Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail info@bricoflor.nl

Versace behang—luxe in uw huis

Versace produceert behang in een breed scala aan luxe stijlen om uw huis te versieren. Versace werd in 1978 opgericht in Milaan. Met de mode-en lifestyleproducten die zij aanbieden, symboliseert het bedrijf een Italiaanse luxe sfeer. Zelfs met hun behang  kunnen ze je de sfeer geven die je bij je thuis wilt. Door je huis te versieren met deze prachtige behang, creëer je het gevoel dat je graag thuis wilt zijn. De collecties die worden aangeboden zijn geavanceerd en tijdloos. Met goud, zwart en crème kleuren geeft het je huis een luxe uitstraling. Met verschillende structuren zal het Versace-designbehang u omringen met luxe.

Lees verder

Versace

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

De klassieke en natuurlijke stijlen zijn tijdloos. De verschillende combinaties die u kunt toepassen zijn eindeloos. De kleuren geven je inspiratie om te blijven combineren.

Hoogwaardig merk dat behang creëert—Versace

We zien in het ontwerp de elegantie en luxe waar Versace voor staat. Niet alleen de luxe, maar ook de verschillende kleuren waar het merk voor staat komt naar boven. De kwaliteit van deze lijn is uitstekend. De twee collecties die Versace aanbiedt zijn: Versace I, waarin veel barokke stijlen zijn verwerkt. Met geel, goud, zwart, rood en nog veel meer zult u versteld staan van deze prachtige collectie. De tweede collectie, Versace II, bevat ook veel gouden kleuren, maar deze collectie is moderner dan de eerste, voor een even luxueuze maar meer eigentijdse look.

Versace I

De bijna 70 achtergronden die Versace I in deze collectie biedt, hebben verschillende thema´s. Barocco Flowers heeft een elegante vrouwelijke stijl met goud en zwart. Barocco and Stripes behoudt de traditionele barokke stijl maar met een moderne streep en gele, gouden en zilveren, zwarte, rode en blauwe tinten. Barocco bevat bloemen in de barokstijl om een bloementhema en crème tinten te creëren om het effect van de bloemen te verzachten. Door gebruik te maken van een van de 11 behangranden die Versace in deze collectie biedt, kunt u eindeloos blijven combineren om uw woonkamer elke dag te laten stralen met niets anders dan pure luxe.

Versace II

De volgende collectie, Versace II, biedt meer dan 60 behangsoorten. Deze collectie is een mengeling van details, elegantie en traditie in combinatie met moderne aspecten. In deze collectie maakt Versace gebruik van de kleuren geel, zwart en crème.  

Kenmerken van Versace—hoge kwaliteit

Als je een hoogwaardig merkbehang koopt, wil je dat het lang meegaat en mooi blijft. Versace beschikt over behang met een hoge kwaliteit. Het moet er natuurlijk niet alleen mooi uitzien, maar ook mooi blijven. Het ontwerp is natuurlijk belangrijk, maar de kenmerken van behang zijn ook belangrijk. Denk aan: kleurvastheid, wasbaar behang etc.

Gemakkelijk te verwijderen

Het behang van Versace gemakkelijk van uw muur af te halen en tijdens het afstropen beschadigt u de muur waarop u het heeft aangebracht niet. Het behang laat ook geen stukjes achter. Gereedschap, chemicaliën of vloeistoffen zijn niet nodig. Dit maakt het makkelijk als u uw muur wilt veranderen. Vanwege de verschillende ontwerpen die in deze collectie worden aangeboden, is er voor iedereen wel een behang.

Kleurvast behang

We merken ook dat Versace haar hoge kwaliteit te danken heeft aan de kleurechtheid van de producten. Onder normale omstandigheden zal de kleur van het behang ongeveer 50 jaar hetzelfde blijven. Onder normale omstandigheden wordt bedoeld dat het behang binnen is geplaatst en niet in direct zonlicht.

Bricoflor NL brengt Versace bij u thuis

Bij BRICOFLOR NL kun je Versace behang online bestellen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook veel andere collecties. Kijk een ons rond in onze online shop en vind het perfecte behang voor uw huis!