Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Project Floors Loose-lay/55 - De speciale soort Loose-Lay vinyl

De Project Floors Loose-Lay/55 collectie biedt een uitgebreide selectie van Loose-Lay vinyl in hout- en steenlook. De unieke kleurvariatie varieert van subtiele beige- en grijstinten tot krachtige bruintinten en antraciet. Liefhebbers van zelf te leggen vinylvloeren komen bij dit vloerdecor aan hun trekken dankzij de bijzonder gedetailleerde en visueel gestructureerde presentatie.

Lees verder

Project Floors Loose-Lay/55

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Project Floors Loose-Lay/55 - Ruimte voor iets nieuws!

Het Loose-Lay vinyl uit de Project Floors Loose-Lay/55 collectie kan worden gecombineerd met een oneindig aantal inrichtingsstijlen en elke inventaris. De authentieke hout texturen en moderne tegel-looks zorgen hier voor diepte, terwijl de nadruk wordt gelegd op de individualiteit van de gegeven ruimte. Het gestructureerde oppervlak maakt de nieuwe woonervaring niet alleen visueel zichtbaar, maar ook tactiel.

Naast de talrijke variaties van vinylvloeren in houtlook vindt u in de Project Floors Loose-Lay/55-collectie ook smaakvolle designbekledingen in tegeloptiek in moderne grijstinten en mediterrane nuances. Terwijl het Loose-Lay vinyl met hout-look verkrijgbaar is in 14 afwerkingen in plankformaat, is het tegelontwerp verkrijgbaar in zes afwerkingen in de vorm van zelf te leggen vinyltegels.

Een moderne decorselectie voor ambitieuze woonconcepten

Met de Losse-Lay/55 collectie biedt vloerenfabrikant Project Floors een vinylvloer die geschikt is voor vrijwel de gehele woonruimte. Dankzij een selectie van authentieke hout- en steenlooks kan de Loose-Lay vinylvloer wonderwel worden gebruikt als alternatief voor gevoelige parketvloeren of prijsintensieve stenen vloeren. Ontdek bijvoorbeeld vinyl vloeren in een rustieke walnoot look voor uw schilderachtige interieur met een retro tintje of kies voor een moderne vinyl vloer met beuken decor.

Vinyltegels daarentegen zijn ideaal voor een modern keukenontwerp. De vinylvloer in tegel-look in grijs toont discrete marmering of eenvoudige dessins en inspireert met zijn eigentijdse look in antraciet of lichtgrijs. Vooral de Project Floors Loose-Lay/55 vinylvloer in antraciet kan industriële of stedelijk geïnspireerde keukeninterieurs perfect afronden.

Een technisch ambitieuze alledaagse metgezel - Kwaliteitskenmerken van Project Floors

De 4,2 mm dikke Project Floors Loose-Lay/55 designvloer heeft een 0,55 mm dikke slijtlaag die is verzegeld met een beschermende PUR-lak die de vloer beschermt tegen slijtage en het gemakkelijk maakt om het vloerdecor te onderhouden. Het uitstekende brandgedrag, dat blijkt uit de brandbeschermingsklasse Bfl-s1, en de slipvaste oppervlaktestructuur zorgen ervoor dat u volledig beschermd bent tegen gezondheidsrisico's in uitzonderlijke en alledaagse situaties. Bovendien heeft de loose-lay vinylvloer velling hoeken rondom. Dit betekent dat zowel de lange als de korte zijden van de planken zijn afgeschuind, waardoor een fraai 3D-effect ontstaat.

Bovendien is de heterogene en veerkrachtige designvloer voorzien van contactgeluidisolatie, die het geluid in de ruimte tot zes decibel vermindert. Zowel de vinyltegels als het vinyllaminaat van Project Floors Loose-Lay/55 hebben met succes de geschiktheidstest voor stoelwielen doorstaan. Zelfs installatie op vloerverwarming (mits deze een temperatuurwaarde van 28°C niet overschrijdt) is mogelijk. Dankzij zijn robuuste, slijtvaste en onderhoudsvriendelijke karakter is de vinyl designvloer een uiterst alledaagse en ongecompliceerde metgezel.

Deze gebruiksruimtes kunnen worden voorzien van Project Floors Loose-Lay/55 - Nu is uw creativiteit aan de beurt!

