Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Project Floors Chevron vinyl – Bewijs uw gevoel voor stijl met Franse elegantie

Met een vinyl vloer uit de Project Floors Chevron collectie kiest u voor een stijlvolle vloer die een elegante Franse uitstraling heeft. Het visgraat vinyl is ook indrukwekkend, vanuit een technisch oogpunt, omdat de robuuste PVC vloer geschikt is voor intensief gebruikte woon- en commerciële ruimtes en zelfs sommige industriële gebieden.

Geen filters geselecteerd
€ 30,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling
€ 30,95 per m²
Verzend : € 24,95 per bestelling

Project Floors Chevron – De veelzijdige vinylvloer voor een stijlbewust interieur

Het lijmvinyl uit de Chevron collectie van Project Floors maakt indruk met zijn unieke visgraatlook, die kamers een bijzondere stijlvolle en elegante uitstraling geeft. Chevron is een klassieke parketlegrichting die doet denken aan Franse herenhuizen uit de 17e eeuw. Een visgraat vinyl geeft de ruimte een levendige en expressieve stijl en kan nostalgisch gecombineerd worden met antieke meubels en vintage woonaccessoires of juist met heel moderne en eigentijdse elementen.

De Project Floors Chevron collectie bestaat uit zes varianten met een visgraatlook. De verlijmde vinylvloer is verkrijgbaar in een plankformaat van 45,7 x 10,2 cm. De randen zijn afgeschuind op een hoek van 60°, wat zorgt voor een stijlvol ruimte-ontwerp. De allround afgeschuinde vinylvloer kan optisch indruk maken met een Frans parket en overtuigt dankzij de synchroon gebosseleerde houtlook met een zeer authentieke uitstraling. In tegenstelling tot een echte houten vloer zorgt het visgraatvinyl in houtlook van Project Floors Chevron voor een aangenaam loopgevoel, aangezien de vloer zorgt voor warme voeten en een aangename ruimteakoestiek. Plinten in een bijpassend ontwerp vormen de perfecte afsluiter van de expressieve Project Floors Chevron collectie!

Visgraat eiken vinylvloer - De designvloer voor stijlvol wonen

Een bijzonder hoogtepunt van de Project Floors Chevron collectie is het authentieke houtdecor, dat dankzij zijn hoge mate van robuustheid ruimtes die zowel residentieel als commercieel gebruikt worden kan decoreren. De fraaie vinylvloer met houtlook is verkrijgbaar in een natuurlijk elegante uitstraling als modern of landelijk decor.

Kies bijvoorbeeld voor een vinylvloer met een rustieke eiken look en creëer uw eigen Frans herenhuis. Het wordt een beetje moderner met grijze vinylvloeren in visgraatlook. Ook in eigentijdse woonkamers met designelementen kan deze designvloer prachtig worden toegepast. Daarnaast zorgt de vinylvloer met wit eikenhout voor enkele verfrissende en relaxte accenten en verzacht het de verfijnde uitstraling van Project Floors Chevron een beetje. Voor rustieke interieurs of een landhuisinrichting is een visgraatvinyl met sterk geprononceerde nerven en noest gaten bijzonder geschikt.

Ook op technisch gebied van hoge kwaliteit – Project Floors Chevron

Toegewezen aan de gebruiksklassen 23, 33 en 42, is het visgraatvinyl van de Chevron collectie van Project Floors geschikt voor gebruik in sterk belaste woonruimtes, drukke commerciële ruimtes en lichte industrie met normaal gebruik. Dit betekent dat u niet alleen uw hal, keuken of woonkamer kunt voorzien van het lijmvinyl in houtlook, maar zelfs winkels, horeca of werkplaatsen.

De vloer heeft een 0,55 mm dikke PU-gecoate slijtlaag, wat de vloerbedekking zo robuust maakt. Met een laag resterend inkepingsgedrag, een bestandheid tegen stoelwielen en een goede weerstand tegen alledaags gebruik, vormt het visgraatvinyl van Project Floors Chevron een robuuste metgezel voor verschillende ruimtes. Dankzij de goede thermische weerstand kan het lijmvinyl ook worden geïnstalleerd in combinatie met een vloerverwarming tot 28°C en wordt het toegewezen aan brandbeveiligingsklasse Bfl-s1. Dit betekent dat de vinylvloeren in visgraatoptiek moeilijk vlam vatten en bij brand weinig tot geen rook ontwikkelen. Daarnaast zijn de designvloeren uit de Chevron collectie chemisch bestendig en, afhankelijk van het decor, antislip volgens R9 of R10.

Project Floors Chevron - Visgraatvinyl met overtuigende voordelen!

De designvloer in visgraatlook van Project Floors Chevron heeft een aantal voordelen die het de perfecte vloerbedekking maken voor privé gebruik en winkels tot lichte industrie. De designvloer van Project Floors is onderhoudsvriendelijk en slijtvast en combineert de beste waarden van design en techniek tot een hoogwaardige vloer. Project Floors vertrouwt op een bijzonder realistische uitstraling, vooral als het gaat om vinylvloeren met een houtlook, dit wordt bereikt door afgeschuinde randen en een gesynchroniseerde reliëfdruk. Het gevoel van de vloer imiteert ook de nerf- en structuurverschillen van echt hout op een bedrieglijk realistische manier.

