Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Scandinavisch behang - behang waar u het niet koud van krijgt

Als u van plan bent om uw his te renoveren in een stijl die nu zeer populair is, dan kunt u wellicht een kijkje nemen naar…

lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Ook in scandinavië zijn ze gek van scandinavisch behang

Als u ervan overtuigd bent dat u voor Scandinavische stijl wilt gaan, dan zult u zich beseffen dat een Scandinavische stijl veel meer wit bevat ten opzichte van andere stijlen. Dus laten we deze stijl verder verkennen.

 

scandinavische stijl is veel meer dan alleen witte muren

Wanneer we het hebben over Scandinavisch behang, dan praten we over een stijl met veel wit en heldere tonen, met veelvuldig gebruik van natuurlijke materialen. Probeer hiermee een warm en knus toevluchtsoord te vinden. Door uw ideale behangsoort toe te voegen aan uw huis, en met aanpassingen aan bijvoorbeeld uw vloer of meubilair, kunt u het huis creëren waar u al zo lang naar op zoek bent. Mocht u opzoek zijn naar een eenvoudige, maar toch ook trendy look kunt u scandinavisch behang combineren met stippen behang.

Om dit te faciliteren hebben we een selectie gemaakt van een aantal modellen die het beste passen bij het Scandinavische model om uw huis zo snel mogelijk klaar te maken voor deze stijl.

 

scandinavisch behang - de gebruikte materialen

Normaalgesproken wordt behang ingedeeld naar kleur en ontwerp, maar het kan ook gecategoriseerd worden afhankelijk van het materiaal waaruit de compositie bestaat. De compositie zal het uiterlijk aantasten als het eenmaal opgehangen is. Combineer met effen behang.

 

scandinavisch papierbehang

In het verleden werd papierbehang veelvoudig gebruikt, inmiddels is het echter een verouderd product, en dankzij technologische ontwikkelingen wordt het niet veel meer gebruikt. Het wordt alleen aangeraden voor kamers die relatief weinig worden gebruikt, en hiernaast is het niet afwasbaar omdat het niet waterbestendig is.

 

scandinavisch vinyl behang

Alhoewel het niet zo oud is als papierbehang, heeft vinyl behang veel fans gekregen doordat het een veelzijdig product is. Het bezit namelijk eigenschappen waardoor het in vrijwel iedere ruimte te gebruiken is.  Het product bestaat uit een basis van papier of van een niet-geweven textiel. Waar boven op een laag PVC ligt die resistentie en isolatie biedt. Het is eenvoudig schoon te maken en de eigenschappen maken het dé perfecte behangsoort voor iedere kamer. Mix en match met modern behang.

 

scandinavisch behang ophangen

Afhankelijk van de compositie van de basis van het behang, kan het de moeilijkheidsgraad van het ophangen van het behang aantasten. Dat is waarom we onderscheid moeten maken tussen papier behang en vliesbehang.

 

papieren scandinavisch behang

Papierbehang bestaat maar uit één enkel materiaal, en dat is papier, dit betekent ook dat er geen andere materialen in het product zitten die de eigenschappen bevorderen. Het ophangen van papier behang is niet heel moeilijk, maar wel lastiger ten opzichte van andere behang producten. De eigenschappen van het product maken het een heel fragiel en delicaat product. Bij het ophangen van papier behang moet er eerst lijm over de achterkant van het product gesmeerd worden, en tegelijkertijd ook op de muur verspreid worden. Als het lijm er eenmaal op zit moet er twee minuten gewacht worden voordat het aan de muur geplakt kan worden. Als het eenmaal op de muur zit mag er niet meer aangezeten worden, dus er is geen ruimte om de plaatsing van het product te corrigeren. Ook het verwijderen van papierbehang kan problemen met zich meebrengen. Het product kan namelijk afscheuren en er kunnen kleine stukjes behang achterblijven die lastig te verwijderen zijn.

 

scandinavisch vliesbehang

Vliesbehang is een product waarbij de basis van het product uit textiel bestaat wat bijeen wordt gehouden zonder dat het gewoven is. Het plaatsen van het product is simpel. Er moet alleen lijm op de muur gesmeerd worden en vervolgens kan het behang er tegen aan geduwd worden, vervolgens is er nog tijd om de plaatsing van het product te corrigeren. Het verwijderen van vliesbehang is ook relatief eenvoudig, trek het simpelweg van de muur af en u zult zien dat er geen resten achterblijven.

