Tarkett iD Inspiration 40: Breng je interieur tot leven!

Ben je op zoek naar een vloer die niet alleen mooi, maar ook praktisch is? Dan is Tarkett iD Inspiration 40 Plak PVC de perfe…
lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Maak indruk met Tarkett iD Inspiration 40: duurzaamheid ontmoet stijl

Tarkett iD Inspiration 40 is een hoogwaardige elastische vloeroplossing die aan al uw wensen voldoet. Zowel op technisch als optisch vlak biedt deze vloerbedekking uitstekende kwaliteit die uw ruimte verfraait en waarvan u kunt genieten. Bij BRICOFLOR vindt u alles wat u nodig hebt op het gebied van design en technische kwaliteiten voor uw vloerbedekking.

Deze collectie onderscheidt zich door haar zorgvuldig geselecteerde combinatie van natuurlijke hout- en steenoptieken en hoogwaardige technische kwaliteiten. Deze Plak PVC biedt een perfecte symbiose die zich vooral in het dagelijks gebruik uitstekend bewijst.

Tarkett iD Inspiration 40: een vloer die zich aan uw stijl aanpast

Met een selectie van 34 zorgvuldig samengestelde designs biedt de collectie een breed scala aan kleuren en patronen die passen bij elke smaak en elk interieur. De houtdessins variëren van natuurlijk ogende lichtere tot vollere en donkere tinten, zoals de elegante Tarkett iD Inspiration 40 "English Oak Dark Brown", die een klassieke en toch chique uitstraling aan elke ruimte geeft.

Binnen de verschillende steendessins in authentieke stijl kunt u kiezen uit verschillende natuurlijke steendessins, van lichte tot donkere tinten. Met varianten zoals de Tarkett iD Inspiration 40 "Rustic Slate Charcoal" in een donkere leisteenlook, geeft u uw ruimtes gratie en tegelijkertijd elegantie. Naast de verschillende dessins overtuigt deze collectie door verschillende authentieke oppervlaktestructuren en een verscheidenheid aan plank- en tegelformaten. Kies nu uw favoriete dessin!

Tarkett iD Inspiration 40: een veelzijdige vloeroplossing voor elk budget

De iD Inspiration 40 collectie biedt een professionele vloeroplossing voor zowel residentiële als openbare gebouwen met licht gebruik. Met de classificatie van gebruiksklassen 23, 32 en 41 kan deze Plak PVC worden gelegd in woonkamers, eetkamers, slaapkamers, kinderkamers en in commerciële ruimten zoals hotels, winkels en galerijen.

Dankzij de TopClean XP™-afwerking heeft de vloer een hoge mate van stabiliteit en duurzaamheid, waardoor krassen en andere beschadigingen geen kans krijgen. Kies nu voor de duurzame en veelzijdige iD Inspiration 40 collectie van Tarkett - een keuze waar u geen spijt van zult krijgen.

De iD Inspiration 40-collectie heeft een totale opbouwhoogte van 2,2 mm, met een slijtlaagdikte van 0,40 mm en tal van technische kwaliteiten. Met de brandklasse Bfl-s1, de antislipklasse R9/R10 (afhankelijk van de oppervlaktestructuur) en de slijtgroep T, kunnen deze PVC vloeren zelfs gebruikt worden in zeer druk bezochte ruimtes.

Plak PVC vloeren met de simpele legwijze voor een technisch hoofdstandje – Tarkett iD Inspiration 40

De Plak PVC van deze collectie heeft ook de geschiktheid om te gebruiken van stoelen met wielen bijvoorbeeld met bureaustoelen, en ook meubels voeten en gemeenschappelijke huishoudelijke reiniging chemicaliën brengen met normaal gebruik geen schade aan. De vloerelementen zijn daarbij ftalaatvrij en draagt aldus bij aan betere luchtkwaliteit door de gewetensvolle praktijk van de fabrikant van Tarkett. Ook is de PVC 100% gerecycled en kan zeer duurzaam voor mens en milieu zijn. Tarkett iD Inspiration 40: waardevolle technische kwaliteiten en een plichtmatige productie - alles wat u nodig hebt voor uw welzijn.

Tarkett biedt u met de collectie een ideale vloer, waarbij u natuurlijk een hoog plezier en resultaat ontvangt. De permanente hechting, vanwege de lijm, biedt u een langdurig sterke vloer, zodat u eenvoudig en snel genieten kan van uw renovatie. Echter, voordat u hiervan kan genieten, moet de ondervloer wel voorbereid worden. De vloer moet egaal en vrij van onzuiverheden zijn, aangezien deze met de lijm in contact kunnen komen en dit zou voor een afwijkend legcomfort kunnen zorgen. Natuurlijk, zodra de vloer gebruiksklaar is gemaakt, dan kunt u beginnen met het leggen van uw nieuwe PVC vloer. De legwijze is simpel, maar vereist wel concentratie, de vloerelementen moeten goed aan elkaar worden gelegd, wat ervoor zorgt dat de lijm egaal verdeeld wordt en u zo een goede ondergrond geeft. Toch iets sterkers op het oog? Bekijk onze Tarkett iD Inspiration 55!

Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR - Tarkett Inspiration 40 Plak PVC

U kunt genieten van de beste variant van Plak PVC met de Inspiration 40 collectie van Tarkett. Deze collectie biedt u de beste opties om te verleggen in uw residentiële ruimtes. Ook maken wij, bij grotere bestellingen, een persoonlijke offerte waardoor u een nóg scherpere prijs kunt krijgen. Verder krijgt u bij BRICOFLOR nog meerdere services, waarmee wij uw ervaring nog beter willen laten worden. U krijgt namelijk bij ieder product, de beste prijsgarantie. Hiermee betaalt u voor ieder product, niet te veel en krijgt u daarbij natuurlijk de beste kwaliteit aangeboden.. Mocht u vragen hebben over bepaalde producten of ideeën, dan kunt u eenvoudig ons competente service team contacteren, die u daarbij goed te woord zullen staan. Wij horen graag van u, bij BRICOFLOR!

Plus icon lees meer