Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Tarkett iD Inspiration Loose Lay: Ontwerpen van vinyl laminaat voor al uw ruimtes

Met de PVC laminaat collectie van Tarkett iD Inspiration Loose Lay kunt u nu uw kamers vele malen optisch veranderen. Dit door de ruime keus uit deze collectie en het feit dat het leggen snel klaar is. Ontdek de vinyl laminaat collectie iD Inspiration Loose Lay van Tarkett. Laat u inspireren door de verschillende designs en geniet van de technische kwaliteiten!

Lees verder

iD Inspiration Loose-Lay

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Tegenwoordig is tijd zeer belangrijk, waardoor deze variant van vloeren leggen daar een grote rol in speelt. Om een moderne uitstraling te creëren, heeft u natuurlijk een goede indruk nodig van hoe het eruit moet komen te zien. Met het loose lay PVC van Tarkett kunt u gemakkelijk en snel uw vloer leggen en daardoor, wanneer nodig, een nieuwe vloer installeren zonder veel moeite.

Door de verscheidenheid van designs heeft u vele opties, om de perfecte sfeer en uitstraling te kunnen scheppen in uw ruimte. De vele voordelen van de technische kwaliteiten zorgen daarbij voor een nog hogere kwaliteit, buiten de optische voordelen.

Haal het meeste uit uw kamers met het loose lay PVC van Tarkett

Op de huidige markt van vinyl laminaat is er voor ieder toepassingsgebied een oplossing. Het toepassen op commercieel gebied moet vaak gelijmd worden en dit zorgt voor veel werk en is moeilijk te verwijderen. Het loose lay PVC van Tarkett maakt hier een einde aan.

De los liggende vloeren zijn gekenmerkt door de gebruiksklassen 33 en 42, waarmee aangeduid wordt dat deze gelegd kunnen worden in normaal bezochte industriële gebieden en bestand zijn tegen hoge drukte in commerciële ruimtes. Het resultaat hiervan is dat de ruimtes continu veranderd kunnen worden met deze verschillende vloeren en structuren.

Bijvoorbeeld kunt u dit vinyl niet alleen plaatsen in een kantoor, maar is het ook zeer gebruikelijk om het te plaatsen in winkels, hotels en galerieën. Ook al zijn de gebruiksklassen 33 en 42, u kunt deze vloeren eenvoudig plaatsen in residentiële ruimtes. De gebruiksklasse geeft aan wat het kan verdragen, dus het kan ook minder gebruik goed verdragen.

Dit vergroot nogmaals uw mogelijkheden voor het plaatsen van dit PVC laminaat. Als gevolg van de vele eigenschappen van dit vinyl heeft u een structurele hoogte van 4,5 mm. Een 0,55 slijtlaag voorziet u van een sterke bovenlaag waar het vinyl extra robuust aanvoelt.

Ontwerpen van iD Inspiration voor iedere ruimte dus voor iedereen - Tarkett vinyl laminaat

De renovatie branche heeft de afgelopen jaren een hele grote verandering ondergaan, waarbij de mensen met hun nieuwe ideeën en stijlen zich begonnen te veranderen. Door deze veranderingen, moest het PVC laminaat zich ook aanpassen. Met talloze nieuwe ontwerpen in hout en steen optica, bestrijkt Tarkett met deze collectie van vinyl een breed scala aan mogelijkheden.

Dit breed scala heeft ervoor gezorgd, dat iD Inspiration zo goed als iedere stijl kan aanspreken, naar aanleiding van de inrichting. Er zijn daarbij klassieke eik soorten te vinden, die bijvoorbeeld met het midden bruin hun elegantie uitspreken en hun natuurlijk geluid en charme met zich meebrengen.

Daarnaast geeft het met de lichte tinten de mogelijkheid om uw ruimte, met een heldere uitstraling, groter te laten lijken. De heterogene ontwerpen van hout, geen het verschillende hoofdpunten waardoor het hout nog natuurlijker uitziet. Maar ook de minerale uitstralingen zorgen voor aansprekende ontwerpen. De beton uitstraling is er in het helder wit, neutraal grijs of zwart.

Tarkett iD Inspiration 70 met hun technische kwaliteiten die overtuigen

Bij veel gevallen, is zijn kwaliteit en technische aspecten de eisen waar mensen naar kijken. Zoals al eerder vermeld werd, zijn deze planken duurzaam en erg robuust. De vinyl laminaat planken en tegels zijn daarbij ook nog voorzien van meerdere andere aspecten waar u van genieten kan. U heeft bijvoorbeeld een hoge kwaliteits vloer, waarbij u kunt vertrouwen op de brandweringsklasse van Bfl-s1.

Daarbij heeft de vloer ook een slipweerstand van R9 en groep T van slijtagegedrag, waardoor u een vaste voet heeft en dus niet snel zal uitglijden. De lichtechtheid die kleiner of gelijk is aan 6, zorgt ervoor dat de kleur bijna niet veranderen zal.

Verder heeft deze loose lay PVC vloer ook een geluidsdempende werking van 8 dB. Dit is ideaal in het kantoor, waarbij ze ook bestand zijn tegen bureaustoelen met wielen. Deze belangrijke technische aspecten zijn niet de enige waar het loose lay PVC uit bestaat. Het vinyl laminaat is boven alles ook nog 100% recyclebaar!

Ontdek de voordelen die het Tarkett PVC laminaat biedt – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR!

Het vinyl laminaat van Tarkett is een van de hoogste kwaliteit vloeren, waarbij ze met vele collecties uw eisen en wensen vervullen. Bij BRICOFLOR krijgt u niet alleen de beste kwaliteit vloeren, maar kunt u ook genieten van onze services. Wij geven u voor ieder product de beste prijsgarantie, waardoor u niet te veel betaald voor uw vloeren.

Daarbij kunt u ook gebruik maken van onze gratis sample service, waar u een voorproefje ontvangt en de vloer en kleur als bij uw interieur inbeelden kan. Verder kunt u bij grotere bestellingen, een persoonlijke offerte aanvragen, waardoor de prijs nog scherper kan worden! Heeft u vragen over producten, bel of stuur dan ons competente service team een mail, die met genoegen zullen helpen.