Omdat de planken van de Chevron collecties geleverd worden in afzonderlijke delen zijn er talloze mogelijkheden voor een individueel design. Verschillende legpatronen en oriëntaties, evenals de combinatie van verschillende decors geven uw kamers hun eigen unieke charme. Met een totale dikte van 2,5 mm is het visgraatvinyl een renovatievriendelijke vloer die uitermate geschikt is voor nieuwbouw en renovatie. Daarnaast kan de vinylvloer indruk maken met zijn ongevoeligheid voor vocht, wat de vloer ook geschikt maakt voor vochtige ruimtes, zoals uw badkamer of keuken.

Project Floors Chevron - De ongevaarlijke vinylvloer met authentieke houtlook

De bekende fabrikant Project Floors heeft zich gespecialiseerd in PVC vloeren, die hun voordelen kunnen tonen op veel manieren. De symbiose van realistische uitstraling, onderhoudsgemak en duurzaamheid inspireren veel professionals, zoals aannemers en architecten.

Daarnaast vertrouwt Project Floors op het gebruik van ftalaatvrije weekmakers en een zo zorgvuldig mogelijk gebruik van de middelen voor de Chevron collectie. Naast het beschermen van de water- en luchtkwaliteit en het verminderen van afval, kan het vinyl van Project Floors dankzij de homogene samenstelling eenvoudig gerecycled worden en zo teruggevoerd worden in de productkringloop, wat resulteert in een mooi ecologisch totaalbeeld.

Volg deze stappen om uw nieuwe vloer eenvoudig te installeren

Bij het leggen van uw nieuwe vinylvloer van de Project Floors Chevron collectie is het vooral belangrijk om de ondervloer goed voor te bereiden. Deze dient bij voorkeur droog, egaal, schoon, dragend vast en zuigend te zijn omdat de vinylvloer in visgraat optiek door middel van lijm op de vloer wordt bevestigd. Installatie op textielbekleding is niet mogelijk. Ook raden wij het af om de vloer te leggen in gebieden die blootgesteld zijn aan intense hitte en direct zonlicht.

Voor het leggen dient het lijmvinyl te acclimatiseren in de ruimte waarin het gelegd gaat worden, dit proces duurt minimaal 48 uur. In de kleinst mogelijke stapels van maximaal vier verpakkingen kunt u de vloerbedekking over de ruimte verdelen. Tussen 48 uur voor en 72 uur na de plaatsing dient de kamertemperatuur minimaal 18°C te zijn, de vloertemperatuur moet ook boven de 15°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid mag niet hoger dan 75% zijn.

Met behulp van een koordschok kunt u de ruimte voor het leggen opmeten en verdelen. Het visgraatvinyl van Project Floors Chevron moet worden verlijmd met een dispersielijm, volgens de natte lijm bed methode. Zorg ervoor dat uw vloer geschikt is voor de omstandigheden in uw ruimte. Speciale kameromstandigheden moeten mogelijk worden gecontroleerd door een specialist.

Visgraatvinyl leggen van Project Floors Chevron

Bij het leggen van vinylplanken in een visgraatpatroon is wat meer voorzichtigheid geboden. Het is vooral belangrijk dat bij het leggen van de planken altijd een hoek van 90° exact wordt aangehouden. Kleine afwijkingen kunnen later merkbaar worden in de vorm van gewrichten.

Bij het installeren in een chevronpatroon worden de planken in een hoek van 45° gelegd. Ook hier moet u zich hier altijd exact aan houden. Door te kiezen voor een vinylvloer uit de Chevron-collectie van Project Floors, ontvangt u ook linker- en rechterplanken die afwisselend van de ene naar de andere kant moeten worden gelegd.

Koop nu uw nieuwe vloer uit de Project Floors Chevron collectie bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen!

Ontdek uw visgraatvinyl uit de Chevron collectie van Project Floors en creëer een stijlvolle sfeer in Franse stijl! U kunt de hoogwaardige vinylvloeren in houtlook in onze online shop kopen met de beste prijs garantie, die ervoor zorgt dat u nooit te veel hoeft te betalen voor uw nieuwe vloer. Mocht u een grote renovatie van plan zijn kunt u ook contact met ons opnemen voor een individuele offerte, één van onze medewerkers zal er dan direct mee aan de slag gaan voor u!

Bent u nog niet helemaal zeker van welk patroon het mooiste is? Dat is geen probleem! Bij Bricoflor kunt u ook gebruik maken van onze gratis sample service. Hiermee kunt u tot wel 8 samples per bestelling aanvragen en hierbij krijgt u ook een kortingscode geleverd die u kunt gebruiken bij uw definitieve bestelling.

Voor andere vragen, verzoeken of suggesties kunt u onze klantenservice bereiken via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij adviseren u graag over alle aspecten van PVC vloeren en horen graag van u!

+ lees meer