 

fabrikanten met scandinavisch behang

Op onze website kunt u zien dat de fabrikanten waarvan wij producten aanbieden, een breed aanbod aan types en kleuren behang hebben.

 

a.s. création

A.S. Création is een van de meest bekende merken. De producten die zij maken zijn van zeer hoge kwaliteit en u kunt producten vinden voor alle smaken en stijlen. Als u een persoon bent die op zoek is naar Scandinavisch behang dan is de 348681 AS Création Björn wellicht een model voor u die uw woonkamer kunt transformeren naar de kamer die u wilt, met zowel een koud als warm gevoel. Als wat u naar op zoek bent een behang is met warme tonen en geometrische vormen, dan is de 351184 AS Création Björn behang wellicht het type behang waar u naar op zoek bent. Mix en match met geometrisch behang.

 

brigitte home

Dit is een merk waarbij u een goede prijs kwaliteit verhouding krijgt. Bij de producten van Brigitte Home kunt u de behangsoorten vinden die perfect de Scandinavische stijl nabootsen die u zo graag in uw huis wilt hebben.

 

esprit home

Een merk met een fantastische geschiedenis, Esprit behang worden gemaakt met zorgvuldige ontwerpen. Het Scandinavische behang 32792-3 Esprit Home Esprit 12, met een geometrisch patroon van blauwe lijnen, zal u huis een klein beetje kleur geven. Maar als u op zoek bent naar een effen behangsoort met een speciale touch, dan is de 62766-1 Esprit Home Esprit 12 wellicht iets voor u.

 

livingwalls

Een avant-garde merk, die de trend doorbreekt met unieke kleuren en motieven. U kunt een aantal Scandinavische ontwerpen vinden in hun ontwerpen. De 30476-2 Livingwalls Around The World is daar een voorbeeld van, kleurrijk en vintage tegelijkertijd, zal uw huis een duidelijk Scandinavisch tintje geven. De 369285 Livingwalls Metropolitan Stories is een simpele maar harmonieus behang ontwerp, die uw huis zal opfrissen.

 

lutèce

Als u op zoek bent naar realistisch behang, dan is het de moeite waard om door de collectie van Lutèce te bladeren. Binnen de categorie van Scandinavisch behang zult u realistische ontwerpen vinden zoals de 30258-1 Lutèce Authentic Walls, hiermee kunt u een gezellig nestje creëren, en als u opzoek bent naar iets wat moderner en origineler is, dan kunt bijvoorbeeld de 366223 AS Création Authentic Walls 2 gebruiken.

 

rasch

Rasch is een bedrijf die altijd ontwerpen heeft die grote indruk maken, met een breed aanbod aan producten. Bijvoorbeeld de 249170 Rasch Bambino XVIII. Deze kan van de kinderkamer tot in de woonkamer gebruik worden, omdat het ontwerp zo veelzijdig is.

 

schöner wohnen

Levendige kleuren en risicovolle prints, dit is wat u kunt verwachten van het merk Schöner Wohnen. Een merk die zich afscheidt van monotone en saaie behangontwerpen. Als u een radicale verandering wilt maken in uw huis, neem dan een kijkje in het ruime aanbod van Schöner Wohnen, neem bijvoorbeeld de 32456-2 Schöner Wohnen Schöner Wohnen 9 met een geometrisch patroon en zachte kleuren; perfect voor uw thuis.

 

vindt uw perfecte scandinavische behang bij bricoflor online!

In onze online winkel kunt u meer dan 2500 behangsoorten, deze kunnen allemaal onderdeel zijn van uw huis. Wij bieden behangsoorten voor alle smaken aan tegen de beste prijs. Met slechts enkele klikken kunt u de perfecte behang in huis halen. Als u nog niet zeker bent over welk ontwerp u wilt hebben, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot 8 voorbeelden bij u thuis bestellen, en in alle rust uw keuze maken. Als u een grote bestelling wilt plaatsen, dan kunt u bij ons een persoonlijke offerte aanvragen, hiermee krijgt u de meest gunstige voorwaarden voor uw bestelling. Neem hiervoor contact op met ons per email, telefoon of via ons contactformulier. Wij horen graag van u!

 

 

 

Plus icon lees meer