SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Steen behang rood bruinImage maximise icon
Steen behang rood bruinImage maximise icon
Steen behang rood bruinImage maximise icon
Fire sale icon

Dit product is 56 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Brand claim
  • Hoogwaardig vliesbehang met vinyl coating
  • Gemakkelijk aan te brengen dankzij de zelfklevende muurtechniek
  • Gemakkelijk in één stuk te verwijderen
  • Schrobvast: Schoonmaken mogelijk
  • Made in Germany
-42 %
€ 42,95 per rol
€ 24,95per rol
€ 4,68 per m²
SALE
Nog maar 300 Rollen op voorraad
Delivery icon
Verzend : 

€ 7,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

3-6 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Fire sale icon

Dit product is 56 keer gekocht in de laatste 4 weken.

Productbeschrijving
Arrow icon

Alles over Steen behang rood bruin

Onze hoogwaardige steen behang transformeert jouw ruimte in een oase van rustieke charme. Deze roodbruin behang toont een verbluffend realistisch baksteenmotief in verschillende tinten bruin, met zorg en precisie ontworpen.

Het ontwerp van dit bruin behang is doordacht tot in het kleinste detail. Elk baksteen is met de hoogste precisie afgebeeld, waardoor een indrukwekkend geheel ontstaat. De harmonieuze rangschikking en natuurlijke kleurschakering creëren een aangename sfeer die naadloos aansluit bij diverse interieurstijlen. Deze steen behang overtreft niet alleen visueel, maar biedt ook een tastbare ervaring, waardoor een uitnodigende ambiance ontstaat.

Vooral geschikt voor de woonkamer is dit behang voor de woonkamer een uitstekende keuze. Het kleurenschema creëert een gezellige omgeving waarin je graag tijd doorbrengt. Het natuurlijke uiterlijk van het baksteenmotief geeft de woonkamer een charmante uitstraling en wordt een blikvanger voor familie en vrienden. Het tijdloze ontwerp past perfect bij diverse interieurstijlen en voegt een vleugje stedelijkheid toe.

De technische voordelen van dit bruin behang zijn net zo indrukwekkend als het design. Gemaakt van hoogwaardig Vliesmateriaal met vinylcoating, onderscheidt deze tapete zich door duurzaamheid en robuustheid. De vinylcoating beschermt tegen slijtage en vergemakkelijkt het schoonmaken, wat vooral gunstig is in drukbezochte ruimtes zoals de woonkamer. Eenvoudige installatie maakt het mogelijk om jouw ruimte snel te transformeren en te genieten van de stedelijke charme.

Kortom, deze steen behang combineert esthetische eisen voor moderne woonruimtes met praktische functionaliteit. Ontdek de voordelen van onze behang en nodigen je uit om vandaag nog te bestellen om jouw ruimte om te toveren tot een uitnodigend toevluchtsoord.

Technische details
Arrow icon