen en ze zijn erg geschikt juist voor deze ruimtes. Ook in de bovenste etages en in enge trappenhuizen zijn tapijttegels in de afmetingen van 50 x 50cm makkelijk te transporteren. Zo kunt u ook in deze ruimtes van de eigenschappen van tapijtvloerbedekking genieten: bovendien is het een bewezen feit dat textiele vloerbedekkingen allergie vriendelijker dan gladde vloerbedekkingen zijn. Textiele vloerbedekkingen binden de fijne stof. Dat is juist op vlieringen ideaal. Dan zijn de zelfklevende tapijttegels ook nog contactgeluid dempend en geven op die manier een bijdrage aan een rustige aangename omgeving. De zware grof ribcord tapijttegels ondersteund hier ook.

Makkelijker gaat het niet: zelfklevende grof ribcord tapijttegels

Is de aanschaf al een voordeel bij het eenvoudige transport, bij het verleggen wordt u met zekerheid door de grof ribcord zelfklevende tapijttegels overtuigd. Geen extra lijm, u hoeft alleen maar de folie er af te trekken, de tapijttegels vast te drukken en klaar is uw nieuwe vloerbedekking! De plakkende ruglaag zorgt ervoor dat de tegels vast en zeker blijven liggen. In bijkeukens, kelders en op vlieringen zijn de zelfklevende tapijttegels een ideale en prima vloerbedekking. Bovendien is er door de afmetingen, die zich beter aan de maten van de vloer laat aanpassen maar weinig afval. Dat is een plus voor uw portemonnee en voor het milieu.

Grof ribcord zelfklevende tapijttegels in onze onlineshop

Zelfklevende tapijttegels vindt u zeer voordelig in onze onlineshop – voor 1,95 € per tapijttegel. Een niet te evenaren prijs, om ook bijkeukens en andere weinig gebruikte ruimtes met de voordelen van een aantrekkelijke vloerbedekking te voorzien. Zes aangename kleuren in een mooie grove ribcord structuur vindt u op BRICOFLOR.nl