Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Forbo Allura Flex 1.00 - Wees flexibel met loslegg vinyl 

Als u op zoek bent naar een slijtvaste vloerbedekking die uw leven stap voor stap gemakkelijker maakt, dan heeft Forbo precies het juiste product voor u. De Loose-Lay Vinyl in de Forbo Allura Flex 1,00 collectie heeft niet alleen een uitstekende uitstraling, maar beschikt ook over voordelige technische eigenschappen. Samen met de loose-lay installatie biedt de collectie de ideale mogelijkheid om uw renovatie eenvoudig in eigen hand te nemen!

Lees verder

Forbo Allura Flex (1,0 mm)

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Moderne ontwerpen - Forbo Allura Flex 1.00

De Loose-Lay Vinyl van de Forbo Allura Flex 1.00 collectie wordt geleverd met een selectie van ongeveer 51 verschillende decors, die allemaal zijn gebaseerd op de natuurlijke structuren van hout en steen. Geselecteerde ontwerpen hebben een speciaal decor-synchroon reliëf dat de fijnste korrels op het oppervlak merkbaar weergeeft.

Dit maakt het praktische Loose-Lay Vinyl van Forbo tot een echte belevenis, niet alleen visueel maar ook haptisch. Van zacht grenen imitatie tot donker rustiek eiken imitatie tot edele tegelmotieven, de Forbo Allura Flex 1.00 collectie bevat de meest uiteenlopende oppervlakken om uw kamers in stijl af te werken.

Voor wie het bijzonder elegant wil, kan met de Forbo Allura Flex 1,00 Loose-Lay Vinyl in "honing elegant eiken" een gezellige en toch klassieke kameratmosfeer creëren. Het middelbruine decor past bij een groot aantal inrichtingsstijlen en oogt vriendelijk en open, zelfs in combinatie met donkere meubelen. Het kan bijvoorbeeld ook de perfecte basis vormen voor kamers in Scandinavische stijl en deze op vakkundige wijze in scène zetten.

Voor nog meer ontwerpvrijheid biedt Forbo de meeste decors van zijn designvloeren ook aan als praktisch klikvinyl of voor permanente bevestiging als zelfklevend vinyl. Blader door het uitgebreide collectieaanbod in onze BRICOFLOR online shop en laat u inspireren door de uiteenlopende designmogelijkheden van Forbo vinylvloeren!

Veilige prestaties in alle situaties - Forbo Loose-Lay vinyl

De Forbo Allura Flex 1.00 collectie ziet er niet alleen goed uit, maar heeft ook veel technische voordelen die het overwegen waard zijn bij renovaties. De totale dikte van het vinyl is 5 mm. Hierdoor worden kleine oneffenheden in de ondervloer voorzichtig weggewerkt en tegelijkertijd hoeven deuren in veel gevallen niet zorgvuldig te worden geschuurd.

Een 1 mm dikke slijtlaag maakt de vinylvloer bijzonder robuust en slijtvast. Krassen en schuurschade zullen snel tot het verleden behoren. De afwerking van het PUR-oppervlak ondersteunt ook de ongevoeligheid van het decor en maakt het gemakkelijker te onderhouden en schoon te maken.

De uitzonderlijk goede lichtechtheid belooft dat de Allura Flex 1.00 collectie jarenlang haar oorspronkelijke kleur zal behouden en zelfs bij verhoogde blootstelling aan licht niet zal verbleken. Geschikt voor installatie over warm water gestuurde vloerverwarming en een lage warmteweerstand, kunt u het hele jaar door genieten van warme voeten en maakt u het zich comfortabel binnen uw vier muren. En zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw veiligheid, heeft Forbo's Loose-Lay Vinyl een goed brandgedrag, een hoge slipweerstand en ideale antistatische eigenschappen.

Voldoet aan alle eisen - Losleg vinyl voor alle gebieden

Dankzij de bijzonder robuuste structuur is de Loose-Lay Vinyl van de Forbo Allura Flex 1.00 collectie geschikt voor veel verschillende toepassingsgebieden. Uitgerust met de hoogste slijtageklassen voor residentiële en commerciële ruimtes (NK 23/34), kunt u deze praktische vloerbedekking installeren in uw druk belopen gang, uw enorm drukke woonkamer, uw café of zelfs in uw open kantoorruimte.

