SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Project Floors floors@home/30 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors floors@home/30 "PW 1250"Image maximise icon
Project Floors floors@home/30 "PW 1250"Image maximise icon
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
  • Residentiële vloeren van topkwaliteit
  • Milieuvriendelijke productie
  • Gebruiksklassen 23 en 31
  • Meer dan 100 ontwerpen
€ 23,50per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 24,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

5-7 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Project Floors floors@home/30 "PW 1250"

Terwijl de collecties floors@work/80 en floors@work/55 perfect zijn aangepast aan drukbezochte ruimtes in de commerciële- en industriële sector, brengt fabrikant Project Floors een designvloer op de market met de collectie Project Floors floors@home/30 die ideaal is voor de gehele woonruimte. Een ongelofelijke designvariatie van 123 ontwerpen voldoet aan de beste technische eigenschappen dat lijm vinyl te bieden heeft. Zo wordt uw huis in een handomdraai een oase van welzijn. Dankzij het ruime aanbod aan authentieke ontwerpen, heeft u altijd een designvloer in hout- of steenlook waarmee u uw huis naar eigen wens vorm kunt geven. In totaal zijn er 95 ontwerpen in verschillende soorten houtlooks, zoals eiken en beuk, en 28 ontwerpen in tegeloptiek, in prachtige natuursteen- en betonlooks.

Het kleurdesign van de vinylvloer is zo divers als de natuur zelf, bij de steen- en houtnerfdecors van Project Floors floors@home/30. Naast vinyl in eikendessin vindt u in deze collectie ook smaakvolle vinylvloeren in beuken-, noten- of esdoorndecor. Dit maakt de verlijmde vinylvloer een echt alternatief voor laminaat of parket. De vinyltegels daarentegen maken indruk met hun zeer elegante tegeldecors in een stedelijke of natuurlijke look. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vloer met steenlook, dat met zijn delicate marmering doet denken aan echte natuursteen, of kiest u voor een moderne vinylvloer in betonlook. De steendecors zijn bijzonder geschikt voor de stijlvolle inrichting van uw keuken of badkamer.

Maar er zijn geen grenzen aan de verscheidenheid aan kleuren; ook het patroon van de vloeren varieert van lichte korrel tot fijne puntstructuren tot grove lijnfiguren die ook qua gevoel haast niet onderscheiden kunnen worden van de authentieke vloer. De situatie is vergelijkbaar met de 27 tegel- en steendecors uit de Project Floors floors@home/30 collectie. Ook hier gaat de fabrikant Project Floors uit van de steenmodellen en brengt een reeks prachtige ontwerpen op de markt die de beslissing alleen maar moeilijker maken. Een crèmekleurige vinylvloer met steenoptiek heeft een zachte screening en is de perfecte basis voor een modern interieur, of wat dacht u van een vloer met zandstructuur of een grijs-zwart marmeren vloer of een vinylvloer met leisteen ontwerp – kortom, er is keuze genoeg.

De designvloer uit de Project Floors floors@home/30 collectie is vanwege zijn technische karakter en de indeling aan gebruiksklassen 23 en 31 geschikt voor het drukke woonoppervlakte, maar het kan ook zijn mannetje staan in commerciële ruimtes die licht gebruikt worden. Ook kunnen stoelwielen gebruikt worden op dit vinyl. De 0,3 mm dikke slijtlaag en de extra PU-coating beschermen de kwaliteitsvloer tegen krassen en stoten en maken ook het onderhoud een stuk eenvoudiger. Ook heeft de vinylvloer een lage opbouwhoogte, van slechts 2 mm, wat de vloer extra renovatievriendelijk maakt, aangezien u zich geen zorgen hoeft te maken over uw deuren en plinten.

De veiligheidsbevorderende eigenschappen van het vinyl uit de Project Floors floors@home/30 collectie bevatten onder andere een goede slipweerstand van R9, en voor sommige ontwerpen zelfs R10. Ook zijn de vloeren allemaal antistatisch en hebben ze een brandklasse van Bfl-s1, wat betekent dat weinig tot geen rook ontwikkeld in het geval van brand. Ook houdt Project Floors erg veel rekening met duurzaamheid als het gaat om de producten die het bedrijf produceert. Er zitten namelijk geen schadelijke stoffen in en de vloer heeft zeer lage emissiewaarden, dit wordt allemaal bevestigd door het “Indoor Air Comfort Gold” certificaat.

Ontdek dus vandaag nog de prachtige vloeren van Project Floors uit hun floors@home/30 collectie. Stevige vloeren met een brede variatie aan design.

Technische details
Arrow icon