Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Livingwalls Revival  - Behang voor het leven

The Sixties are Back - Met dressoirs, lounges en fauteuils en behangontwerpen uit de Livingwalls Revival collectie van A.S. Creátion.

Lees verder

Livingwalls Revival

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Passend bij deze stijl uit het midden van de eeuw, brengt deze behangcollectie u verschillende decoratieve behangsoorten met het karakteristieke ontwerp van de vroege jaren 1960, waardoor een zeer mooie collectie vintage behang wordt gevormd.

De Revival collectie van A.S. Création valt op met grafische patronen in zachte kleuren, zoals beige, bruin en grijs, die kunnen worden aangevuld met effen behang in rood, curry of blauw.

Om de ervaring volledig tot zijn recht te laten komen, hoeft u alleen maar donkerhouten meubels en een minibar te gebruiken.

Koop nu Livingwalls Revival behang bij BRICOFLOR!

Als u hier alleen het behang heeft gevonden dat u zoekt, aarzel dan niet! Als u uw bestelling plaatst via onze online shop BRICOFLOR, kunt u gebruik maken van onze service en de voordelen die wij u bieden. Bovenal valt onze Beste Prijs Garantie op, waarmee u er zeker van kunt zijn dat u tegen de laagste prijs koopt.

Als u twijfelt tussen twee of meer ontwerpen behang uit deze collectie of een ander, geen probleem! Maak gebruik van onze sample service, waarmee u tot acht producten kunt selecteren die u interesseren en thuis als sample kunt ontvangen, zodat u het product in eerste persoon kunt zien en testen.

Heeft u bovendien een groot renovatieproject in gedachten en heeft u een product in grote hoeveelheden nodig, neem dan contact met ons op via e-mail of ons contactformulier en vraag ons vrijblijvend om een persoonlijke offerte op maat! Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft, wij helpen u graag verder!