Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett iD Inspiration 55 - Hoogwaardig vinyl voor elke stijl

Met de lijmvloeren van de Tarkett iD Inspiration 55 collectie, kunt u onbeperkte ontwerpmogelijkheden van flexibele vloeren ontdekken. Dankzij de zowat onbeperkte keuze uit verschillende hout-, steen- en designlooks in een grote verscheidenheid aan formaten, kunt u uw kamers op talloze manieren opnieuw inrichten. Grijp de kans om uw ruimte op een individuele manier in de schijnwerpers te zetten en laat u inspireren door de vinylvloeren van Tarkett!

Dankzij de symbiose van technische kwaliteitskenmerken en authentieke decorkeuze blijkt de designvloer uit deze collectie een duurzame dagelijkse metgezel die in veel kamers gebruikt kan worden. Ontdek nu de talloze ontwerpmogelijkheden van de Tarkett iD Inspiration 55 collectie en haal een vloer van topkwaliteit in huis.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Tarkett iD Inspiration 55 - Hoogwaardig vinyl voor elke stijl

Met de lijmvloeren van de Tarkett iD Inspiration 55 collectie, kunt u onbeperkte ontwerpmogelijkheden van flexibele vloeren ontdekken. Dankzij de zowat onbeperkte keuze uit verschillende hout-, steen- en designlooks in een grote verscheidenheid aan formaten, kunt u uw kamers op talloze manieren opnieuw inrichten. Grijp de kans om uw ruimte op een individuele manier in de schijnwerpers te zetten en laat u inspireren door de vinylvloeren van Tarkett!

Dankzij de symbiose van technische kwaliteitskenmerken en authentieke decorkeuze blijkt de designvloer uit deze collectie een duurzame dagelijkse metgezel die in veel kamers gebruikt kan worden. Ontdek nu de talloze ontwerpmogelijkheden van de Tarkett iD Inspiration 55 collectie en haal een vloer van topkwaliteit in huis.

Tarkett iD Inspiration 55 - Grenzeloze ontwerpmogelijkheden met de vinylvloeren om van Tarkett

De Tarkett iD Inspiration 55 collectie heeft een schijnbaar eindeloze selectie van verschillende ontwerpen. Met in totaal meer dan 100 ontwerpen heeft u zo’n grote keuze dat het moeilijk is om een favoriet te kiezen. Op het gebied van PVC vloeren in houtlook kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een klassiek eiken ontwerp, die uw kamers een eenvoudige geeft.

Op het gebied van PVC vloeren met steenlook maakt de selectie indruk met zijn natuurlijke en realistische varianten in verschillende verkleuringen. Denk bijvoorbeeld aan zwarte leisteen ontwerpen, mediterrane travertin tegels of lijmvinyl met marmer uitstraling. Zelfs als u op zoek bent naar een unieke blikvanger zult u vinden wat u zoekt in de Tarkett iD Inspiration 55 collectie: met varianten zoals terrazzo vinyl of patroonvloeren in gedempt groen en rood kunt u individuele accenten aan uw kamers geven. Vind nu uw nieuwe favoriete design en geef uw kamers een nieuwe glans!

Een nieuwe betekenis van authenticiteit – De vinylvloeren van Tarkett zorgen voor een stijlvolle uitstraling

De Tarkett iD Inspiration 55 collectie biedt een brede selectie aan smaakvolle vinylvloeren voor commercieel, industrieel en thuisgebruik met in totaal 100 decors die geïnspireerd zijn op de natuur en flexibel inzetbaar zijn in verschillende groottes. De collectie is onderverdeeld in de stijlsegmenten Authentics, Classics en Naturals, elk met een eigen kenmerkende stijl. Met name de serie Naturals sluit zich aan bij de stilistische collectie van Tarkett. Hier vindt u digitaal gedrukte ontwerpen in een bijzonder hoge resolutie die de kracht van de natuur weerspiegelen.

