Close icon

Project Floors SPC Core Collection/30: Klik PVC met authentieke uitstraling!

Met de Project Floors SPC Core Collection/30 kiest u voor een PVC vloer met vele voordelen. Deze Klik PVC is geschikt voor zo…
lees meer
1 - 17 van 17 Producten

Project Floors SPC Core Collection 30 - PVC voor nieuwbouw, renovatie en iedereen die van gezelligheid houdt!

Met de SPC Core Collection 30 heeft fabrikant Project Floors een PVC vloer gecreëerd die overtuigt door zijn brede toepassingsmogelijkheden in huiselijke omgevingen en zorgt voor een gezellige en comfortabele sfeer. Deze warme klik PVC biedt naast aangenaam loopcomfort en geïntegreerde geluidsdemping ook de mogelijkheid om de vloer in de buurt van vloer-tot-plafond ramen en direct zonlicht te plaatsen.

Bovendien kan de Rigid click PVC op de meeste bestaande harde vloeren worden gelegd, omdat de harde SPC-kern kleine oneffenheden kan overbruggen. De smaakvolle ontwerpen van Project Floors SPC Core Collection 30 wordt gecompleteerd door de authentieke hout- en steendecors, die niet alleen optisch, maar zelfs tastbaar waarneembaar zijn en uitnodigen tot individuele ruimteconcepten.

De uitstekende technische kwaliteiten

Ontdek de indrukwekkende technische eigenschappen van de SPC Core Collection 30 van Project Floors. Deze PVC vloer is speciaal ontworpen voor intensief gebruik in particuliere ruimtes. Met gebruiksklasse 23 en 31 is deze Rigid PVC vloer geschikt voor verschillende kamers zoals de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, gang of kantoren zonder publiek. De collectie biedt een breed scala aan aantrekkelijke hout- en steendecors, waardoor het een perfecte keuze is voor PVC vloeren in de woonkamer en keuken.

De collectie in een oogopslag

De Project Floors SPC Core Collection 30 is een modulaire vloerbedekking met een rigide kern. Deze extra laag zorgt voor een betere stabiliteit van de PVC laminaat, waardoor deze niet alleen beter bestand is tegen temperatuurschommelingen, maar ook kleine oneffenheden in de ondergrond kan overbruggen. Bijvoorbeeld, het klik PVC op tegels.

De onderste laag van het Rigid click PVC vormt een geluiddempende ondergrond die het loopgeluid met maximaal 20 decibel kan verminderen en bijdraagt aan een aangename akoestiek in de ruimte. Boven de geluiddemping bevindt zich het zogenaamde 3L-TripleLock-kliksysteem, dat indruk maakt door zijn eenvoudige hantering. Zo biedt het PVC kliklaminaat van Project Floors SPC Core Collection 30 de eenvoudigste en snelste vergrendelingstechniek op de markt. Zonder gebruik van gereedschap kan de vloer van Project Floors tot wel 30% sneller worden gelegd dan bij andere kliksystemen.

Met een totale dikte van 5,0 mm is het click PVC van Project Floors een vloerbedekking die gemakkelijk te renoveren is. Dankzij een PU-veredelde toplaag en een extra keramisch gestraalde urethaancoating is het bestand tegen dagelijkse slijtage, chemicaliën en vlekken. Het slijtvaste oppervlak maakt ook eenvoudige reiniging en onderhoud mogelijk. De vloer biedt een goede weerstand tegen indrukken en heeft een hoge dimensionale stabiliteit. Ook het gebruik van bureaustoelen met wieltype W is mogelijk.

En ook uw veiligheid is gewaarborgd, want de antislipwaarde R10 geeft aan dat het Rigid click PVC slipvast is tot een hellingshoek van 10 tot 19°. De brandklasse Bfl-s1 geeft aan dat de brandwerende PVC van Project Floors SPC Core Collection 30 bij brand weinig tot geen rook ontwikkelt. Vanwege de goede warmtegeleiding kan het PVC ook in combinatie met vloerverwarming tot 28°C worden gebruikt.

