Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

daniel hechter: frans designer behang voor een stijlvol interieur

Daniel Hechter is een Franse modeontwerper geboren en getogen in Parijs, Frankrijk die in 1962 zijn eigen merk heeft opgericht. Hij begon met vrouwen kleding en niet veel later kwam ook kleding voor mannen en kinderen daarbij. Later kwamen daar ook accessoires en schoenen bij. Het merk is stijlvol en sportief. Daniel Hechter heeft zijn voordeel gedaan aan zijn stijlvol verleden, met de designs op het behang zien wij dit goed terug.

Lees verder

Daniel Hechter

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

bijzonder behang met exclusieve designs van hoogwaardige kwaliteit

Sinds het begin heeft Daniel Hechter vier collecties met stijlvol behang ontworpen. Alle collecties hebben veel aardetinten, betonlook en bloemen. De allernieuwste collectie heeft veel betonlook behang en heeft dit zelfs met 3D behang waarbij het lijkt of uw muur in stukken opgebouwd is. De prachtige kleuren in deze collectie zijn sportief, rustig en zelfs een paar pastel tinten. De collectie is vooral gericht op een jeugdige sfeer voor uw huis. De verschillende ontwerpen zullen een aanvulling zijn voor uw huidige interieur en zullen u niet vervelen. De vierde collectie van Daniel Hechter zal er voor zorgen dat u uw huis opnieuw wil behangen met deze prachtige designs.

daniel hechter 4: modern behang met een jeugdig tintje voor een stijlvol interieur

In de vierde collectie van Daniel Hechter zien we goed wat de huidige trend is. Het betonlook behang kunnen we niet meer wegdenken in de nieuwste collecties. Daniel Hechter heeft dit gecombineerd met marmer behang en een strak design met blokken en strepen. Het beton behang is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. We zien aarde tinten, pastel kleuren en veel grijze tinten. Het design wat er meteen uitspringt is de betonlook met een design van driehoeken. Het lijkt of dit echt opgestapelde blokken zijn, dit design heeft namelijk heel veel diepte. Het ontwerp wordt aangeboden in vier verschillende kleuren beton: licht, donker, grijsblauw en met een beige tint. Naast dit bijzonder mooie design hebben zo ook een design dat lijkt op gevlochten stukken beton. Deze wordt in heel veel verschillende kleuren gepresenteerd: verschillende blauw, grijs, bruin en zwarte tinten. Ook een rode tint is hierbij aanwezig. De veel verschillende effen kleuren hebben allemaal een klein textuur in het design zodat ze nooit helemaal effen zijn. Dit maakt de collectie effen behang heel mooi. Het marmer behang is verkrijgbaar in een zwarte kleur en een witte kleur. Marmer is goed te combineren met de effen beton designs. Daniel Hechter 4 heeft ook een streep behang. Dit lijkt natuurlijk op beton met drie verschillende kleuren. Doordat er veel dezelfde tinten wordt gebruikt in deze collectie is combineren van de verschillende designs geen probleem. U kunt bijvoorbeeld een hele muur bekleden met het behang van driehoeken. Deze muur zal tot leven komen en zal een blikvanger in uw huis worden. Als u die combineert met een effen kleur in dezelfde tint zal het niet te veel opvallen en niet te druk worden in de kamer. Ook kunt u een marmer behang en een effen behang gebruiken om ditzelfde effect te creëren.

daniel hechter - niet alleen uw keuze als het om prachtige designs gaat

Daniel Hechter streeft naar hoge kwaliteit en dit zien we dan ook terug in de nieuwste collectie. De 47 verschillende designs van Daniel Hechter 4 zijn allemaal vliesbehang. Vliesbehang heeft heel veel voordelen als het gaat om installatie, onderhoud en kwaliteit. Vliesbehang is het makkelijkste behang om mee te behangen. U kunt namelijk gewoon het lijm op de muur smeren en dan het behang erop plakken. Dan kunt u, als het nodig is, het behang verplaatsen om het recht te hangen. Vliesbehang is ook erg water resistent. Je kan dit met een natte doek of een spons even schoonmaken. De verschillende niveaus in hoe goed je het kan schoonmaken worden aangegeven op de verpakking of op de site met de verschillende icoontjes. Wij raden aan altijd de aanwijzingen van de producent op te volgen. De icoontjes laten ook zien dat deze soorten behang een goede lichtechtheid heeft. Dit betekent dat de kleur op het behang niet snel zou vervagen. Als u bent uitgekeken op het design of de kleur is dit weer makkelijk te verwijderen. U kan het behang droog van de muur strippen zonder de muur te beschadigen, het laat geen resten achter en u hoeft ook geen gereedschap te gebruiken. 

patroon behang - zo behang u als een professional om uw favoriete behang te plaatsen

Daniel Hechter 4 biedt veel behang aan met verschillende patroontjes. Dit is natuurlijk prachtig en zo wil u ook dat het op uw muur er uit ziet. Waar moet u mee rekening houden als u aan het behangen bent met patronen. De verschillende icoontjes geven aan hoe u er voor zorgt dat de patronen mooi op elkaar over lopen per strook behang. De vrije aanbrenging betekent dat u geen rekening hoeft te houden met het patroon. Het icoontje rechte aanbrenging betekent dat de stroken behang op de zelfde hoogte moeten hangen. Zoek een stukje patroon om ze matchen om ook de rest te matchen. Bij de verplaatste aanbrenging is er een verspringend patroon. De centimeters geven aan hoeveel de volgende strook naar beneden moet zijn geplaatst. Daarnaast is er nog een niet veel voorkomend icoontje die aangeeft dat de stroken behang om en om moet worden geplaatst. Elke volgende strook behang moet in een andere richting worden geplaatst.

milieuvriendelijk behang van daniel hechter met het bewijs

Al het behang ontworpen door Daniel Hechter is geproduceerd door middel van een milieu vriendelijk proces. Dit wordt aangetoond met het RAL logo op dit product. Dit laat ook zien dat ze aan een bepaalde kwaliteit moeten voldoen. Het FCS logo laat zien dat het papier dat gebruikt wordt in het vliesbehang is verkregen uit duurzame bronnen. Deze standaarden zijn heel belangrijk voor Daniel Hechter.

daniel hechter behang online bij bricoflor

Het behang van Daniel Hechter kunt u nu online kopen bij BRICOFLOR NL. Deze collectie en nog vele andere collecties kunt u vinden op onze website. Wij begrijpen dat u graag wilt zien of uw favoriete behang past bij uw huidige interieur of u wil de kwaliteit graag een keer in het echt zien voordat u een hele rol besteld. Dit is waarom wij u een sample service bieden. Het is soms lastig om uit te vinden hoeveel rollen u nodig bent om uw hele muur te behangen. Daarom bieden wij een online calculator, hier hoeft u alleen de aantal vierkante meters in te vullen en u weet meteen hoeveel rollen u moet bestellen. Koop nu uw nieuw behang online bij BRICOFLOR NL.