Volgens het principe dat de schoonheid van de natuur de levenskwaliteit in stedelijke ruimtes kan verbeteren , heeft Tarkett hier een zelfklevende vinylvloer ontwikkeld die inspireert met zijn natuurlijk realisme . De authentieke uitstraling van de steen- en vinylvloer wordt ondersteund door de ultramatte afwerking van de Tectanium PU coating . Het hout-vinyl toont zelfs bij fel licht een elegante, matte uitstraling. Het Naturals assortiment van Tarkett iD Inspiration 55 kan ook scoren met een decor dat zich pas na 12 vierkante meter herhaalt . Korrels, knoopgaten en andere natuurlijke structuren en texturen zijn zorgvuldig bestudeerd en gescand voor de collectie , zodat u het wonder van de natuur van dichtbij kunt ervaren met de vinylvloeren van Tarkett om te lijmen !

Maar Tarkett sluit geen compromissen met deze collectie, niet alleen op het gebied van design. De vinylvloeren uit de collectie zijn gemaakt met inkten op waterbasis, is ftalaatvrij en bevat een grote hoeveelheid gerecycled materiaal en overtreft de normen voor de binnenluchtkwaliteit. De vinylvloer heeft een lange levensduur met een garantie van 20 jaar voor privé gebruik en 10 jaar voor commercieel gebruik. Hiernaast is de vloer onschadelijk voor uw gezondheid en is het ecologisch gezien goed in balans.

Een dynamische vloer -  Tarkett iD Inspiration 55

Lijmvloeren zijn op de markt verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en voor een groot aantal verschillende gebieden. De Tarkett iD Inspiration 55 collectie kan in veel alledaagse ruimtes gebruikt worden dankzij een 0,55 mm dikke slijtlaag. Geschikt voor gebruiksklassen 23, 33 en 42, kan de vinylvloer ook buiten het woongedeelte worden gelegd, zelfs in de drukbezochte werkruimten en in normaal bezochte industriële ruimtes. Met deze classificatie is het vinyl een echte allrounder en kan het in bijna elke ruimte worden geïnstalleerd, of het nu in uw woonkamer, eetkamer of slaapkamer, kantoor of winkel, hotel, casino of beurscentrum is.

Dit resulteert in tal van toepassingsmogelijkheden. Met een totale dikte van 2,5 mm is het te verlijmen vinyl zeer renovatievriendelijk, aangezien dat er in de meeste gevallen geen deuren of drempels aangepast hoeven te worden om de vloer te leggen. De nieuwe Tektanium-PU laag maakt het lijmvinyl niet alleen zeer onderhoudsvriendelijk, maar het beschermt de bovenlaag ook tegen krassen, slijtage en vlekken, zo heeft u op bijna alle gebieden een ongelofelijk sterke vloeren in huis. Kies nu uw favoriete ontwerp en leg het hoogwaardige vinyl van Tarkett in uw kamers.

Design en kwaliteit in harmonie

In de Tarkett iD Inspiration 55 collectie zijn design en technische kwaliteitskenmerken perfect op elkaar afgestemd. De collectie maakt niet alleen indruk met zijn perfecte ontwerpen, maar scoort ook punten op technisch gebied. De designvloer heeft tal van eigenschappen die een positief effect zullen hebben op uw dagelijks leven, maar zorgen er ook voor dat de vloer lang meegaat zonder dat er schade zichtbaar is. Zo heeft de vinylvloer van Tarkett technische kwaliteitskenmerken zoals een brandgedrag van klasse Bfl-s1, slijtagegedrag van groep T en de decorafhankelijke slipweerstand van R9 of R10.

