Quick Step Livyn Balance Glue Plus: De perfecte PVC vloer voor elk interieur

Quick Step Livyn Balance Glue Plus is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige PVC vloer. Met maar …
lees meer

Quick Step Livyn Balance glue plus: prachtige en realistische dessins

Quick Step Livyn Balance glue plus biedt een zeer goede kwaliteit PVC vloeren in prachtige en realistische dessins. De standaard plankgrootte van 125,6 x 19,4 cm draagt bij aan een ruimtelijk gevoel. De voordelen van PVC maken de vloeren breed toepasbaar en geschikt voor diverse ruimtes. De ruime keuze aan dessins biedt de mogelijkheid om de perfecte vloer te vinden die past bij uw stijl en smaak. Ontdek de Quick Step Livyn Balance glue plus collectie nu en geniet van een prachtige vloer in uw woning of bedrijf.

Ervaar de realistische houtstructuren van Quick Step Livyn Balance Glue Plus

Quick Step Livyn Balance Glue Plus is een collectie Plak PVC met realistische houtstructuren en een matte coating. Deze vloer heeft een conventionele laminaatlook en is verkrijgbaar in 22 verschillende designs met lichte en donkere houttinten. Elk design heeft zachte kleurovergangen en prachtige korrelige oppervlakken die de vloer een unieke uitstraling geven.

Quick Step Livyn Balance Glue Plus biedt niet alleen optische voordelen, maar ook technische voordelen. De driedimensionale bovenlaag maakt de vloer nog realistischer. Bovendien is dit PVC laminaat uitgerust met technische eigenschappen die overtuigen van de kwaliteit. Quick Step is bekend om zijn hoogwaardige vloeren en deze collectie is daarop geen uitzondering.

Quick Step Livyn Balance glue plus: een vaste kwaliteit en eenvoudige installatie

De Quick Step Livyn Balance glue plus collectie is een kwalitatief hoogwaardige PVC vloer die eenvoudig te installeren is. Ondanks dat de installatie van een PVC vloer intimiderend kan klinken, heeft Quick Step het proces veel gemakkelijker gemaakt. De PVC planken zijn dun en flexibel, met een dikte van slechts 2,5 mm, waardoor ze gemakkelijk te transporteren en te verplaatsen zijn. Hierdoor bespaart u tijd en moeite tijdens de installatie. Dankzij de gedetailleerde instructies, speciale lijm en het innovatieve PVC laminaat legt u de vloer snel en efficiënt, en versnelt u uw renovatie. Ontdek nu de Quick Step Livyn Balance glue plus collectie.

Quick Step Livyn Balance glue plus: duurzaam PVC laminaat

Bij Quick Step staat ecologie en milieu centraal bij de productie van hun PVC laminaat. Dit resulteert in een duurzaam en gezond productieproces waarbij hoogwaardige grondstoffen en materialen worden gebruikt voor een langdurig gezond PVC laminaat. Het Quick Step Livyn Balance glue plus PVC laminaat is niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een gezondere en veiligere leefomgeving voor u en uw dierbaren. Dit hoogwaardige PVC laminaat is verkrijgbaar bij BRICOFLOR en is perfect voor elk interieur dankzij de ruime keuze aan dessins en kleuren. Bestel nu en geniet van de voordelen van Quick Step Livyn Balance glue plus.

Ontdek Quick-Step Livyn Balance glue plus bij BRICOFLOR

Bent u op zoek naar een hoogwaardige vloer met vele voordelen? Dan is Quick-Step Livyn Balance glue plus de oplossing voor u! Met deze Plak PVC geniet u niet alleen van de authentieke uitstraling van hout, maar ook van de technische voordelen van vinyl. Bij BRICOFLOR bieden we u de beste prijsgarantie, zodat u niet te veel betaalt voor uw Plak PVC vloer.

Twijfelt u nog? Vraag dan gerust onze gratis stalen service aan en ervaar de kleur en structuur van de vloer zelf. Bij grotere hoeveelheden kunt u ook een persoonlijke offerte aanvragen voor een nóg scherpere prijs. Onze klantenservice staat voor u klaar als u nog vragen heeft. Ontdek Quick-Step Livyn Balance glue plus nu bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer