Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

Steen behang – een stedelijke en moderne stijl voor uw huis

Om uw huis een speciale en unieke touch te geven, dan is een goed lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Baksteen behang - Welke stijl voor uw interieur?

Verschillende stijlen van decoratie zijn tegenwoordig mogelijk dankzij het gebruik van steen behang, of u nu de voorkeur geeft aan een vintage, minimalistische of moderne sfeer!

Als u een klassieke industriele look zoekt met een tijdloos design dan raden wij u aan om te kijken naar baksteen behang. Dit kan zeer goed toegepast worden in moderne interieurs van woonkamer, keuken tot slaapkamer.

De voordelen van wit baksteenbehang

Wit baksteenbehang is een perfecte keuze als u van plan bent om uw interieur van tijd tot tijd te vernieuwen, want deze lichte kleur houdt uw kamer helder, ongeacht het seizoen. Combineer het met meubels in natuurlijke tinten om een elegante en authentieke harmonie te creëren of contrasteer met kleuren voor een speelse en unieke sfeer. Met steen behang ontstaat er een zeer interessante mix van stijlen: modern behang heeft zijn plaats in uw huis!

Hoe zit het met andere steen behang stijlen van modern behang?

Voel je vrij om te spelen met sterke of donkere kleuren zoals rood, bruin of zwart steenbehang om een industriële omgeving in je ruimte te creëren. Voeg houten of metalen meubels en decoratie toe om de industriele look compleet te maken in uw interieur. U zult het meeste uit uw gepersonaliseerde en karaktervolle huis kunnen halen!

Steen behang

Vele stijlen van decoratie zijn mogelijk als u een rotsachtig effect aan uw muren wilt geven. U kunt het natuurlijk klassiek houden en gaan voor: wit, grijs, bruin of rood baksteenbehang, dat doet denken aan moderne gebouwen met een imitatie van precisiegeslepen stenen, dit is een zekere waarde die generaties lang heeft standgehouden. Ook andere soorten als steen behang zijn mogelijk, dit behang heeft een steeneffect met onvolmaakt gekleurde effen behang, mineralen met een versleten look.

Mensen die houden van de sfeer van verouderde landhuizen zullen niet vergeten worden, u kunt aangenaam verrast worden door reproducties van grof gesneden en ruw geplaveide rotsen. U kunt zelfs behangpapier vinden met klimop- of plantmotieven die tegen de muren opklimmen.

Vinyl steen behang met design

Tot een paar jaar geleden werd het traditionele behangpapier het meest gebruikt. Dit bestaat uit twee lagen papier die op elkaar zijn gelijmd: de eerste vormt de basis van het product en de tweede, in reliëf en rotatiediepdruk, vormt het oppervlak. Omdat het papiermateriaal van nature fragiel is, scheurt dit type behang gemakkelijk als het eenmaal is bevochtigd met lijm. Daarom is er een alternatief gevonden: vinyl behang!

Vinyl behang wordt tegenwoordig gedefinieerd als een hoogwaardige wandbekleding en is veel robuuster dan traditioneel behang: de basis is gemaakt van meerdere lagen papier of van een niet-geweven materiaal, dat veel sterker is dan papier. Ten tweede heeft het oppervlak van een laag waterdicht pvc dat kan worden toegepast op de muren van elke ruimte in het huis,  zoals  keuken behang of  badkamer behang. Tenslotte is het bestand tegen wrijvingen en licht. Het kan zelfs kleine scheurtjes of beschadigingen in de muur verbergen door zijn unieke samenstelling.

Gestructureerd steen behang 

Gestructureerd profielbehang (of gestructureerd profielvinylbehang) is een verbetering ten opzichte van traditioneel behang: ook op basis van een papieren drager onderscheidt het zich door zijn met schuimrubber beklede pvc-oppervlak. Het indrukwekkende 3D behang effect is het belangrijkste voordeel ten opzichte van de andere soorten behang.

Steen vliesbehang

Een behang die ook zeer geschikt is in plaats van papierbehang is vliesbehang. Vliesbehang wordt gekenmerkt door het materiaal die bedekt is door één enkele laag acryl. De naam van dit behang komt van de vezels waaruit de basis is gemaakt, het wordt bijeen gehouden zonder dat het geweven is. Het ophangen van dit type behang is zeer eenvoudig ten opzichte van traditioneel papier behang. U hoeft simpelweg alleen maar lijm op de muur te smeren, en vervolgens het behang er tegen aan te duwen, en de plaatsing ervan te corrigeren waar dit nodig is. Het verwijderen van is net zo eenvoudig, trek het in een keer van de muur af en u zult geen achterblijvende resten zien. Dit komt door de acryl laag die is verwerkt in het behang, dit biedt het een ondoordringbaarheid. Vliesbehang is perfect voor als u zo snel mogelijk van luxe behang wilt genieten in elke ruimte van uw huis. Dit is ook zeer geschikt voor baksteen behang.

Bestel snel uw steen behang!

Wij hebben online meer dan 2.500 soorten behang voor u om uit te kiezen. Dit geeft u de mogelijkheid om uw huis te ontwerpen zoals u had voorgesteld. Ons assortiment biedt vele stijlen steen en baksteen behang tegen de beste prijs die binnen een paar klikken bij uw thuis geleverd worden. Maak snel de verandering waar u op zat te wachten en maak uw huis uw thuis. Kunt u niet kiezen uit ons grote assortiment? Geen probleem, u kunt gebruik maken van onze sample service zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw interieur. Gaat u een groot project aan? Neem contact met ons op zodat wij een persoonlijke offerte voor u kunnen maken zodat uw project een success wordt. Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan snel contact met ons op per telefoon, email, chat of ons contact formulier. Wij helpen u graag!

Plus icon lees meer