Ter Hürne Perform: De Perfecte Rigid PVC voor Jouw Interieur

Ben je op zoek naar een vloer die zowel stijlvol als duurzaam is? Dan is Ter Hürne Perform de juiste keuze voor jou! Met h…

lees meer
1 - 20 van 56 Producten

ter Hürne Perform: De robuuste klik PVC voor optimale prestatie

Met het Rigid click PVC met kurkisolatie uit de ter Hürne Perform-collectie krijgt u een robuuste PVC vloer voor gebruik in woningen, commerciële en zelfs industriële ruimtes. Deze gezonde PVC laminaat is snel en eenvoudig worden geïnstalleerd met een kliksysteem, maar kan ook worden verlijmd op de ondergrond. Het slimme productontwerp zorgt voor de uitstekende eigenschappen van ter Hürne Perform. Het klik PVC met geïntegreerde geluiddemping is bijzonder comfortabel om op te lopen, vermindert loop- en contactgeluid en is gemakkelijk schoon te maken.

De gebruikte Rigid-dragerplaat verhoogt niet alleen de stabiliteit, maar maakt het PVC kliklaminaat ook veel minder gevoelig voor temperatuurschommelingen. Dankzij de waterbestendigheid komt ter Hürne Perform ook goed tot zijn recht als PVC vloer in de badkamer. Het klik PVC met kurkisolatie wordt aangevuld met nog een natuurlijk component: de ftalaatvrije PVC bevat biogebaseerde weekmakers, gewonnen uit de sojaboon.

Smarter Produktopbouw voor slim wonen en bouwen

De basis van ter Hürne Perform is een kurk ondervloer die geluid dempt, het lopen comfortabeler maakt en tevens warmte-isolerend werkt. Op deze manier maakt de Rigid click PVC optimaal gebruik van de beste eigenschappen van natuurlijk materiaal! Als u kiest voor click PVC met geïntegreerde ondervloer, bespaart u bovendien de kosten en het gedoe van het kopen en installeren van een aparte isolatiemat. Bovenop de PVC tegenlaag bevindt zich de stabiliserende draagplaat met krijtbestanddelen. Deze is niet alleen waterbestendig, maar ook bijzonder vormvast, waardoor uw nieuwe PVC kliklaminaat altijd in perfecte vorm blijft.

De PVC laag bovenop de Rigid-draagplaat zorgt niet alleen voor een prettig loopgevoel, maar geeft de PVC vloer ook zijn kenmerkende eigenschappen zoals hoge kras- en stootbestendigheid. De decorlaag bootst perfect steen- en klik PVC houtlook na en wordt benadrukt door een transparante slijtlaag, die niet alleen de structuur accentueert, maar ook beschermt tegen belasting. Voor extra bescherming zorgt het antibacteriële en antistatische PU-oppervlak, dat ook zorgt voor eenvoudige reiniging van uw klik PVC vloeren.

Ter Hürne Perform: Rigid click PVC voor een uitstekende prestatie in elke ruimte!

Het Rigid click PVC van ter Hürne Perform is ontworpen voor gebruik in ruimtes met gebruiksklasse 23, 33 en 42, waardoor het perfect is voor intensief gebruikte woongebieden, drukbezochte commerciële ruimtes en lichtbelaste industriële ruimtes. Met de Perform-PVC vloer van ter Hürne krijg je ook een veilig PVC kliklaminaat, omdat de vloer brandvertragend volgens klasse Bfl-s1 en slipbestendig volgens R10. De Rigid vloer met kurkonderlaag is zeer goed bestand tegen licht en statisch, waardoor niet alleen het onderhoud wordt vergemakkelijkt, maar ook het ontstaan van statische ontlading wordt voorkomen.

De collectie met hout- en steenlook is goed bestand tegen chemicaliën, kan worden gelegd op warmwater vloerverwarmingssystemen tot 27 °C en dempt het loopgeluid met wel 18 dB. Omdat de klikvloer ook geschikt is voor gebruik met zachte bureaustoelwielen, is het leggen ervan in winkels en kantoren geen probleem. Dankzij de waterbestendigheid kan het klik PVC worden gebruikt in de badkamer, zonder zorgen over mogelijke beschadigingen. De Rigid vloer kan ook goed omgaan met lichte temperatuurschommelingen.

Ter Hürne Perform: Een smaakvolle keuze voor uw interieurontwerp

Ter Hürne, een traditioneel bedrijf uit Münsterland, staat bekend om zijn PVC vloeren die geïnspireerd zijn op de schoonheid en uniekheid van de natuur. Vooral bij klik PVC houtlook hecht deze vloerenproducent, oorspronkelijk gespecialiseerd in hout, veel waarde aan natuurgetrouwheid. Daarom is de houtlook PVC uitgerust met een synchronisatiestructuur, die door het spel van matte en glanzende effecten het decor een nog realistischer uitstraling geeft. Voor extra natuurlijkheid is er een V-groef die het decor op een plastische manier benadrukt. De houtlook vloer is verkrijgbaar als PVC planken in de formaten 121,2 x 17,7 cm en 151,7 x 23,5 cm.