Project Floors SPC Core Collection 30: Stijlvol klik PVC met hout- en steendecor voor unieke woonconcepten

Ontdek de smaakvolle PVC vloeren van Project Floors in de SPC Core Collection/30. Deze collectie biedt eigenaren, planners, architecten en exploitanten een aantrekkelijke ontwerpen die de sfeer van hout en steen op een stijlvolle manier weet te creëren. Met het klik PVC houtlook en steenlook krijgt u de perfecte combinatie van ontwerp en functionaliteit. Project Floors heeft gezorgd voor afgeschuinde randen en zorgvuldig aangepaste textuur, waardoor het rigide PVC vrijwel niet te onderscheiden is van een echte houten of stenen vloer. Niet alleen visueel, maar ook qua gevoel biedt de klik PVC houtlook een bijzonder natuurlijke ervaring.

Project Floors SPC Core Collection/30 voor een sfeervol interieur!

Of je nu houdt van rustiek en gezellig, modern en strak, of nostalgisch en romantisch, in de Project Floors SPC Core Collection/30 vind je zeker de perfecte PVC vloer die bij jouw wensen past! Kies uit 13 ontwerpen in plankformaat en vier varianten als PVC tegels, en creëer een ambiance die jouw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Ervaar bijvoorbeeld de rustieke klik PVC houtlook "PW 4013" uit de Project Floors SPC Core Collection/30 in een elegante chocoladebruine kleur. Naast de klassieke PVC laminaat met walnoot-look, biedt Project Floors ook een modern click PVC in eikenhout-look met een geborstelde afwerking. Daarnaast zijn er klassieke houtlooks in honingtinten beschikbaar. De collectie wordt compleet gemaakt door kliktegels met een steenlook. De betonlook PVC is met name geschikt voor moderne keukens, maar past ook perfect in eigentijdse lofts. Het PVC kliklaminaat in natuursteenlook "ST 210" uit de Project Floors SPC Core Collection/30 straalt daarentegen een mediterrane charme uit met zijn travertijn- of marmerachtig ontwerp, en is ideaal voor zonnige en warme interieurs.

Klik PVC snel en eenvoudig leggen: Hier moet je op letten!

Om te kunnen profiteren van een duurzame vloer, moet een PVC vloer met kliksysteem correct worden gelegd en onderhouden. Om die reden moet de ondergrond vóór het leggen worden gecontroleerd op droogheid, vlakheid, netheid en draagkracht, en vrij zijn van vetresten. Het rigide PVC van de Project Floors SPC Core Collection/30 moet gedurende 48 uur in de ruimte worden opgeslagen waar het gelegd zal worden, zodat het zich kan aanpassen aan de heersende klimatologische omstandigheden. Verdeel de PVC daarom in kleine stapels op ongeveer 50 cm afstand van de wand. Bewaar de pakketten niet staand!

Gedurende 48 uur vóór en 24 uur na het leggen, moet u ervoor zorgen dat de kamertemperatuur tussen 18 en 23°C is en de vloertemperatuur minimaal 15°C, maar niet hoger dan 20°C. Zorg er absoluut voor dat er een uitzettingsvoeg van minimaal 5 mm wordt gepland ten opzichte van alle omliggende vaste punten in de ruimte, zoals verwarmingsbuizen, muren en deurkozijnen. Voor de installatie heeft u een beperkte hoeveelheid gereedschap nodig: een meetlint of rolmaat, potlood, legmes (trapezeklinge), rubberen hamer, afstandhouders, parallelle lijnensnijder, profielmal, indien nodig een hevelschaar, decoupeerzaag en een kegel- of forstnerboor.

