Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Art deco stijl - Onze ideeën voor een elegant interieur

Ga mee op een reis door de tijd naar de roaring twenties met een art-deco interieur. U kunt uw woonkamer een nostalgische touch geven, gecombineerd met een vleugje luxe, met gedurfde patronen, elegante kleuren, houten meubelen, gouden accenten en een gezellig textiel. Ook presenteren wij u enkele mogelijkheden waarmee u uw vloer en wanden in art deco stijl kunt inrichten.

Creëer een nostalgisch welzijnsparadijs met een art deco interieur

jurassic 2 DD113692 Livingwalls Walls by Patel

Wilt u uw woonruimte een luxe uitstraling geven en tegelijkertijd zorgen voor comfort en gezelligheid? Als u op zoek bent naar opvallende patronen, expressieve kleuren en gouden accenten, dan is een interieur in art-deco stijl perfect voor uw ideeën. De inrichtingsstijl die gebaseerd is op de eerste decennia van de vorige eeuw, geeft elke ruimte een bijzonder elegante uitstraling en oogt bijzonder gezellig dankzij het gebruik van textiel en de overwegend warme kleurstelling. Naast oranje en rode tinten, bruin, paars en goud zijn ook koelere nuances zoals petrol, mint of antraciet evenals diverse groentinten geschikt voor de inrichting van uw woonruimte in art deco stijl. U kunt ook bepaalde muurbekledingen en vloerbedekkingen gebruiken om uw woning net iets mooier te maken en de basis te leggen voor een smaakvolle art deco inrichting.

Vind de juiste vloer voor een art deco interieur

Gerflor Senso Clic Premium "1205 Shale Beige"

In onze winkel vindt u een divers aanbod aan vloeren die geschikt zijn voor een art deco interieur. Naast vloeren in houtlook kunnen textiele vloerbedekkingen, zoals tapijt op rol of tapijttegels perfect gebruikt worden in een art deco interieur. Kiest u voor een harde vloerbedekking, dan raden wij vooral authentieke decors in warme, donkere houttinten aan, terwijl in de art deco stijl, tapijten van velours in edele kleuren tot hun recht komen.

Parketvloer - elegantie en stijl met een hoogwaardige echte houten vloer

Parket heeft vele praktische voordelen, waaronder een aanzienlijke duurzaamheid en lange levensduur, gecombineerd met eersteklas kwaliteit en een edele, stijlvolle uitstraling. De harde vloer geeft elke ruimte een gezellige sfeer en een rustieke charme. Daarnaast vindt u in een parketvloer een duurzame en uiterst gezonde vloerbedekking. In onze online shop vindt u een ruim assortiment parketvloeren zodat u kunt kiezen uit verschillende kleurvarianten, houtsoorten en oppervlaktekwaliteiten. Voor een art deco interieur zijn vooral varianten in warmere en donkere kleuren met een rustieke soort geschikt. Deze zien er zeer natuurlijk uit en scoren bovendien met een bijzonder elegante uitstraling die perfect past bij de inrichtingsstijl van de jaren twintig.

Laminaatvloer - Een natuurlijk alternatief met veel voordelen

BerryAlloc Grand Avenue HPL "62001084 Embassy Row"

In een laminaatvloer vindt u een vloerbedekking die scoort met een uiterst authentieke houtlook en dit combineert met enkele bijzonder voordelige eigenschappen. Zo is laminaat, net als parket, zeer stabiel en duurzaam, zodat u na jarenlang intensief gebruik nog steeds van de harde vloer kunt genieten. Daarnaast worden laminaatvloeren gekenmerkt door eersteklas akoestische eigenschappen, die aanzienlijk bijdragen aan de woonkwaliteit.

Laminaat is ook verkrijgbaar in een groot aantal varianten, zodat u kunt kiezen uit tal van kleuren en houtlooks. Net als bij parket zijn donkere varianten bijzonder geschikt voor een art deco interieur, omdat deze bijzonder nobel zijn en elke ruimte een gezellige en huiselijke sfeer geven.

