Bespaar meer tijdens BRICOWeekend! Profiteer op 25-27 November van 5% korting en geniet van de voordelen van online shoppen! PROMO CODE: BRICOWEEKEND

PVC vloer eiken – een klassiekere vloer ga je niet vinden!

Een eiken vloer is erg geliefd; en dat is niet zonder reden. Een eiken vloer is namelijk het boegbeeld van een lees meer

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Pvc vloer eiken – ontdek de juiste vloer voor jou!

Een pvc vloer met eikenmotief kan niet ontbreken in een woning. Deze vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen; het is daarom geschikt in elke kamer. Voor elke smaak is er wel een pvc vloer met eikenmotief, het is aan jou om te kijken welke bij jou past.

Een pvc vloer met eikenontwerp heeft verschillende voordelen dan een echte eiken vloer. Zo kan dit eenvoudig gedweild worden en kan het ook gelegd worden in vochtige ruimtes zoals in de keuken of badkamer. Het kan dus werkelijk in elke kamer van uw huis gelegd worden.

Maar dat is niet het enige voordeel van een pvc vloer. Zo zijn pvc vloeren ook ftalaat-vrij, dit is bijzonder positief voor het milieu en jouw gezondheid. Ook kan een pvc vloer eenvoudig schoongemaakt worden met alledaagse schoonmaakproducten of met een dweil; u hoeft dus geen bijzondere producten, speciaal voor uw vloer te kopen. Ook zorgt de toplaag voor een goede bescherming tegen krassen of deuken van meubels.

Pvc eiken – een vloer voor elk gebruik

Onze pvc vloeren zijn uitsluitend van de beste kwaliteit en worden geproduceerd door de beste fabrikanten van Europa. De meeste vloeren zijn sterk genoeg om in een fabriek te leggen, u hoeft zich dus geen zorgen te maken voor schade aan uw vloer. De producten zijn samengesteld uit vinyl en wegen erg veel. Doorgaans wegen de vloeren tussen de 7 kilo en 9 kilo per vierkante meter.

Hoe installeer je een vloer?

De pvc vloeren van Bricoflor zijn beschikbaar in vier verschillende installatiemethodes: zelfklevend, klik, lijm en loose lay. Voor u begint met de installatie is het van belang dat de ondervloer zo glad mogelijk is en geen oneffenheden bevat. Hiervoor kunt u het beste gebruik maken van Gerflor Primer, dit is een schoonmaakmiddel van Gerflor om de ondervloer in een perfecte staat te brengen, waardoor u het beste resultaat mogelijk krijgt.

Een zelfklevende vloer is eenvoudig te leggen. Deze vloeren worden geleverd met de lijm al aan de vloer; u dient simpelweg het veiligheidspapiertje los te halen en vervolgens kunt u het neerleggen op de vloer.

Een klikvloer is de ideale vloer voor de beginnende doe-het-zelver; dit is namelijk eenvoudig te installeren en er hoeft geen gereedschap aan te pas te komen. Je kunt het eenvoudig in elkaar klikken en kunt daarna direct aan de slag om de kamer in te richten. Kortom, de perfecte oplossing voor als je zelf een vloer wilt leggen.

Een eiken vloer met lijm als installatiemethode is iets lastiger om te leggen; maar dit komt op de lange termijn wel met voordelen. Zo is een gelijmde vloer doorgaans de goedkoopste variant en hoef je je geen zorgen te maken dat dit los komt te liggen; een gelijmde vloer ligt altijd heel erg stevig.

Een loose lay vloer is de eenvoudigste installatiemethode die er is. Er komt geen gereedschap of lijm aan te pas en zelfs het kliksysteem is overbodig. Vanwege verschillende technische eigenschappen en ontwerpen aan de onderkant kunt u het simpelweg neerleggen op de ondervloer en zal het niet meer bewegen.

Koop nu uw pvc vloer met houtlook bij Bricoflor!

Een aankoop bij Bricoflor betekent niet alleen een vloer van hoge kwaliteit; het betekent ook goede service, de beste prijs en de keuze uit verschillende ontwerpen van topfabrikanten. Bent u nog niet zeker van welke eiken vloer de perfecte vloer voor u is? Maak dan gebruik van de gratis sample service van Bricoflor; u kunt eenvoudig online wat stalen bestellen om de kwaliteit uit te kunnen testen en het ontwerp te kunnen bezichtigen – en dit allemaal vanuit het comfort van je eigen huis.

Mocht u op zoek zijn naar een grote bestelling voor een groot project, dan kunt u het beste even contact op nemen met onze klantenservice. Zij zullen dan een persoonlijke offerte voor u opstellen om er voor te zorgen dat u nooit te veel betaalt voor uw pvc. Wij zijn telefonisch beschikbaar tussen 08:30 en 17:00 op doordeweekse dagen. Ook kan je ons bereiken via email of ons contactformulier. Wij horen graag van u!

Plus icon lees meer