Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

fotobehang eetkamer - voor een smaakvol interieur

Of het nu gaat om gezellige avonden met vrienden, een romantisch diner bij kaarslicht of gewoon een ontspannen maaltijd na een stressvolle dag - de eetkamer is voor velen van groot belang. Daarom moet ervoor worden gezorgd dat de kamer op een aantrekkelijke manier wordt ingericht, dit kunt u eenvoudig doen met fotobehang.  

Lees verder

Fotobehang Eetkamer

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Bent u op zoek naar een nieuwe optie voor de wanden van uw eetkamer? Dan is fotobehang een perfecte oplossing, want het combineert tal van optische en functionele voordelen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, u vindt gegarandeerd het juiste decor voor uw eethoek. Het assortiment strekt zich uit van prikkelend fotobehang over natuurlijke hout- en steendecors tot fotobehang met landschapslook.    

het inspirerende effect van een fotobehang

U kunt de dag versterkt beginnen met een fotobehang met fruitmotief, dat zorgt voor een aangenaam gevoel van frisheid - voor een vitaminerijke inrichting van uw eetkamer.  

Bijzonder modern is het fotobehang met Eiffeltoren motief, dat de perfecte stemming creëert voor een romantisch diner. Stedelijke varianten zoals een fotobehang met een New York-thema zorgen ook voor een trendy sfeer.      

Of wat dacht je van een wereldkaart als achtergrond? Op deze manier kunt u met culinaire hoogstandjes de wereld rondreizen en tegelijkertijd uw eetkamer een individueel tintje geven.    

lokale omgeving door authentiek fotobehang

Niet voor niets zijn levensechte 3D-achtergronden klassiekers onder de wandbekleding, omdat ze niet alleen een moderne flair creëren, maar ook een goedkoop en stabiel alternatief blijken te zijn ten opzichte van het origineel

Een houten behang zorgt voor een rustieke sfeer. Gecombineerd met meubels in aardse nuances creëer je een nuchter, maar ook stijlbewust effect. Een fotobehang met steenlook daarentegen heeft een buitengewoon opvallend effect en geeft je onbeperkte mogelijkheden om je eethoek op smaakvolle wijze in te richten.      

Een individuele en uiterst stijlvolle optie vindt u in het fotobehang in betonlook, dat bijzonder effectief is in combinatie met nobele nuances zoals bordeauxrood.   

pittoreske flair met 3d-behang van landschappen

Het rustgevende effect van een van de ontwerpen van fotobehang bos, het blijvende vakantiegevoel van de patronen van fotobehang strand of de idyllische uitstraling van een fotobehang met waterval - op de natuur geïnspireerde 3D-achtergronden zijn altijd een geschikte optie voor een stijlbewuste inrichting van de eetkamer.       

het fotobehang - een praktische allrounder

In onze online shop vindt u met name vliesbehang, wat een uiterst voordelige optie is. Vliesbehang is zowel vlamvertragend als lucht- en dampdoorlatend. Het heeft ook een indrukwekkende waterbestendigheid en maatvastheid, zodat u ook na jarenlang gebruik en contact met water zonder problemen kunt genieten van uw fotobehang. Het aanbrengen en verwijderen van een vliesbehang gaat snel, veilig en eenvoudig doordat de muur direct met lijm kan worden gecoat.  

bevestig een fotobehang eenvoudig en snel

Om je zekerheid te geven bij het installeren van je nieuwe fotobehang, gaan we je kennis laten maken met een paar stappen die je zeker moet volgen.  

Voordat u kunt beginnen, moet u ervoor zorgen dat de ondergrond droog en vlak is, maar ook veerkrachtig en absorberend. Bij oneffenheden deze met de plamuurspatel opvullen en daarna gladstrijken. Bovendien is een gelijkmatige muurkleuring essentieel, anders wordt het resultaat nadelig beïnvloed.   

Bij het behangen dient een kamertemperatuur van ca. 20 ° C te worden aangehouden en tocht moet vermeden worden. Ook voor een nauwkeurige bevestiging van vlies fotobehang blijken dunne, verticale hulplijnen uitermate geschikt, zeker bij gebruik van een waterpas. De lijnen moeten in het midden van de muur beginnen en aan beide kanten met de juiste intervallen doorlopen.   

Het overtollige materiaal kan dan worden afgesneden. Als de afzonderlijke stroken nog in één stuk zijn opgerold, kunt u ze nu met de getekende lijnen uit elkaar knippen. 

Dan dient u de vliesbehanglijm af te werken en in stroken aan te brengen met een lijmrol. Daarna kun je beginnen met het plaatsen van het eerste deel van het fotobehang. Zorg ervoor dat u voldoet aan de richtlijnen en voorkom hiaten en overlappingen. Gebruik de aandrukrol om het behang vanuit het midden naar beneden te drukken. Daarbij moet u de bellen naar buiten rollen. U kunt overtollige pasta afnemen met een vochtige spons. Hetzelfde proces moet worden voortgezet voor de andere tracks. Tot slot laat je het fotobehang drogen bij 20 ° C zonder tocht.   

het beste van het beste - fotobehang van bekende fabrikanten

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan aantrekkelijke 3D-achtergronden van verschillende fabrikanten, waaronder A.S. Création. Onze klanten zijn vooral te spreken over de kwaliteit van fotobehang, die elke ruimte omtoveren tot een gezellige oase van welzijn.   

met a.s. création naar dromerige resultaten

De fabrikant uit Gummersbach heeft de afgelopen jaren veel succes geboekt. Het stijlvolle en gedetailleerde fotobehang van A.S. Création staat garant voor een charmante en stijlvolle verandering van omgeving.   

hou je van een frisse look? ontdek dan de moderne ontwerpen van livingwalls

Livingwalls, de dochteronderneming van A.S. Création, heeft een eigen stijl en maakt zo individuele wandvormgeving mogelijk door innovatieve en stijlvolle ontwerpen die dankzij de hoogwaardige afwerking jarenlang behouden blijven.   

smaakvol fotobehang voor uw stijlvolle eetkamer!

Ben je overtuigd door de vele voordelen van 3D-behang? Aarzel dan niet en stel uw persoonlijke favorieten uit het BRICOFLOR-assortiment veilig voor een gegarandeerde topprijs - dankzij onze exclusieve beste prijsgarantie

Bij grotere bouwtekeningen raden wij u ook aan om een individuele offerte aan te vragen met de benodigde hoeveelheden, om nog meer geld te besparen.  

Een vriendelijke en bekwame medewerker in onze online winkel beantwoordt graag uw vragen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier.   

Mis de kans niet en bestel een eersteklas fotobehang met voetbalmotief in de BRICOFLOR online shop!