Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Industrie nieuws

Schatex – eersteklas tapijttegels voor kantoor en woonruimtes

Voor komende jaren goed af zijn met uw vloer? Dan is het de moeite waard te kijken naar Schatex tapijttegels. We zijn bijzonder verheugd dat deze trend Schatex niet is gepasseerd en dat we u kennis kunnen laten maken met nieuwe opwindende collecties. Het opkomende kwaliteitsmerk Schatex uit Duitsland staat bekend om zijn hoogwaardige tapijttegels en blijft innoveren met uitzonderlijke goede ontwerpen voor thuis en op kantoor.

Alle innovaties in een oogopslag – deze tapijttegels zijn perfect als vloerbedekking

Schatex traffic “1702 Camel”

Het Schatex assortiment is uitgebreid aangevuld zodat u uw leefruimte en werkplek nog beter kunt ontwerpen op basis van uw ideeën. Dus uw favoriete collecties zijn nu beschikbaar in veel nieuwe tinten en bieden dus meer mogelijkheden. Nu kunt u eindelijk Schatex Traffic en Schatex Traffic Plus in de kleuren “Black” en “Camel” krijgen.

Maar er zijn niet alleen uitbreidingen van bestaande collecties. Er zijn ook nieuwe hoogwaardige productlijnen, die niet alleen voor een hoge kwaliteit, maar ook voor een fantasierijk ontwerp staan. Ontdek nu de nieuwe collecties en ervaar een geheel nieuwe manier om uw ruimte licht en stijlvol te maken!

Schatex Living – de nieuwe editie van de populaire collectie voor de woonkamer

De Schatex Living collectie is volledig opnieuw ontworpen en is nu nog duurzamer! Dit komt niet alleen tot uitdrukking in het gewicht van de tapijttegels, maar vooral in de hogere gebruiksklasse. De gebruiksklasse is gestegen van 22 (gemiddeld residentieel gebruik) naar 31 (licht gebruik commerciële ruimten). Ondanks de nieuwe gebruiksklasse blijft de collectie enorm populair in huishoudens, bijvoorbeeld in de woonkamer of de kinderkamer. Bovendien is de collectie ook met tal van tinten aangevuld en zo kunt u uw fantasie de vrije loop laten in uw kamers. Met Schatex Living Planks is de collectie nu ook verkrijgbaar voor creativiteit waarmee u een echt unieke vloer kunt creëren.

Perfect voor de slaapkamer – aangenaam aan de voeten met Schatex Simply Soft

Met de volgende collectie, die expliciet bedoeld is voor de woon- of slaapkamer, hebben we de eerste nieuwkomer introduceren: Schatex Simply Soft. Zoals de naam al doet vermoeden, ligt de focus hier op het zachte dat het voldoet aan luxe categorie 5 en tegelijkertijd zo robuust dat het zelfs voor gangen of studieruimte geschikt is. Verkrijgbaar in klassieke tinten, zoals grijs, grijsbruin, crème of beige, deze zachte tapijttegels maken een hoogwaardige en elegante indruk. Voor degenen die liever wat meer kleur hebben, is deze vloer ook verkrijgbaar in verschillende tinten rood, lichtgroen, donkerblauw of turquoise.

Fleurige kleuren met Schatex Funky Feet

De Schatex Funky Feet collectie presenteert zichzelf met twee gezichten en kan dus voor verschillende toepassingen worden gebruikt vanwege zijn hoge gebruiksklasse. Het kan dus tegelijkertijd gebruikt worden in het meer bezochte objectgebied, maar geniet dankzij de pluizige en ruige vezels vooral in leefruimtes van grote populariteit. De tapijttegels met het hoogwaardige materiaal, gecombineerd met de hoogpolige draden, nodigt uit om gewoon wit en beige te gebruiken of in opzichtige tinten zoals oranje, groen, violet, blauw of geel.

Schatex Office Extreme – de ideale keuze voor kantoorruimte

Last but not least willen we u de laatste collectie laten zien voor projecten. De naam Schatex Office Extreme kondigt het al aan en doet wat het belooft! Verkrijgbaar in subtiele tinten zorgt deze collectie voor een zelfverzekerde en serieuze uitstraling. Het is bijzonder gemakkelijk om voor lichte onzuiverheden te zorgen en deze te verbergen. Hoewel de vloer een zacht en licht gevlekt oppervlak heeft, gemaakt van duurzaam polyamide, overtuigt het vooral door de uitstekende technische prestaties. De focus ligt bijvoorbeeld op de hoge klasse 33,die het mogelijk maakt om deze vloer te gebruiken in hotels, winkels, restaurants of, bovenal, in kantoren. Hieraan toegevoegd zijn de klasse voor hoge brandveiligheid, de antistatische uitrusting en de 24 dB contactgeluidisolatie, die hier niet onvermeld mag blijven.

Schatex tapijttegels

Zoals u ziet biedt de nieuwe Schatex-assortiment veel nieuws dat u kunt ontdekken. In de toekomst komen nog meer collecties in ons assortiment, waar we u met nog meer details in de individuele collecties laten kennismaken. Blader door onze online winkel en vindt de juiste vloer om te renoveren in uw huis! Als u nog vragen heeft over de producten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de contactformulier, een telefoontje of een e-mail!