Gerflor Creation – Populair PVC laminaat voor uw huis

Deze vloer is gemaakt om lang mee te gaan en blijft jaren als nieuw uitzien zonder enige degradatie. Deze luxe vinyl plank…

lees meer
20 / 417 Producent

Ruime keuze: PVC laminaat in 56 authentieke hout- en steendesigns

De enorme keuze van beschikbare ontwerpen in deze collectie kan overweldigend zijn. Met 43 houtimitaties en 13 steenimitaties, allemaal met dezelfde technische eigenschappen maar met een groot verschil in ontwerp. De tegels en planken komen in verschillende maten en vormen, zodat er voor ieder een vloer naar wens bij zit. Vanwege het enorme aanbod bieden wij een gratis sample service aan onze klanten. Op deze manier kunt u thuis bekijken welke PVC laminaatvloer het beste bij het interieur van uw woning past.

Wanneer modern design zich mixt met klassiek design – De Gerflor Creation mineral designs

De zeer diverse collectie beschikt over 13 mineral designs, die eruitzien als perfect authentieke stenen tegels. Terwijl de meeste tegels van deze collectie verschillende grijstinten bevatten (bijvoorbeeld ‘’Bolero’’), kunt u ook beige ontwerpen vinden (bijvoorbeeld ‘’Soprano’’) en een moderne witte inrichting (‘’Carare’’). De oppervlakten van de tegels in deze collectie hebben hetzelfde profiel als een tegel van echte natuursteen, waardoor ze moeilijk van echte natuursteentegels te onderscheiden zijn.

Houten decors voor een warme en huiselijke sfeer

In deze brede collectie zijn maar liefst 43 hout-imitaties te vinden, elk nog mooier dan de ander. Het kleurenpallet bevat bijna alle kleuren die u kunt bedenken. Van klassiek bruin tot modern grijs en extravagant wit, keuze is er genoeg. De premium collectie bevat populaire ontwerpen, zoals ‘’Rustic Oak’’, evenals opmerkelijke ontwerpen zoals ‘’Bamba’’ (een modern multi-colored design met bruingrijze nuances). Net als de tegels, komen deze planken in verschillende maten en hebben ze een reliëfoppervlak voor een authentieke look.

Gerflor creation – Slijtvast PVC voor uw huis

Deze premium collectie is een perfecte keuze voor binnenshuis, aangezien het een veerkrachtige vloer is die gemakkelijk schoon te houden is. Dit is een resultaat van de PUR oppervlaktebehandeling die de vloer krijgt. In combinatie met de 0,3mm dikke slijtlaag zorgt deze speciale behandeling ervoor dat het oppervlak geen schade ondervindt van dagelijkse activiteiten. Ook kan de vloer hierdoor goed tegen water, en zijn vlekken dus gemakkelijk te verwijderen met een vochtig doekje.

Ook zijn deze luxe vinylplanken slipbestendig, met een slipbestendigheidsscore van R9 hoeft u dus geen angst te hebben voor valgevaar van uw kinderen. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming, en hoeft u dus in de winter geen last mee te hebben van koude voeten. Bovenstaande eigenschappen zorgen ervoor dat de vloer geschikt is voor zowel binnenshuis als commercieel gebruik (gebruiksklasse 23-11).

Koop uw vloeren tegen de beste prijs in Nederland

Wij bieden uitstekende service tegen onverbeterlijke prijzen. Voor onze klanten hebben wij een beste prijs garantie, wat ervoor zorgt dat u er zeker van bent bij ons de laagste prijs te krijgen. Mocht u nog twijfelen welke vloer u het mooist vind, maak dan gebruik van onze gratis sample service. U kunt dan de producten bij u thuis bekijken en zien hoe ze passen bij uw interieur. Als u van plan bent een grote hoeveelheid te bestellen, vraag dan een persoonlijke offerte aan. Mocht u nog vragen kunt u contact op nemen met onze klantenservice. Ontdek nu welke Gerflor vloer bij jou past!

Plus icon lees meer