Ook de klik PVC steenlook is verkrijgbaar in een dikte van 6 mm. Het klik PVC met een steenlook bootst op authentieke wijze de natuurlijke structuur van steen na en kan gebruikt worden voor mediterrane interieurs, chique inrichtingen of strak vormgegeven ruimtes. De PVC kliktegels in lichtgrijs en zwart zijn verkrijgbaar in de afmetingen 90,8 x 45,0 cm.

ter Hürne Perform: Het gezonde Rigid PVC uit Münsterland

Het traditionele bedrijf ter Hürne heeft met de collectie Perform gekozen voor een praktische vloerbedekking met uitstekende eigenschappen voor een gezonde leefomgeving en bouwen. Daarom produceert de fabrikant slimme vloeren die het beste van design, duurzaamheid en comfort combineren. Het PVC kliklaminaat van ter Hürne Perform bevat geen ftalaten en krijgt zijn elasticiteit door het gebruik van op sojabonen gebaseerde oliën, wat zorgt voor een perfect binnenklimaat.

Het Rigid click PVC met kurk voldoet aan de laagste emissieklasse A+. Keurmerken zoals "Health Product Declaration", "Floor Score" en "Environmental Product Declaration" bevestigen de veiligheid op het gebied van gezondheid van de PVC vloeren van ter Hürne Perform. Daarnaast hecht ter Hürne veel waarde aan hoogwaardige verwerking van de Rigid vloeren en ecologische verantwoordelijkheid.

ter Hürne Perform: Rigid click PVC eenvoudig gelegd voor optimale prestaties!

Met het klik PVC van ter Hürne Perform kunt u zowel verlijmen als zwevend leggen. Als u kiest voor zwevende installatie, verloopt de plaatsing snel en gemakkelijk. Vooral bij commercieel gebruik, hoge puntbelastingen of in combinatie met vloerverwarming wordt verlijming aanbevolen. In principe moet het klik PVC met Rigid kern minimaal 48 uur worden aangepast aan de omgevingstemperatuur in de ruimte. U kunt de ongeopende pakketten hiervoor opslaan in het midden van de kamer bij een temperatuur van 20 °C. Voor een vlekkeloze installatie van de kurk vloeren moet de ondergrond stevig, vlak, schoon en droog zijn. Oneffenheden groter dan twee millimeter moeten worden geëgaliseerd.

Tijdens de installatie van ter Hürne Perform is een ideale temperatuur van 20 °C gewenst. Tijdens de plaatsing mag deze niet boven de 28 °C stijgen en niet onder de 18 °C dalen. Zorg bij installatie in gebieden met direct zonlicht voor voldoende beschaduwing. Voor het leggen van ter Hürne click PVC heeft u een stanleymes, een aanslagblok en een hamer nodig. De PVC planken worden vervolgens van links naar rechts, rij voor rij, gelegd, waarbij altijd met het invallende licht wordt gewerkt. Houd een uitzettingsvoeg van 10 mm aan ten opzichte van alle vaste opstijgende objecten in de ruimte, die later niet moet worden opgevuld met vulmateriaal. Randdelen moeten minimaal 30 cm lang zijn. De naden van de kopse kanten moeten altijd minstens 30 cm van elkaar verwijderd zijn.

ter Hürne Perform: Rigid click PVC met geïntegreerde kurkisolatie online kopen!

Met het praktische Rigid PVC van ter Hürne Perform zorgt u niet alleen voor een uitstekende uitstraling in uw ruimtes, maar ook bij aankoop in onze online winkel profiteert u van geweldige prestaties. U ontvangt de click PVC met geïntegreerde ondervloer gegarandeerd tegen de beste prijs, comfortabel bij u thuis bezorgd.

Wilt u de PVC vloer eens nader bekijken, vergelijken met uw interieur of onder verschillende lichtbronnen testen? Maak gebruik van onze gratis stalenservice en maak precies de juiste keuze. Als u van plan bent om grotere ruimtes te voorzien van het PVC van ter Hürne Perform, kunt u een offerte op maat aanvragen en wij proberen graag tegemoet te komen aan uw prijsverwachtingen.

Heeft u vragen, wensen of suggesties over Rigid PVC met kurkisolatie? Wij adviseren u graag via e-mail, telefoon en chat en helpen u bij het kiezen van de juiste PVC vloeren van ter Hürne Perform!

Plus icon lees meer