Unsere Vorteile
  • Alle Prijzen incl. BTW
  • Beste prijsgarantie
  • Sampleservice
  • Gratis sampleservice
  • Grootste aanbod online

Wij zijn Europa’s grootste online handelaar voor vloeren, wanden en plafonds. Wij zijn trots om te zeggen dat we sinds 2007 u de beste prijzen en eersteklas service kunnen aanbieden.
Naar BRICOFLOR Webshop
Vloerbedekking

Wat zijn de populairste tapijttegelfabrikanten?

De grootste tapijttegelmerken bij BRICOFLOR

In de afgelopen decennia hebben sommige vooraanstaande tapijtproducenten zich gevestigd als benchmarks. Tapijttegels geven het voordeel dat het makkelijk te leggen en makkelijk te transporteren is. Bovendien hebt u meer vrijheid om chique- of speelse patronen te maken zodat het interieur past bij uw smaak of de stijl van de ruimte. In het kort worden de grootste merken beschreven en hun voordelen uitgelegd. Vind de juiste voor uw interieur!

Balsan

De fabrikant van tapijttegels Balsan biedt kwalitatief hoogwaardige tapijttegels met extravagante ontwerpen. Balsan is de Franse leider van de tapijttegel en wist te overtuigen dankzij de patronen, kleuren en kwaliteit van de tapijttegels. Een groot deel van de tapijttegelcollecties van Balsan bestaat uit plavuizen met krullende structuur en gekruld fluweel. De Balsan Canyon, Balsan L480 en Balsan Groove collecties zijn enkele van de bestsellers van Balsan. Deze Balsan-tapijttegels zijn compatibel met intensief gebruik in kantoren, hotels, restaurants en geven ze zelfs een luxueuze en warme sfeer. Balsan, de zachte, comfortabele maar duurzame tapijttegel met onverslaanbare prijs-kwaliteitsverhouding.

Desso

De Nederlandse tapijttegelfabrikant Desso heeft vele collecties designertextieltegels, hoewel eenvoudige, klassieke kleuren het grootste deel uitmaken van het assortiment tapijttegels. De eenkleurige decoraties vertegenwoordigen de beste verkoop van tapijttegels bij Desso. Op BRICOFLOR zijn tapijttegel collecties van Desso te vinden met aantrekkelijke strepen, zoals Desso Desso Essence Stripe en Dash of collecties aan de huidige en stijlvolle kleuren (bijvoorbeeld Desso Lita). De veelzijdigheid en diversiteit in de kleuren en decoraties stelt u in staat de perfecte Desso-collectie voor uw huis te vinden. De rijke kleuren en mooie patronen die deel uitmaken van de tapijttegel collecties van Desso zorgen voor een positieve en vriendelijke sfeer in alle soorten gebouwen (kantoor, hotel, conferentiezaal, restaurant of lounge). Sommige kleuren van Desso zijn ook verkrijgbaar in roltapijt. Desso's zelfklevende tapijttegels, een duurzame vloerbedekking die geschikt is voor intensief gebruik maar met aantrekkelijke ontwerpen die u zullen overtuigen.

Schatex

SCHATEX is een fabrikant van Duitse tapijttegels. De tapijttegels zijn flexibel en bieden uitzonderlijke flexibiliteit bij het leggen. Op deze manier kunnen deze tapijttegels worden geïnstalleerd in alle soorten gebouwen of huizen, maar ook met verschillende patronen. SCHATEX tapijtcollecties zullen u op alle niveaus overtuigen. SCHATEX-tapijttegels zijn duurzaam, ze kunnen gemakkelijk worden geïnstalleerd in kantoren, conferentiezalen, restaurants, stands op kermissen of hotels, maar ze zijn ook nauwelijks brandbaar, bestand tegen het zware gebruik van stoelen. wielen en ook compatibel met vloerverwarming. SCHATEX tapijttegels zijn beschikbaar in alle populaire kleuren. Naast tapijttegels voor professionele doeleinden (zoals de SCHATEX Traffic en Traffic Plus-collectie) en extra duurzaam (SCHATEX Office Extreme). Dit is het merk die u nodig hebt voor uw restaurants, hotels of kantoren. SCHATEX tapijttegels, vloeren van zeer hoge kwaliteit met onverslaanbare kwaliteit. BRICOFLOR adviseert SCHATEX voor al uw professionele toepassingen.

Tretford

Tretford is een Duitse fabrikant van natuurlijke tapijttegels voor woningen, maar ook voor professionals. Tretford-tapijttegels zijn allemaal gemaakt van Mongools geitenhaar dat tijdens het productieproces is verwerkt om een hoogwaardige vezel te verkrijgen die prettig aanvoelt. Daarom zijn Tretford-tapijttegels duurzame en milieuvriendelijke producten. Bovendien hebben Tretford-gipstextieltegels door het gebruik van de Econyl-ecologische draad een meer dan positieve impact. Deze geitenhaartapijttegels beschermen uw binnenlucht en transformeren ook de sfeer van elk van uw kamers. Tretford-tapijttegels zijn verkrijgbaar in de meest voorkomende kleuren, zoals grijs, antraciet, blauw, groen, rood of geel. Dit belet niet dat deze tapijttegels van geitenhaar zeer resistent zijn en een uitstekende levensduur hebben. Als u corduroy tapijttegels in uw kantoor, uw bureau of uw hotel wilt, is de Tretford Plus 7-collectie de vloerbekleding die u nodig hebt. Ten slotte zijn de Tretford Interland en Tretford Eco collecties de bestsellers van Tretford vanwege hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en hun compatibiliteit voor intensief professioneel gebruik (kantoor, hotel, slaapkamer, woonkamer, enz.). . Samenvattend, Tretford geitenhaartapijttegels zijn natuurlijk, ecologisch verantwoord, gezond voor binnenomgevingen en resistent. Deze geitenhaartapijttegels zijn ook verkrijgbaar op rollen.

Neem gerust contact met ons op mocht u meer informatie willen over een product. Ook wanneer u een grotere aantal tapijttegels nodig heeft kunt u een persoonlijke offerte aanvragen. Bij BRICOFLOR kunt u hoe dan ook terecht!