Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail info[email protected]

Versace II behang collectie

Versace II behang biedt meer dan 60 behangsoorten aan met thema’s die klassieke Versace motieven vertonen zoals La Coupe des dieux, Pompei, Giungla, #GREEK, en ‘Baroque and Roll’. Deze collectie is een mix van ingewikkelde ontwerpen, elegantie en traditie gecombineerd met moderne aspecten.

Lees verder

Versace 2

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Overzicht van de collectie

Met blauw, goud en crème kleuren, geven deze kleuren uw ruimtes een kalme uitstraling. In de Pompei collectie, is de thema klassiek Rome met goud, crème, wit en een barok print. Bloemen behang en jungle kleuren worden vertoond in de Giugla lijn. De beroemde palm bladeren van Versace behang ontwerp heeft een traditionele groene kleur of een variant van zwarte bladeren en gouden tinten om een moderne atmosfeer te creëren. Dit jaar voegt Versace La Coupe des Dieux, wat vertaald naar Beker van de Goden, toe aan randen om een gevoel van grandeur toe te voegen aan uw ruimtes.

Technische aspecten

De gehele Versace II behang collectie is gemaakt van vliesbehang, dit materiaal laat het toe dat er prachtige ontwerpen gemaakt kunnen worden die tevens een lange levensduur hebben. Een andere technische eigenschap van dit behang is dat het afwasbaar is en dat vuil eenvoudig met een vochtige doek en wat huishoudelijke schoonmaakmiddelen schoon gemaakt kunnen worden. Een ander voordeel is dat het eenvoudig te verwijderen is.

Versace II nu te koop bij BRICOFLOR

Als de Versace II collectie u aanspreekt, en u bent er nog helemaal uit welke behang u precies wilt, maak dan gebruik van onze gratis sample service, hiermee kunt u tot 8 samples bestellen die bij u thuis bezorgd zullen worden. U kunt dan op gemak de verschillende samples bekijken om een goede beslissing te maken. Om het u nog eenvoudiger te maken, bieden wij u ook onze Beste Prijs Garantie aan, hiermee bent u ervan verzekerd dat u de beste prijs krijgt die online beschikbaar is. Als u van plan bent om uw hele huis opnieuw te behangen, dan kunt u bij ons ook een persoonlijke offerte aanvragen. Onze medewerkers zullen blij zijn om u een mooi aanbod te doen op aanvraag. Neem contact met ons op via ons contactformulier, of per telefoon of email. En wij zullen klaar staan om u verder te helpen!