Project Floors SPC Core Collection 30: De tijdbesparende vloerinstallatie

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk om eerst de legrichting te bepalen en de ruimte op te delen in secties met behulp van een touw. Bereken het aantal benodigde planken in de breedte. Als de plank van de laatste rij een breedte van 8 cm of minder heeft, moet de plank van de eerste rij dienovereenkomstig worden aangepast. Als de ruimte groter is dan 400 m² of als de lengte van een zijde 20 m overschrijdt, moeten er geschikte dilatatieprofielen worden geplaatst, omdat de uitzetvoegen niet eenvoudig met siliconen kunnen worden afgedicht. De offset van de kopse kanten moet 20 cm zijn tijdens het leggen. De beginstukken van elke rij mogen niet kleiner zijn dan 15 cm.

Begin met het leggen van de Project Floors SPC Core Collection 30 in de achterste hoek van de ruimte en zorg ervoor dat er een afstand van 5 mm is tot alle opgaande vaste punten in de ruimte. De kopse kanten van de eerste rij worden vergrendeld door de volgende plank strak tegen elkaar aan te leggen en deze van bovenaf zachtjes aan te tikken met een rubberen hamer.

Alleen als het resterende stuk van de eerste rij groter is dan de breedte van de plank of tegel, kan het worden gebruikt als startpunt voor de tweede rij, omdat de offset van de kopse kanten minimaal gelijk moet zijn aan de productbreedte. De eerste plank van de tweede rij wordt aan het begin in de lengterichting vergrendeld. Plaats de plank onder een hoek van ongeveer 30° en vergrendel deze naar beneden. De volgende plank wordt strak tegen de kopse kant van de vorige plank aangelegd onder een hoek van 30° en wordt vastgeklikt door zachtjes aan te tikken met een rubberen hamer.

Met een gerust hart: De PVC vloeren van Project Floors

Het klik PVC van Project Floors uit de SPC Core Collection/30 overtuigt niet alleen qua design en functionaliteit, maar ook op het gebied van milieubewustzijn. Project Floors zet zich in voor een verantwoorde omgang met de gebruikte grondstoffen en hecht waarde aan de bescherming van water- en luchtkwaliteit.

Het Rigid click PVC van Project Floors SPC Core Collection/30, dat voldoet aan emissieklasse A+, is bekroond met het "Indoor Air Comfort Gold" keurmerk. Dit keurmerk bevestigt dat de PVC vloer de luchtkwaliteit binnenshuis niet aantast. Bovendien worden er geen schadelijke weekmakers gebruikt voor het fabriceren van de vloeren. De lange levensduur en de mogelijkheid tot recycling dragen bij aan een goede ecologische balans van Project Floors SPC Core Collection/30.

Bestel eenvoudig online Rigid click PVC van Project Floors SPC Core Collection/30!

Ontdek met het Rigid PVC van Project Floors SPC Core Collection/30 een bijzonder soort PVC kliklaminaat en kies voor een eenvoudige en tijdbesparende renovatie. Niet alleen is deze designvloer van Project Floors snel te installeren, maar het biedt ook overtuigende eigenschappen op het gebied van uiterlijk en functionaliteit. Maar er zijn nog meer voordelen wanneer je Project Floors SPC Core Collection/30 in onze online winkel koopt.

Maak bijvoorbeeld gebruik van onze gratis stalenservice om een nauwkeurig beeld te krijgen van het Rigid click PVC. We kunnen tot wel acht decors bij je thuis bezorgen, zodat je in alle rust kunt vergelijken en afwegen. Heb je een grotere hoeveelheid PVC vloeren nodig, bijvoorbeeld voor commercieel gebruik? Neem contact op met onze klantenservice en laat een individuele offerte voor je samenstellen. Bij ons krijg je altijd de beste prijsgarantie op al onze vloeren!

Heb je vragen, wensen of suggesties met betrekking tot het Rigid PVC van Project Floors SPC Core Collection/30? Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail, telefoon en ons contactformulier. We helpen je graag en kijken uit naar je bericht!

Plus icon lees meer