Architects Paper Kind of White  - door Wolfgang Joop

Elegante barok-ornamenten, indrukwekkende plantranken en romantische bloemmotieven - het op Sanssouci geïnspireerde b…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Stijlvol historisch behang met smaakvolle barok-ornamenten zijn het boegbeeld van deze elegante collectie van de bekende ontwerper Wolfgang Joop. Hij houdt het bij met Oscar Wilde, die zei: "Ik heb een heel eenvoudige smaak. Ik ben altijd tevreden met het beste." In het verlengde hiervan wordt de wandbekleding van de Kind of White by Wolfgang Joop-collectie van Architects Paper gekenmerkt door eenvoudige elegantie, nonchalantie en stijlvolle ontspanning.

Architects Paper Kind of White van Wolfgang Joop – Stijlvolle elegantie

De collectie Kind of White van het premium merk Architects Paper komt met een verscheidenheid aan variaties van barok behang. In een smaakvol kleurenpalet creëren de modern geïnterpreteerde wandkledij zowel een pompeuze indruk van weelde als een puristische uitstraling met een vleugje noblesse. Het monochrome behang van de collectie zijn ook eenvoudig en puristisch - verschillende crèmetinten completeren het elegante karakter van Wolfgang Joop's Kind of White-collectie en vormen de ideale setting voor exclusieve meubels. Sterke en donkere tinten stralen altijd een lichte koninklijke aanraking en mystiek uit, wat overeenkomt met een 18e-eeuws kasteel.

Naast het aantrekkelijke behang biedt de Kind of White-collectie van Wolfgang Joop ook een stijlvolle behangrand, die elegante accenten geeft en de kamer structureert.

Ga op reis door de tijd - Architects Paper Kind of White van Wolfgang Joop

Verschillende geïnterpreteerde barok-ornamenten in combinatie met het monochrome behang vormen de perfecte symbiose van een imposant en nuchter karakter. Bloemen behang met artistiek ontworpen plantranken bedekt met een zilver-gouden glans betovert met gedurfde behangsoorten zoals een dieprode, een koningsblauwe en mystieke zwarte, of in compromisloze kleuren zoals een chique grijs en romantische abrikoos.

Weelderige bloemboeketten toveren een subtiel vleugje oosterse flair in uw vier muren, waarmee de naam van de Kind of White-collectie op witte en lichte behangsoorten wordt gevierd. Elegant magenta en turquoise en chique ornamenten creëren een vleugje exotisme.

Romantische sfeer wordt gecreëerd door liefdevol ontworpen bloemenbehang met rozenontwerpen, die doen denken aan stillevens en het werk van oude meesters. In een modern kleurenpalet of als behang in zwart en wit, het designerbehang geschikt voor zowel moderne faciliteiten met schoon meubilair als ontwerpen in vintage stijl.

Een bijzonder hoogtepunt van de Kind of White-collectie van Wolfgang Joop van Architects Paper is het vintage behang met een chique barokpatroon in tegellook. Dankzij de lucht- en dampdoorlatendheid kan het behang ook worden aangebracht in de badkamer of in de keuken, waardoor een charmante sfeer wordt gecreëerd.

Uw nieuwe elegante behang – ook nog eens voordelig!

De Kind of White-collectie van Architects Paper omvat hoogwaardig, luxueus behang. De textielvezels zorgen voor de speciale robuustheid en duurzaamheid van uw exclusieve wandbekleding. De hoge lichtechtheid en kleurintensiteit voorkomt het vervagen van uw moderne behang in de historische look en stelt u in staat het behang zelfs in ruimtes met fel zonlicht op te hangen.

Het behang van het premium merk Architects Paper van A.S. Création zijn ontworpen in een innovatieve studio en zijn speciaal gemaakt voor architecten en binnenhuisarchitecten. Gekwalificeerde medewerkers en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen garanderen u een verfijnd behang en de beste kwaliteit.

Tijdloos behang van Architects Paper – Het kan op een eigentijdse manier aan de muur worden bevestigd!

Bespaar inweektijd van behangstroken en breng pasta rechtstreeks op de muur aan. Het behang heeft ook lucht- en dampdoorlatendheid, waardoor de muuruitrustingen geschikt zijn voor keukens of badkamers. Ook is het behang vlamvertragend.

Zorg er bij het bevestigen voor dat u ongeveer 5 cm uitsteeksel overlaat bij het snijden van de strips, die u later kunt knippen wanneer het behang aan de muur hangt. We raden u aan meer behangpapier te bestellen dan u eigenlijk nodig heeft om overvloeien te voorkomen. Let bij het aanbrengen van een patroonbehang altijd op het ontwerp en gebruik gewoon een krabber om de muur glad te maken.

Kies nu exclusief behang uit de collectie Architects Paper Child of White van Wolfgang Joop!

In onze online shop vindt u tal van luxe behang in hoge kwaliteit. Onze Beste Prijs Garantie verzekert je van het behang van de Kind of White-collectie voor de laagste prijs.

Als u in contact wilt komen met de materialen of een duidelijk beeld van kleur en gevoel wilt krijgen, gebruik dan onze sampleservice en we sturen u een sample van uw favoriete behang om u te helpen ontspannen.

Als u een groter bouwproject plant, vraag dan om een ​​persoonlijke offerte en we zullen u graag helpen.

Voor vragen, verzoeken of suggesties staan ​​wij tot uw beschikking. U kunt ons bereiken via e-mail, telefoon of via contactformulier. We kijken uit naar uw komst!

Plus icon lees meer