Zelfs het gebruik van zware machines en matig bezochte magazijnen worden getrotseerd door de veelzijdige design vloerbedekking van Forbo over de hele lijn. Met een gebruiksklasse van 42 in de industriële sector is het duidelijk dat u in bijna alle ruimtes op de vloerbedekking kunt vertrouwen en dat u zelfs bij zware belasting zorgeloos achterover kunt leunen.

Zelfklevend vinyl leggen - De juiste voorbereiding

Om ervoor te zorgen dat de installatie van uw zelf gelegde designvloer een succes wordt, is het raadzaam om de vloer goed voor te bereiden. Aangezien vinyl een thermoplastisch materiaal is, is het raadzaam de planken ongeveer 24 uur voor de installatie in de aangewezen ruimte te brengen. Dit geeft de folie de gelegenheid om voldoende te acclimatiseren en uit te breiden tot zijn werkelijke grootte.

Bovendien moet de ondervloer aan een volledige schoonmaakbeurt worden onderworpen. Als u nog een oude vloerbedekking hebt, kunt u die onder bepaalde omstandigheden ook gebruiken als ondervloer voor uw nieuwe designbekleding. Op voorwaarde dat de vloer onbeschadigd, vlak en stevig aan de ondervloer is bevestigd en grondig is gereinigd, kunt u er gemakkelijk uw vinyl op aanbrengen.

Losleg vinyl leggen in slechts een paar stappen

U hebt geen extra materialen nodig om de mooi gevormde planken op uw vloer te plaatsen. Hun zware gewicht en anti-slip onderzijde creëren een stabiele oppervlakteverbinding die geen lijm of klikverbinding vereist. Leg de planken gewoon stoot tegen stoot op de ondervloer en creëer een vloerontwerp precies zoals u dat wilt! Het beste eraan?

Niet alleen uw ondervloer, maar ook het vinyl zelf blijft volledig onbeschadigd tijdens de installatie. Als u na een tijdje besluit uw decor te veranderen, kunt u de Loose-Lay Vinyl gemakkelijk verwijderen. De planken kunnen afzonderlijk worden opgeraapt en indien nodig snel en gemakkelijk worden vervangen.

De duurzame variant - Losleg vinyl van Forbo

Bij de productie van haar vinyl producten vertrouwt Forbo niet alleen op geavanceerde technologie en een goed uiterlijk, maar besteedt zij tegelijkertijd speciale aandacht aan het zorgvuldige gebruik van de natuur en haar hulpbronnen. De productie wordt uitgevoerd met 100% hernieuwbare energie. De Allura-collectie heeft ook een recyclagegehalte tot 60%, aangezien vinylafval zoveel mogelijk in de productiecyclus wordt teruggebracht. Bovendien vermijdt Forbo volledig het gebruik van de reeds schadelijke ftalaten en vertrouwt in plaats daarvan op alternatieve biokunststoffen. Zo kunt u zelfs op de meer gevoelige plaatsen rustig ademen.

Forbo Allura Flex 1.00 - Ontdek zelfklevend vinyl bij BRICOFLOR!

Kunt u niet wachten om aan uw renovatieproject te beginnen en uzelf uit te rusten met Forbo's praktische Loose-Lay Vinyl? Laat u dan inspireren door de volledige collectie in onze BRICOFLOR online shop en ontdek ongekende designmogelijkheden voor uw ruimtes. Als u vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze vriendelijke en bekwame medewerkers. Per telefoon, e-mail of via ons contactformulier staan wij u graag met raad en daad bij voor uw project.

De aankoop van grotere hoeveelheden van de Forbo Allura Flex 1.00 collectie bevorderen wij graag op aanvraag met een individuele aanbieding, waarbij u uiteraard gebruik kunt maken van onze beste prijsgarantie. Mis deze kans niet en geef uw kamers een compleet nieuwe look met het Loose-Lay Vinyl van BRICOFLOR!