Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Zelfklevende tapijttegels naaldvilt: het eenvoudig te hanteren alternatief voor een tapijt

Tapijtvloerbedekingen zijn vaak moeilijk te transporteren en te verleggen. Dat is met onze zelfklevende tapijttegels met het naaldvilt oppervlak nu afgelopen: heel eenvoudig en zonder verdere hulpmiddelen kan men ze verleggen en blijven ze op de plaats liggen. Geen verder lijm heeft men daarvoor nodig. Zeven verschillende kleuren maken het mogelijk de vloer perfect aan het interieur aan te passen. Overtuigt u zichzelf van de niet te overtreffen prijs-energieverhouding van dit product in onze onlineshop!

Lees verder

Naaldvilt tapijttegels zelfklevend

Er zijn geen producten die aan uw zoekcriteria voldoen.

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het decent gespikte naaldvilt verschijnt in een speciaal licht. De fijne en in alle richtingen liggende naaldvezels in verschillende garenkleuren geven een aantrekkelijk gespikt beeld en zorgen ervoor, dat ze er niet zo snel vuil uitzien. Bijzonder geschikt zijn deze zelfklevende tapijttegels voor ruimtes die maar weinig gebruikt worden zoals kelders of vlieringen en zo kunt u daar ook heel gunstig een vloerbedekking leggen. 

Naaldvilt in zeven kleuren: zelfklevende tapijttegels

De eenmalige naaldvilt structuur van deze tapijttegels geven het oppervlak een speciale touch. De samenstelling van het garen in verschillende nuances van dezelfde kleur geven een perfecte symbiose en een aantrekkelijk gevlekt uiterlijk voor deze zelfklevende tapijttegels. Dat haalt het beste uit de verschillende kleuren en waardeert de naaldvilt tegels visueel  hoger. Bovendien vallen kleine vervuilingen duidelijk minder op, waardoor de zelfklevende tapijttegels met het naaldviltoppervlak makkelijker schoon te houden zijn. Het aantrekkelijke kleurenpalet combineert klassieke, gedekte kleuren met kleurrijke varianten. Zo zijn de zelfklevende tapijttegels uit deze serie in grijs en donker anthraciet te krijgen maar ook in het warme bruin en het bijzonder gespikte beige. Maar ook voor kleurenliefhebbers heeft dit palet iets te bieden: een rustgevend bosgroen en een elegant oceaanblauw bevinden zich naast het vurig rood dat wel heel bijzonder accenten zet. De zelfklevende naaldvilt tapijttegels zijn bovendien onder elkaar te combineren. Zo kunt u b.v. een klassieke kleur met een kleur naar uw wens combineren, bonte accenten zetten of elegante patronen creëren, die van uw vloerbedekking iets persoonlijks en zo zelfs van een zolder een fraaie ruimte maken.

Zelfklevende naaldvilt tapijttegels voor een mooie vloer ook daar waar u weinig gebruik van maakt

Weinig gebruikte ruimtes zoals kelders of vlieringen zien er vaak saai uit. Dat is nu voorbij: Zelfklevende tapijttegels zijn zeer geschikt voor deze ruimtes en dat voor een gunstige prijs. Vervaardigd uit 100% polypropyleen is er een hoogwaardig naaldvilt oppervlak ontstaan, dat ook de saaiste ruimte in een ruimte mooie vloer verandert. Het grote voordeel bij de inrichting van deze ruimtes met tapijttegel vloerbedekking is dat het loopgeluiddempend is. Op die manier is er minder lawaai in uw huis.

Speelse verlegging: zelfklevende tapijttegels uit naaldvilt

U wilt zonder al te veel moeite een comfortabele vloerbedekking ook op plaatsen in huis, waar u niet zo vaak komt en u wilt niet zo veel werk met grote tapijtrollen door enge trappenhuizen om in deze kleinere ruimtes te komen. Daarvoor zijn de zelfklevende tapijttegels ideaal. Met een prijs die niet te verslaan is krijgt u met deze naaldvilt tapijttegels een bijzonder handig formaat van 40 x 40 cm, dat heel eenvoudig te transporteren en daardoor snel op de plaats van bestemming is – zelfs op de meest afgelegen vlieringen. Het verleggen is werkelijk zeer eenvoudig en u hoeft geen extra lijm te gebruiken. De folie verwijderen, neerleggen en klaar! Zo krijgt u in een mum van tijd een uniforme, aantrekkelijke vloerbedekking, die muurvast blijft liggen.

Naaldvilt zelfklevende tapijttegels op BRICOFLOR.nl

De buitengewoon gunstige naaldvilt tapijttegels vindt u in onze onlineshop al voor €1,30 per tegel – gunstiger kan het niet! Op die manier is een vloerbedekking ook in ruimtes die weinig gebruikt worden niet duur. En het maakt zich betaald, want binnen de kortste keren heeft u deze aantrekkelijk gemaakt en comfort en ook de ruimteakoestiek verbeterd. Zelfs de vergelijking met een gewoon tapijt valt positief uit. Overtuigt u zich van onze naaldvilt tapijttegels in onze onlineshop op BRICOFLOR.nl