Tapijten - Textiel comfort voor uw nostalgisch interieur

Vorwerk Exclusive 1009 Elara "4F75"

Als u uw woonruimte wilt omtoveren tot een paradijs van comfort, zijn textiele vloerbedekkingen bijzonder geschikt. Naast het extreem zachte en aangename oppervlak, scoren tapijten ook met een aantrekkelijk uiterlijk en zijn ze verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan ontwerpen, die voornamelijk variëren in de kleur en structuur van de vloerbedekking. Voor een art deco interieur is vooral velours tapijt geschikt, omdat het bijzonder aangenaam aanvoelt en zo de gezellige ondertoon van de inrichtingsstijl onderstreept. Ook kunt u kiezen uit verschillende kleurvarianten, waarbij vooral warme rode, bruine of paarse tinten, maar ook groen, petrol en turkoois geschikt zijn. Als u de voorkeur geeft aan een eenvoudige vloer, kunt u natuurlijk ook gaan voor lichtere kleuren, zoals roze of beige. Tapijt op rol scoort niet alleen met zijn optische en haptische voordelen, maar ook omdat het extreem gezond is. In plaats van dat fijn- en huisstofdeeltjes in de lucht worden verspreid, blijven ze hangen in het tapijt, waardoor de kwaliteit van de binnenlucht aanzienlijk toeneemt.

Geef uw eigen vier muren een elegante en nostalgische touch met een art deco behang

374271 Livingwalls New Walls

Met een behang leg je de basis voor een smaakvol en stijlvol interieur in uw woonruimte. Zo kan een art deco interieur net dat beetje meer krijgen met het juiste behang. U kunt kiezen uit een breed assortiment. Als u uw muur vrij eenvoudig wilt houden is een effen behang bijzonder geschikt. Deze bieden veelzijdige ontwerpperspectieven en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren. Een effen behang in simpele roze en beige tinten, warme kleuren als rood, oranje, lavendel of roze, maar ook petrol, turquoise en groen zorgen voor een art deco touch. Deze kunnen vervolgens worden afgerond met bijpassende gekleurde decoratieve elementen, zodat harmonie in het interieur ontstaat. Als u van uw muur een visueel hoogtepunt wilt maken, kunnen we patroonbehang aanbevelen. Sierpatronen en barok behang zijn bijzonder geschikt voor een nostalgisch hintje in de zin van de jaren 20 stijl. Het opvallende patroonbehang kan ook worden gecombineerd met een effen behang van dezelfde kleur, om de opvallende look van het patroonbehang mooi te accentueren.

Bloemenbehang voor een speelse en frisse sfeer

Als u de nostalgische art deco stijl op een speelse manier wilt versterken, is behang met een bloemmotief bijzonder geschikt. Met een bloemenbehang haalt u de lente in huis en geniet u het hele jaar door van een warme sfeer. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor eenvoudige patronen die de inrichting op een subtiele manier aanvullen, of voor pompeuze bloemmotieven in gedurfde kleuren of met gouden details, waarmee u in een mum van tijd van uw muur een echte eyecatcher maakt.

Behang met een grafisch patroon voor meer harmonie in uw interieur

Met een geometrisch behang geeft u uw woonruimte structuur en orde en zorgt u tegelijkertijd voor een harmonieus totaalbeeld van het interieur. Ook heeft u hier een ruime keuze, niet alleen in verschillende kleuren, maar ook in patronen. U kunt kiezen tussen diamanten, cirkels, vierkanten en tal van andere geometrische vormen. Voor een art deco interieur is groen, paars of petrol behang, dat gouden of bronzen accenten heeft bijzonder geschikt.

 

Tot de volgende keer! Uw team van Bricoflor, de nummer één voor muren en vloeren