Betonlook behang – een industriële stijl voor uw huis

Om uw huis een origineel gevoel te geven, kan een lees meer

-68%
origin-claim
-70%
origin-claim
-70%
origin-claim
1 - 20 z 129 Producent

Beton is altijd in de mode, welkom betonlook behang

Uw ideale huis is mogelijk om samen te stellen, maar om er te komen, moet u risico’s en originele beslissingen durven te nemen, maar niet iedereen is hetzelfde. Als u een modern en stijlvol persoon bent. Dan zullen de conventionele elementen u niet aanstaan. Dan heeft u wellicht dé perfecte decoratie element gevonden, de betonlook behang. Dit element is zeer eenvoudig om te verwerken in uw huis en past bij alle soorten effen behang. Kies de ene die het meest persoonlijke gevoel met zich meebrengt op uw muren.

De industriële stijl laat niemand onverschillig, als waar u naar op zoek bent een loft-stijl huis is, in hartje New York, dan kunt u ervoor kiezen om een betonlook behang soort te nemen. Deze doen namelijk denken aan fabrieken en winkels

typen betonlook behang materialen

Wanneer we praten over behang, dan kunnen we naar meer dingen kijken dan alleen kleuren en motieven, wat ook van groot belang is, is het type materiaal dat gebruikt is bij de productie, dit heeft namelijk invloed op het effect dat we willen op onze muren. We kunnen onderscheid maken tussen twee typen materialen aan de oppervlakten, vinyl en papierSteen behang past ook goed bij de betonlook.

betonlook papier behang

Deze behangsoort werd veelvuldig gebruikt in het verleden, maar tegenwoordig zien we het nauwelijks meer. Dit komt doordat het materiaal te fragiel is om te gebruiken, en wordt alleen aangeraden voor ruimtes die niet veel worden gebruikt. Een van de grootste nadelen van dit product is dat het niet afwasbaar is, en als papierbehang eenmaal nat wordt, dan reageert het zoals papier ook doet, en ziet het er gelijk lelijk uit. Dus op de lange termijn is dit geen goede optie.

vinyl behang betonlook

Vinyl behang is er hier om te blijven. Met de geweldige eigenschappen die het bezit, is het je beste vriend als het gaat om behang. De behang bestaat uit een laag vlies of papier, met een coating van PVC, dit geeft u een zeer lange levensduur en het is vochtbestendig. Het heeft een zeer goede lichtechtheid en is eenvoudig om af te wassen. Al deze eigenschappen maken het dé perfecte keuze in iedere kamer.

behangen is nog nooit zo snel en zo eenvoudig geweest

Afhankelijk van het materiaal van het behang, kan de moeilijkheidsgraad van het behangproces toe- of afnemen. Daarom is het zeer belangrijk om onderscheid te maken tussen papier behang en vliesbehang.

betonlook behang met papier basis

Papier behang bestaat maar uit één materiaal, en dat is papier, hierdoor heeft het ook de eigenschappen van alleen papier, en heeft het verder geen andere materialen waardoor het steviger gemaakt kan worden. De installatie daarvan is daarom moeilijker, omdat het materiaal zo makkelijk scheurt. Lijm moet eerst op het behang gesmeerd worden, en vervolgens moet er een aantal minuten gewacht worden, dit is zodat het kan inweken voor een aantal minuten voor u het op de muur bevestigd. Het verwijderen van het behang kan ook moeilijk zijn, dit komt doordat het om een fragiel materiaal gaat, het neigt te scheuren en af te brokkelen, daardoor blijven er stukken over op de muur die moeilijk te verwijderen zijn.

betonlook vliesbehang

Deze naam komt door het feit dat de vezels waaruit deze behangsoort bestaan bijeen worden gehouden zonder dat het materiaal geweven is. Het behangen ervan is eenvoudiger ten opzichte van papierbehang. U hoeft alleen op de muur lijm te smeren, en vervolgens het behang ertegen aan te duwen. Hierbij heeft u dan ook nog tijd om de plaatsing van het behang te corrigeren naar wens. Om het te verwijderen, kunt u het in een keer van de muur af trekken. Hierbij zult u zien dat er geen resten achterblijven. Hiernaast is vliesbehang dankzij de acryl laag ook waterdicht.

enkele merken om in de gaten te houden

as création

Als u op zoek bent naar kwaliteit en een groot aanbod, dan zal AS Création uw beste vriend zijn. U kunt hier prachtige soorten beton behang vinden, zoals de 361183 AS Création Materials, met deze behangsoort heeft u geen écht cement nodig, dit komt omdat AS Création beter dan geen ander cement kan nabootsen op hun behang ontwerpen. Als u de voorkeur heeft voor een lichtere maar eveneens realistische toon, dan is  954064 AS Création Best of Wood’N Stone 2nd Edition de ene waar u naar op zoek bent.

vind uw perfecte betonlook in onze online winkel

In onze winkel kunt u kiezen uit meer dan 3000 behangsoorten die allemaal wachten om onderdeel van uw huis te zijn. We bieden behang tegen de beste prijzen, dankzij onze Beste Prijs Garantie, hiermee bent u ervan verzekerd dat u de beste prijzen krijgt die online te vinden zijn. Met slechts enkele klikken vindt u de perfecte behangpapier en binnen enkele werkdagen heeft u het in huis. Maak de verandering die u al zo lang wilt in uw huis. Als u twijfelt tussen een aantal modellen, en u kunt er na uren kijken nog niet uitkomen, maak dan gebruik van onze gratis sample service. Hiermee kunt u in alle rust uw favoriete model uitkiezen. Mocht u van plan zijn om een groot project aan te pakken, neem dan contact op voor een persoonlijke offerte, ons team zal dan een offerte voor u opstellen met de scherpste prijzen. Neem contact met ons op per email, telefoon of via ons contact formulier.

Plus icon lees meer