Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Versace I behang collectie

Versace I biedt in deze collectie een breed aanbod aan in verschillende thema’s. Van hun bekende Versace ‘Barocco Flowers’ die een sensuele moderne stijl vertonen met goud en zwart. Is er ook Greek key Versace behang die een krachtigere versie van de voor genoemde stijl met goud, zilver, zwart en crème lijnen met gedurfde vormen.

Lees verder

Versace 1

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Versace ‘Barocco’ en Versace ‘Stripes’ houden de traditionele barok stijl maar met modern strepen in gele, gouden en zilver, zwart, rood en blauwe tinten. Versace ‘The Herald’ vertoont een herinterpretatie van de klassieke barok stijl van Versace waar ze gebruik maken van zachte tinten en wat donkere kleuren. Versace ‘Cream Barocco’ gebruikt bloemen in de barok stijl om een bloemen thema te creëren en verhoogt de crème tinten om het effect van de bloemen te verzachten. Hiernaast kunt u de behangsoorten combineren met de 11 Versace behangranden die worden aangeboden in deze collectie om eindeloze creativiteit en combinaties mogelijk te maken.

Afwasbaar en gemakkelijk te verwijderen

De gehele Versace I behang collectie is gemaakt van vliesbehang, dit maakt het zodat het een extreem lange levensduur heeft en er bovendien ook prachtig uitziet. Deze technische eigenschappen maken het een afwasbaar behang die u met vochtige doeken kunt afvegen om vuil te verwijderen, hierdoor bent u er altijd van verzekerd dat uw huis er prachtig schoon uitziet. Een ander voordeel van deze behangsoort is dat het gemakkelijk te verwijderen is, u kunt simpelweg de behang van de muur aftrekken en er zal geen residu achterblijven.

BRICOFLOR exclusieve prijzen

Hierbij BRICOFLOR bieden we exclusieve prijzen aan voor Versace behang, dit komt met onze Beste Prijs Garantie. Als u er niet uitkomt welke behangsoort u wilt hebben, dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample service, hiermee kunt u tot 8 samples bestellen om thuis in alle rust een keuze te kunnen maken. Als u er op uit bent om een grote kwantiteit te bestellen, dan kunt u bij ons een persoonlijke offerte aanvragen, neem hiervoor contact op met ons team per telefoon, email of via ons contact formulier.