Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043-3020090 Of per e-Mail [email protected]

Witte pvc vloer – Een moderne vloer voor een modern interieur

Een witte vloer is over de laatste jaren zeer geliefd geworden. Het is een erg modern alternatief op de klassieke eiken vloeren of tapijtvloeren. Het spreekt mensen vooral aan omdat een witte vloer een ruimte optisch groter kan laten lijken; wat voornamelijk bij appartementen een groot voordeel is.

Lees verder

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Witte pvc vloer – Voor jouw droominterieur

Een witte vloer doet een kamer groter lijken dan dat die werkelijk is. Maar dit is niet het enige voordeel dat een witte pvc vloer heeft, ten opzichte van de alternatieven. Met een witte pvc vloer leg je de basis voor een Scandinavisch interieur, wat erg geliefd is door velen – het kenmerkt zich met zijn lichte kleuren, eenvoudige meubels en subtiele patronen op de muur.

Een voordeel dat alle pvc vloeren beschikken, ten opzichte van een andere soort vloer is dat het in elke ruimte gelegd kan worden; ook in de badkamer of keuken. Je hoeft je met een pvc vloer geen zorgen te maken voor water of vocht dat kan optreden bij de vloer. Een witte pvc vloer kan dus in alle kamers van jouw huis gelegd worden; het maakt niet uit waar!

Witte pvc vloer – de meest gebruiksvriendelijke vloeren

Onze pvc vloeren zijn afkomstig van de beste Europese fabrikanten. Dit doen wij expres om ervoor te zorgen dat jij een vloer van goede kwaliteit in huis hebt. De meeste van onze vloeren wegen vrij veel; dit om de beste kwaliteit mogelijk te garanderen. De meeste van onze witte pvc vloeren zijn geschikt voor winkelcentrums, warenhuizen of fabrieken; je hoeft je dus geen zorgen te maken voor gebruiksschade.

Ook kunnen onze pvc vloeren eenvoudig schoongemaakt worden met alledaagse schoonmaakproducten. Ook is er sprake van een beschermende toplaag, die de vloer beschermt tegen krassen en deuken van meubels. Ook zijn al onze vloeren ftalaat-vrij, wat bijzonder goed is voor uw gezondheid en het milieu.

Hoe installeer je een vloer?

De pvc vloeren van Bricoflor zijn beschikbaar in vier verschillende installatiemethodes: zelfklevend, klik, lijm en loose lay. Voor u begint met de installatie is het van belang dat de ondervloer zo glad mogelijk is en geen oneffenheden bevat. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van Gerflor Primer, dit is een schoonmaakmiddel van Gerflor om de ondervloer in een perfecte staat te brengen, waardoor u het beste resultaat mogelijk krijgt.

Een zelfklevende vloer is eenvoudig te leggen. Deze vloeren worden geleverd met de lijm al aan de vloer; u dient simpelweg het veiligheidspapiertje los te halen en vervolgens kunt u het neerleggen op de vloer.

Een klikvloer is de ideale vloer voor de beginnende doe-het-zelver; dit is namelijk eenvoudig te installeren en er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen. Je kunt het eenvoudig in elkaar klikken en kunt daarna direct aan de slag om de kamer in te richten. Kortom, de perfecte oplossing voor als je zelf een vloer wilt leggen.

Een pvc vloer met lijm als installatiemethode is iets lastiger om te leggen; maar dit komt op de lange termijn wel met voordelen. Zo is een gelijmde vloer doorgaans de goedkoopste variant en hoef je je geen zorgen te maken dat dit los komt te liggen; een gelijmde vloer ligt altijd heel erg stevig.

Een loose lay vloer is de eenvoudigste installatiemethode die er is. Er komt geen gereedschap of lijm aan te pas en zelfs het kliksysteem is overbodig. Vanwege verschillende technische eigenschappen en ontwerpen aan de onderkant kunt u het simpelweg neerleggen op de ondervloer en zal het niet meer bewegen.

Koop nu jouw witte pvc vloer bij Bricoflor!

Een aankoop bij Bricoflor betekent niet alleen een vloer van hoge kwaliteit; het betekent ook goede service, de beste prijs en de keuze uit verschillende ontwerpen van topfabrikanten. Bent u nog niet zeker van welke witte pvc vloer de perfecte vloer voor u is? Maak dan gebruik van de gratis sample service van Bricoflor; u kunt eenvoudig online wat stalen bestellen om de kwaliteit uit te kunnen testen en het ontwerp te kunnen bezichtigen – en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Mocht u op zoek zijn naar een grote bestelling voor een groot project, dan kunt u het beste even contact op nemen met onze klantenservice. Zij zullen dan een persoonlijke offerte voor u opstellen om er voor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw pvc. Wij zijn telefonisch beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op doordeweekse dagen. Ook kan je ons bereiken via email of ons contactformulier. Wij horen graag van u!