Om de ondergrond voor elke uitdaging te wapenen, is de lijmvloer ook geschikt om op te rijden met wieltjes van bureaustoelen en kunnen meubelpoten het robuuste oppervlak ook niet beschadigen. Een ander voordeel van deze collectie is de goede bestendigheid tegen chemicaliën. Hierdoor is de vinylvloer zeer onderhoudsvriendelijk en kan hij eenvoudig gereinigd worden met huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Om deze reden is het lijm PVC een populaire vloer voor in de zorg en winkels. Daarnaast scoort de iD Inspiration 55 vloer met een aangenaam loopcomfort en voetwarme eigenschappen en is ook geschikt voor plaatsing op warmwater-vloerverwarmingen tot maximaal 27°C.

Terwijl het vinyl met houtlook meestal in plankformaat beschikbaar is, krijgt u de steenontwerpen als praktische vinyltegels. De verschillende formaten bieden individuele legmogelijkheden in parallelle of diagonale schoren, terwijl de vinyltegels in een schaakbordpatroon kunnen worden gelegd. De vinylplanken om te lijmen zijn verkrijgbaar in de formaten 20 x 120, 25 x 150 en 28,5 x 120 cm, terwijl de steendecors in de afmetingen 66,6 x 33,3, 50 x 100 en 66, x 66,6 cm beschikbaar zijn.

Vinylvloeren om te verlijmen – Ideaal voor drukke ruimtes

Lijmvinyl is bijzonder geschikt voor installatie in drukbezochte ruimtes. De installatie wordt uitgevoerd door de vloerbedekking permanent met de ondervloer te verbinden door een speciale lijm aan te brengen. Voor de installatie van de Tarkett iD Inspiration 55 vloeren moet de ondervloer worden voorbereid, door eventuele oneffenheden te egaliseren en vuil en vet te verwijderen. Vervolgens kan de lijm op het oppervlak liggen en de vloer kan in het lijmgebed worden gelegd. Het is belangrijk dat de designvloer voor het leggen 48 uur kan acclimatiseren in de te leggen ruimte. Hiervoor worden de individuele verpakkingen van het pallet gehaald en in stapels van maximaal 15 stuks door de ruimte verdeeld.

De lijm houdt de planken en vinyltegels op zijn plek en zorgt ervoor dat niets kan wegglijden nadat ze volledig droog zijn. Nadat de lijm volledig is opgedroogd en het vinyl stevig op de ondergrond is bevestigd is de renovatie voltooid en kan de kamer gebruikt en ingericht worden. Indien correct geïnstalleerd, is de gelijmde vinylvloer bestand tegen de hoogste belastingen en is hij een trouwe dagelijkse metgezel. De volgende renovatie is dus pas weer over vele jaren.

Koop uw nieuwe vloer uit de Tarkett iD Inspiration 55 collectie veilig en vertrouwd bij Bricoflor en geniet van de volgende voordelen

Of u nu de voorkeur geeft aan een vinylvloer met een hout- of betonlook: met de Tarkett iD Inspiration 55 collectie vindt u iets voor u. De talloze variaties van de collectie laten niets te wensen over en zorgen ervoor dat voor elk gebied een passende oplossing beschikbaar is. Laat u inspireren door de verschillende designs en creëer een unieke feel-good sfeer in uw kamers!

Bestel eenvoudig online en profiteer bij ons van een unieke winkelervaring. Maak gebruik van onze gratis sample service als u de look en feel van de vinylvloeren beter wilt bekijken. Per sample bestelling kunt u tot wel 8 samples bestellen om zo verschillende vloeren goed te kunnen vergelijken. Onze beste prijs garantie zorgt ervoor dat u altijd de beste prijs krijgt en indien u een grote renovatie van plan bent kunt u ook nog een individuele offerte opvragen. Wellicht kunnen we u qua prijs nog iets meer tegemoet komen.

Hiervoor, of voor andere vragen of suggesties, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. U kunt ons bereiken via de telefoon, e-mail of via ons contactformulier. Wij horen graag van u en adviseren u graag over alle aspecten van de vinylvloeren uit de Tarkett iD Inspiration 55 collectie!

+ lees meer