Avenzio 7 – Mooi decoratief behang voor een gevoel van welzijn

De zevende editie van de succesvolle lees meer

Grafische cirkels en bloemversieringen vallen op naast combinaties van lijnen en bijpassende monochromen in frisse tinten, van discreet wit, beige, bruin tot zoet geel, groen en blauw.

Het kleurenpalet van de drie varianten voldoet aan alle behoeften en biedt een behangpapier dat is aangepast aan de smaak en decoratieve stijl van elke persoon. Verticaal gestreept behang en originele schaduwspelen, maar ook combinaties van mat en glanzend op hoogwaardig vlies onderstrepen het vitale karakter van deze moderne behangcollectie.

Avenzio 7 zal jong en oud overtuigen en biedt opnieuw een ideale behangcollectie voor een moderne woning en een frisse, natuurlijke sfeer.

Livingwalls is een Duitse behang fabrikant. Ze zijn gevestigd in Keulen, waar ze ook een winkel hebben. Ze produceren high end designer behang met een extreem hoge kwaliteit. Ze richten zich vooral op het jongere deel van de bevolking. Elke keer verrassen ze weer met een creatieve collectie. Ze werken samen met erg bekende ontwerpers en architecten, zoals Micheal Michalsky, Mac Stopa en Maarten Vrolijk. Het behang zorgt voor een luxe sfeer in uw huis. Hun hedendaagse designs zijn voor in elk huis. Ze hebben veel verschillende collecties die natuurlijk, bloemrijk of juist geometrische vormen hebben.

Livingwalls – Zowel voor uw huis als voor commerciële doeleinden

Deze collectie is zeer veelzijdig en is geschikt voor elk type interieur, zowel residentieel en commercieel. Met de modellen van de Avenzio 7, kunt u in uw huis woonkamers, slaapkamers, keukens en studeerkamers versieren. Maar de eenvoud van sommige modellen, zoals de geometrische behangsoorten of het effen behang, maakt deze collectie geschikt om kantoren, vergaderzalen, een lounge, maar ook showrooms, restaurants en bars te versieren. Ook daarom kunnen wij het een veelzijdige collectie noemen.

Maar bedenk goed voordat u een design van Avenzio 7 uitkiest. U kunt namelijk met behulp van kleuren een andere uitstraling in uw huis krijgen. Als u een grote kamer heeft en u wilt het huiselijker en gezelliger maken, kunt u donkere kleuren gebruiken om uw kamer kleiner te laten lijken. Heeft u een kleine kamer en u wilt het juist groter laten lijken? Met lichte kleuren creëert u meer diepte en hoogte in de kamer. Wat het dus groter zal laten lijken. Heeft u veel meubels in veel verschillende kleuren? Kies dan voor rustig behang, omdat de aandacht al wordt getrokken naar de meubels. Wilt u uw saaie interieur opvrolijken? Gebruik dan behang met een drukke print. U kunt dan ook kiezen om maar een muur te behangen met een drukke print, en de rest met een effen kleur

Hoge kwaliteit van Livingwalls te zien in de collectie Avenzio 7

Livingwalls garandeert niet alleen een schitterende stijl en decoratieve designs, maar ook speciale aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Livingwalls Avenzio 7 is volledig "Made in Germany", dit betekent consistente productie met de Europese kwaliteitsnormen op het gebied van kwaliteit en milieu-certificering. Deze collectie is volledig gemaakt van vliesbehang. Dit is een combinatie van papier en cellulose. Dit maakt het materiaal erg sterk. Dat het zo sterk is heeft alleen maar voordelen. Dit voorkomt dat het behang scheurt tijdens installatie, zelfs als het nat is. Ook zal het niet slijten. Vliesbehang is goed bestand tegen zonlicht en zal dus niet snel van kleur vervagen, zelfs niet in direct zonlicht. Dat is natuurlijk erg fijn met zo een kleurrijke collectie.

Vliesbehang is erg makkelijk te plaatsen, in tegenstelling tot oude materialen, u hoeft namelijk alleen behanglijm op de muur te smeren en dan kunt u meteen het behang op de muur aanbrengen. Kleine foutjes kunt u corrigeren door het behang zachtjes op zijn plaats te duwen. Als u na enige tijd zat bent van het behang, en u wilt graag een nieuwe sfeer in uw huis creëren. Dan is vliesbehang ook ideaal, u trekt het namelijk zo van de muur. Zonder resten achter te laten en geen gereedschap te gebruiken. Daarna kunt u gemakkelijk weer op nieuw beginnen. Met vliesbehang hoeft u zich geen zorgen meer te maken om vlekken. Deze kunt u namelijk verwijderen van het afwasbaar behang. Met een spons of een zachte borstel kunt u voorzichtig lichte vlekken verwijderen.

Koop nu behang online in de BRICOFLOR webshop!

Als u hier alleen het behang heeft gevonden dat u zoekt, aarzel dan niet om even te aarzelen! Als u uw bestelling plaatst via onze online shop BRICOFLOR, kunt u gebruik maken van onze service en de voordelen die wij u bieden. Bovenal valt onze beste prijsgarantie op, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u tegen de laagste prijs koopt.

Als u twijfelt tussen twee of meer ontwerpen van decoratief papier uit deze collectie of een ander, geen probleem! Maak gebruik van onze sample service, waarmee u tot acht producten kunt selecteren die u interesseren en thuis als sample kunt ontvangen, zodat u het product in eerste persoon kunt zien en testen.

Heeft u een groot renovatieproject in gedachten en heeft u een product in grote hoeveelheden nodig, neem dan contact met ons op via e-mail of ons contactformulier en vraag ons vrijblijvend om een persoonlijke offerte op maat! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag verder!

Plus icon lees meer