SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon

Welke kleur behang voor uw woonkamer?

vrijdag 17 september 2021

Staat u op het punt om behang voor uw woonkamer te kopen, maar twijfelt u nog over welke kleur de beste indruk zal maken op u en uw gasten? Lees dan dit artikel en ontdek alle kleuren die uw woonkamer zullen laten stralen!

 

Eenvoudig te combinerem met alle kleuren

Ten eerste is de woonkamer de kamer waar we de meeste tijd doorbrengen in het huis. Daarom is het belangrijk dat u zich in uw woonkamer erg op uw gemak voelt en daarom is de keuze voor het juiste behang zo belangrijk. Over het algemeen zijn neutrale kleuren erg ideaal om voor een rustige sfeer te zorgen, maar wees vooral niet bang om ook wat kleur te gebruiken.

 

Neutrale kleuren maken het namelijk mogelijk om een woonkamer te hebben die u nooit moe wordt. Maar wat zijn de perfecte neutrale kleuren om te kiezen? De beste neutrale kleuren voor een woonkamer zijn taupe, lichtbruin en grijs. Perfect voor een Scandinavische of rustieke inrichting, zachte kleuren brengen warmte in uw woonkamer en zorgen voor een gezellige sfeer in uw huis.

 

Ga terug naar de basis met zwart en wit

 

In een woonkamer kunt u zich ook houden aan de basiskleuren. Dat wil zeggen, zwart en wit. Zwart heeft het voordeel dat het een echt modern en eigentijds tintje geeft aan uw woonkamer. Met een zwart behang met motief, of zelfs een effen behang, verandert u uw interieur en geeft u het karakter.

Wit behang zorgt voor meer licht in uw ruimte. Wit is een kleur die de kracht heeft om een kamer visueel te vergroten. Net als zwart behang is een wit behang, effen of met een patroon, erg welkom in de woonkamer!

Deze eenvoudige tinten zullen de perfecte basis leggen voor een moderne en jonge look in uw woonkamer. Door de eenvoud van de combinatie van zwart en wit kunt u ruimte laten voor meer ongewone woonaccessoires, om zo voor een prachtig persoonlijk tintje te zorgen. 

 

Voeg kleur toe aan uw woonkamer en uw leven

Tot slot, voor mensen die op zoek zijn naar een meer excentriek of origineel behang, kunt u de woonkamer natuurlijk ook voorzien van een kleurrijk behang. Fel of pastel, kleur is altijd een aanwinst voor uw woonkamer. In de eerste plaats brengt het stijl in uw woonkamer, maar het kan ook uw interieurstijl nog meer onderstrepen en bevestigen. De ontwerpmogelijkheden met een behang met kleur zijn eindeloos. Wel moet u oppassen dat u niet voor te veel kleur zorgt in uw woonkamer en het zo te druk en chaotisch maakt. 

 

Kies voor een fotobehang voor een schitterend ontwerp met een uniek persoonlijk tintje

Voor een geweldige decoratie van de woonkamer is een fotobehang ook een goed idee! Fotobehang is een behang met een groot patroon dat de hele muur bedekt. Er is een ruime keuze en iedereen kan het fotobehang vinden dat perfect past in de stijl van zijn of haar woonkamer. Van landschappen tot dieren uit de savanne, van grote imposante bloemenweiden tot abstracte ontwerpen van designers, fotobehang zal u blijven verbazen en is een must-have voor elke trendy woonkamer!

Terug naar posts