Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Algemeen

Decoratieve ideeën voor meisjeskamers

 

De slaapkamer is een zeer belangrijke plek voor jongeren, het is een plek waar ze in alle vrijheid zichzelf kunnen zijn. De juiste decoratie speelt hierbij een fundamentele rol, omdat deze de stemming van de jongeren sterk zal beïnvloeden.

DE JUISTE VLOER VOOR EEN KINDERKAMER

De vloer is het deel van de kamer met de meeste aanwezigheid, dus uw keuze moet niet lichtvaardig worden opgevat. Naast tijdloze klassiekers zoals zwevend parket en tapijt, is er een gestage toename van de vraag naar moderne alternatieven zoals vinylvloeren.

VINYLVLOEREN: AUTHENTIEK EN MODERN

Door hun karakteristieke stabiliteit en onderhoudsvriendelijkheid zijn vinylvloeren bijzonder geschikt voor installatie in jonge ruimtes. Echte houtdecors in delicate bruintinten tonen hun natuurlijke charme, vooral in combinatie met bloemen en pasteltinten. Bovendien heeft deze vloer thermische en akoestische eigenschappen die hem tot een grote favoriet maken.

GERFLOR SENSO ZELFKLEVEND PREMIUM "0912 BALADE LIGHT"

 

U kunt kiezen tussen verschillende soorten installatie zoals: zelfklevende vinylvloer, zelfdragende vinylvloer, klikbare vinylvloer en tenslotte de te verlijmen vinylvloer. Op deze manier kan uw kleine prinses in korte tijd van haar vloer genieten.

PARKET: NATUURLIJK EN MILIEUVRIENDELIJK

Houten vloeren staan vooral voor hoge kwaliteit en duurzaamheid, dus ze zijn perfect voor de kamers van de meest moderne meisjes! De natuurlijke stijl van de parketvloer is vol elegantie en eenvoud en biedt onbegrensde ontwerpmogelijkheden. Daarnaast is het zwevende parket verkrijgbaar in tal van kleurtinten en structuren. Terwijl de koelere grijstinten bijzonder belangrijk zijn, vooral in combinatie met delicate tinten roze en lila, harmoniëren de warmere decors vooral met donkere tinten zoals bordeauxrood.

TER HÜRNE UNIQUE COLLECTION "GESCHEURDE EIK UNIEK NEVEL-BRUIN N09"

 

Daarnaast scoren deze vloeren ook op het gebied van duurzaamheid, waar vooral mensen met allergieën baat bij hebben. Dankzij de karakteristieke duurzaamheid van de parketvloer kunt u jarenlang van deze vloer genieten.

TAPIJT: VEELZIJDIG EN COMFORTABEL

Bijna geen enkele vloerbedekking is zo veelzijdig als tapijt. Deze textielvloer, die verkrijgbaar is in een grote verscheidenheid aan kleuren, verandert elke kamer in een wellness-oase. Zo kan uw dochter de vloer in haar favoriete kleur kiezen en haar kamer naar hartelust inrichten. Door gebruik te maken van de tapijttegels kunt u ook de vorm variëren en individuele patronen creëren door verschillende gekleurde tapijttegels te mengen.

AW OINONE "06"

 

Naast de akoestische eigenschappen vallen de tapijten vooral op door hun zachte oppervlak, waardoor een aangenaam loopgevoel ontstaat en de voeten tegen de kou worden beschermd. Bovendien zorgt de textielbekleding voor een merkbare verbetering van de lucht in de ruimte en is daarom de ideale keuze voor mensen met een allergie.

BEHANG VOOR DE MEEST STIJLVOLLE MEISJES

Witte muren zijn verouderd! In ons gevarieerde aanbod vindt u moderne wandbekledingen voor elke smaak, waaronder klassieke en moderne behangpapieren, die uw dochter in staat stellen om te decoreren volgens haar individuele interesses en passies.

BEHANG 365261 ESPRIT ESPRIT 14

 

GEMAKKELIJK BEHANG EN GROTE VERSCHEIDENHEID

Behang biedt een ongelooflijke verscheidenheid: van eenvoudige, eenkleurige wandbekleding, die kan worden versterkt met bepaalde accenten, tot geometrisch behang, er is geen tekort aan! Bovendien is het behangen, in tegenstelling tot de algemene verwachtingen, relatief eenvoudig.

De bloemdecoraties op de muren zorgen voor een gezellige sfeer en geven elke hoek een speels gevoel, zodat uw kind het gevoel heeft dat het elke dag lente is!

Een geometrisch behang daarentegen zorgt voor een duidelijke structuur en biedt ook een verscheidenheid aan mogelijkheden voor smaakvol en stijlvol meubilair. Het Scandinavische behang is bijzonder modern en weerspiegelt het minimalisme van het Scandinavische meubilair.

BEHANG 367603 A.S. CRÉATION LINEN STYLE

 

De laatste tijd kunnen we meer en meer zien als een trend geaderde elementen, en niet zonder reden. Rock straalt luxe en exclusiviteit uit. Het marmerbehang is bijzonder mooi in combinatie met een moderne vinylvloer en eenvoudige zilveren decoratieve elementen.

PERSOONLIJK TINTJE DANKZIJ EEN FOTOMOMENT

Met de fotobehang kunt u ook de afbeeldingen die u leuk vindt op de muur van de kamer van uw dochter plaatsen. Of het nu je favoriete dier is, de stad van je dromen of een magisch landschap dat je doet ontsnappen.

Franse elegantie kan worden gecreëerd door middel van een fotomuurschildering van uw dromen.

XXL-POSTER "00906 NEW YORK"

 

Het authentieke baksteenbehang is geschikt voor rustieke decoratie. Het creëert een natuurlijke charme en laat ook ruimte voor spannende decoratieve elementen die de rustieke uitstraling van het hout completeren en comfort tot het centrale thema van het interieur maken.

BEHANG 369873 A.S. CRÉATION BOYS & GIRLS 6

 

DECORATIEVE IDEEËN VOOR TIENERKAMERS

Decoratieve artikelen en leuke woonaccessoires zijn de ideale oplossing om uw appartement een andere uitstraling te geven. Zo kunt u spannende accenten leggen en ook een meer kleurintensief ontwerp aanvullen.

De verse bloemen zorgen voor een magische lentestijl, vooral een decoratie met een delicaat pastelthema dat zeer goed te combineren is. Kussens en ander textiel daarentegen zorgen voor een heerlijk comfort. Ze bieden ook een ongelooflijke flexibiliteit, omdat ze op elk moment kunnen worden aangepast aan het kleurthema van de kamer.