Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Goedkope PVC vloer – Vind nu uw PVC vloeren uitverkoop

Vinyl laminaat is afgelopen jaren zeer populair geworden als alternatief voor klassiek laminaat of parket. En met reden; PVC laminaat beschikt namelijk over makkelijk onderhoud en, afhankelijk van het type, makkelijke installatie en verwijdering. In deze verzameling vind u lage, voor PVC vloeren, prijzen. Bij ons weet u zeker dat u kwaliteit ontvangt, ook bij een goedkope PVC vloer!

Geen filters geselecteerd
€ 13,95 per m²
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 13,95 per m²
Verzend : € 9,95 per bestelling
€ 13,95 per m²
Verzend : € 10,00 per bestelling
€ 39,99 per m² € 23,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling
€ 38,50 per m²
Verzend : € 39,95 per bestelling

Zelfs bij goedkope PVC vloer dat in de aanbieding is krijgt u volledige fabrieksgarantie zoals deze opgesteld is in de brochure van het product. Bovendien hebben deze vloeren geen schade of andere gebreken. Het kan maar zo zijn dat u hiertussen de perfecte vloer vindt. Wees u er wel van bewust dat het gaat om beperkte hoeveelheden, dus bestel snel anders kan de vloer al weg zijn!

Zelfklevend goedkope PVC vloer – Sterk en gemakkelijk

Naast dat het in elke ruimte prachtig staat is zelfklevend goedkope PVC vloer ook gemakkelijk te leggen. Het ontwerp is zo gemaakt dat het efficiënt en eenvoudig te leggen is, direct op de bestaande vloer of ondervloer. Het enige dat moet gebeuren is de beschermfolie eraf te halen, en de planken of tegels op hun plaats te leggen. Druk de randen en het centrum krachtig aan. Als u voor het beste resultaat gaat is het belangrijk om een gladde, stofvrije en droge vloer te hebben waar u het op legt. Dan kan de krachtige kleeflaag goed hechten en hebt u lang een mooie en nette vloer.

Zodra de vloer ligt is het ook meteen klaar voor gebruik. En dat zal een aangenaam gebruik zijn. Dit vanwege de eigenschappen van de vloer die toelaten dat een normale schoonmaakroutine genoeg is om het netjes te houden. Ook is het materiaal goed in het reduceren van loopgeluid en is het goed bestendig tegen krassen en inslagen van vallende objecten. Hier vindt u de meest gunstige PVC vloeren uitverkoop prijzen, ook voor zelfklevend vinyl!

PVC vloeren uitverkoop met kliksysteem – kwaliteit zonder opoffering

Wat betreft goedkope PVC vloeren bieden wij ook geregeld PVC kliklaminaat in de outlet aan. Deze hebben het voordeel dat ze gemakkelijk gelegd kunnen worden, maar ook gemakkelijk uit een ruimte meegenomen kunnen worden. De eenvoud van dit systeem blijkt wel uit het feit dat u in principe geen bedrijf hoeft in te huren om het te leggen. Daarnaast hoeft er geen lijm te drogen en kunt u de vloer dus meteen gebruiken. Vanwege de ruime mogelijkheden qua design is er voor iedere smaak of toepassing wel wat te vinden. Tegenwoordig zijn de productieprocessen zo ver verbeterd dat de planken of tegels nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. PVC vloer betonlook, PVC vloer houtlook, PVC visgraat... Zowel de kleur als het reliëf is natuurgetrouw. Misschien dat in de aanbiedingen u een goedkope PVC kliklaminaat tegen komt die bij uw smaak of interieur past!

Plak PVC (te verlijmen) – nu nog gunstiger

Wanneer het gaat om ruimtes die veel belasting en gebruik te verdragen hebben is plak PVC een van de beste opties. Vanwege de relatieve dikke slijtlaag kan deze vloer jaar in jaar uit alle uitdagingen aan. Bovendien is deze vloer erg geschikt voor vloerverwarming aangezien het direct contact maakt en PVC geleidt warmte goed. Mocht de stijl van de ruimte vragen om mooi, natuurlijk ogend hout zonder de nadelen en onderhoud van hout, dan hoeft u niet verder te zoeken.

Bij BRICOFLOR kunt u ook stalen aanvragen, de verzendkosten die krijgt u in mindering op uw bestelling. Zo weet u hoe het voelt en of de kleur juist is. Vanzelfsprekend kan de kleur licht afwijken, dit omdat er grote kans is dat de staal uit een andere partij komt dan uw bestelling. In onze outlet voor plak PVC vindt u goedkope PVC vloer zonder gebreken en met fabrieksgarantie. Het gaat niet om afgewezen vloeren. Kijk rond, en misschien vindt u de juiste PVC vloeren uitverkoop!

Loose lay goedkope PVC vloer – de laagste prijs voor u

Een vloer legt u het snelst wanneer het loose lay PVC is. Deze planken liggen los en kunnen dus ook eenvoudig vervangen worden mocht dat nodig zijn. Dit omdat ze niet geklikt zijn alswel niet gelijmt zijn. Als voorbereiding voor het leggen gaat het erom dat de vloer waar het op komt schoon en vlak is. Wanneer hier steentjes en dergelijke op liggen dan kunnen er snel gaatjes ontstaan in de planken. Gewoon goed bezemen en schoonmaken. Eventueel egaliseren en dan kunt u de loose lay PVC leggen op de schone en droge ondergrond.

Wanneer u een variant gevonden hebt doet u er verstandig aan om spoedig te bestellen, het gaat namelijk om beperkte partijen die wij voor de gunstigere prijs kunnen aanbieden. Hebt u toevallig een grote hoeveelheid nodig, en is deze niet beschikbaar in de outlet, doe dan gerust een aanvraag voor een offerte. Wanneer het om een grotere PVC vloeren uitverkoop bestelling gaat is het voor ons mogelijk om gunstiger in te kopen en zo kunt u daarvan profiteren.

Online vindt u PVC vloeren uitverkoop!

De vele varianten die wij aanbieden in deze outlet hebben allen hun speciefieke voordelen. Duurzaamheid gaat vaak samen met meer werk om te leggen. De toepassing bepaald wat het beste is. Veel verkeer? Neem dan plak PVC of een ander systeem met een dikkere slijtlaag. Wilt u de mogelijkheid om individuele planken te kunnen vervangen, ga dan voor loose lay PVC. Ook binnen de verschillende PVC laminaat systemen is er keuze op basis van gebruiksklasse, brandveiligheid, vloerverwarmingsgeschiktheid etc. Met deze opties zijn wij er zeker van dat u de juiste goedkope PVC vloer zult vinden! Mochten er vragen zijn dan kunt u ons natuurlijk gerust een e-mail sturen of even bellen.

+ lees meer