Het Loose-Lay vinyl uit de Project Floors Loose-Lay/55 collectie wordt gebruikt in de gebruiksklassen 23, 33 en 43. De moderne en innovatieve vinyl vloerbedekkingen in de collectie kunnen dan ook niet alleen worden gebruikt voor het inrichten van intensief gebruikte privéruimten, maar ook voor openbare en commerciële ruimten. De designvloer kan zelfs worden geïnstalleerd in industriële zones met een lage tot gemiddelde belasting.

Bijna alles is mogelijk met deze vloer! Installeer Project Floors losliggend vinyl in bijvoorbeeld de woonkamer, de kinderkamer of in de hal en entree. Loose-Lay is ook ideaal als vinylvloer in de badkamer. Bovendien kan de slijtvaste, loose-lay vinylvloer ook worden gebruikt in het hotels of in winkelinrichting en kan hij ook worden gebruikt voor opslagruimten en kleinere werkplaatsen.

Zo installeer je het Loose-lay vinyl van Project Floors!

De installatie van een zelf te leggen vinylvloer is uiterst eenvoudig en ongecompliceerd met een paar voorbereidingen vooraf. Om te acclimatiseren moet de vloer eerst worden opgeslagen in de te installeren ruimte, waar hij beschermd is tegen omgevingsinvloeden. Alle ondergronden die egaal, schoon, droog en vrij van scheuren zijn en waarvan de temperatuur niet lager is dan 15° C zijn geschikt voor plaatsing. Het leggen van vinyl vloerbedekking op tegels, PVC of parket is ook ongecompliceerd.

Gecoate en geëgaliseerde ondergronden zijn ook geschikt voor de installatie van Project Floors Loose-Lay/55 vinyl. Let erop dat de ondergrond droog, scheurvrij, stofvrij en vlak moet zijn. Als de ondervloer voegen heeft of oneffen is, moet hij worden geëgaliseerd met een geschikt egalisatiemiddel. Vergeet niet dat het vinyl minstens 48 uur nodig heeft om te acclimatiseren. Sla de planken daartoe in zo klein mogelijke stapels op in de daarvoor bestemde ruimte.

Ruime keuze en eenvoudige installatie - Met Project Floors Loose-Lay/55 wordt u in een paar stappen een installatie professional

Zorg er tijdens de installatie van de zelf te leggen vinylvloer voor dat de kamertemperatuur ten minste 18°C bedraagt. Het is ook raadzaam de kamer op te meten en deze met behulp van een koord in te delen. Er moet een minimumafstand van 2-3 mm worden aangehouden tot alle aangrenzende bouwdelen, muren en toevoerleidingen.

Zowel het vinyllaminaat als de vinyltegels worden met dubbelzijdige kleefband op de vloer bevestigd. Bij het leggen van de planken moet de verspringing van de kopse kanten ten minste 15- 18 cm bedragen. Een trapeziummes wordt gebruikt om de planken op maat te zagen. Daarna kan de desbetreffende plank of tegel licht worden gebogen en met een gehaakt mes worden afgesneden.

Onschadelijk voor de gezondheid en gemakkelijk te onderhouden - Dit zijn de gewenste eigenschappen van zelf te leggen vinyl vloeren!

De Project Floors Loose-Lay/55 designvloer, bekroond met emissieklasse A+, is een weinig vervuilende vloer die weinig of geen storende signalen afgeeft aan het milieu. Bovendien is het kwaliteitsproduct bestand tegen chemicaliën, zodat zogenaamd schadelijke vloeistoffen en oliën bij kortstondig contact geen blijvende, zichtbare schade achterlaten.

Met Project Floors Loose-Lay/55 kunt u vertrouwen op een allround talent voor de smaakvolle inrichting van elke ruimte!

U bent nu op de hoogte van de belangrijkste informatie en eigenschappen van Project Floors Loose-Lay/55 vinylvloeren. Mocht er echter iets onduidelijk voor u blijven of heeft u nog vragen, dan kunt u uiteraard telefonisch, via ons contactformulier of per e-mail contact opnemen met ons vriendelijke en deskundige team van medewerkers.

Wij geven u graag advies over uw renovatieproject met Project Floors Loose-Lay/55 loose-lay vinylvloeren en maken graag een individuele offerte voor grotere bestelhoeveelheden. U profiteert niet alleen van onze beste prijsgarantie, maar u kunt ook gebruik maken van onze gratis sampleservice als u verschillende decors van Loose-Lay vinyl wilt vergelijken. We horen graag van u!