Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Tarkett Starfloor – Authentiek en Elegant

Wanneer u op zoek bent naar een stijlvol en elegant interieur, bent u bij de Tarkett Starfloor collectie op de juiste plaats. Met deze collectie haalt u de charme van houten vloeren binnen, zonder daar te veel voor te betalen. De rustgevende designs zorgen voor een kalmerende uitstraling in uw woonruimte, waarbij ook een elegant beeld aan uw interieur gegeven wordt. Tarkett heeft, door jarenlange ervaring met vinyl laminaat, een constante hoge kwaliteit. U kunt er dus bij deze collectie vanuit gaan dat u kwaliteit binnenhaalt voor een lage prijs.

Geen filters geselecteerd

Geen producten gevonden!

Wijzig uw zoekcriteria en probeer het opnieuw. Als u nog steeds niets vindt, ga dan naar de Home pagina en probeer een van onze bestsellers!

Tarkett Starfloor Zelfklevend PVC laminaat– Simpel en Creatief

Deze collectie is de ultieme manier om elke binnenruimte te personaliseren. Starfloor maakt van u de ontwerper van uw eigen vloer door eindeloze combinaties in plank- en tegel designs mogelijk te maken. Deze planken en tegels worden geleverd in gemakkelijk te dragen dozen en de producten zijn, door de zelfklevende onderkant, gemakkelijk te leggen. De planken zijn op maat gemaakt in ontwerp en afmeting, waardoor u weinig afval zult hebben. Aangezien alle planken en tegels goed bestand zijn tegen vlekken en krassen, is er weinig onderhoud, waardoor Starfloor de ideale economische en ecologische keuze is.

Nieuw op het gebied van Vinylvloeren – Tarkett Starfloor Dryback PVC laminaat

Tarkett Starfloor Dryback PVC laminaat is een van de nieuwe producten op het gebied van vinylvloeren. De vloer is door Tarkett speciaal ontwikkeld voor doe-het-zelvers. De vloer is gemaakt van enkele planken, die met lijm op de vloer geplaatst moeten worden. De planken die gebruikt worden in deze vloer zijn van 100% gerecycled materiaal, en brengen dus minimale schade aan het milieu. Daarnaast komen de Starfloor vloeren volledig zonder chemische bovenlaag en hebben zij daarom een lage VOC-emissie, wat aanzienlijk bijdraagt aan de kwaliteit van de binnenlucht.

Tarkett Starfloor Loose lay PVC laminaat - een Authentieke vloer voor een zeer lage prijs

Tarkett Starfloor Loose lay PVC laminaat is de perfecte vloer voor iedereen die een vloer met hout of steenoptiek wil maar niet het budget heeft een echte houten of stenen vloer te laten plaatsen. Hoewel de vloer erg dun is, kan het zonder problemen tegen extreem zware lasten. Vandaar dat Tarkett ook het statement naar buiten heeft gebracht dat deze vloer minimaal 15 jaar mee kan. Ook is de vloer geschikt om geplaatst te worden op een vloerverwarming, en kan de vloer gemakkelijk geplaatst worden in nieuwbouw of renovatiewerkzaamheden.

Tarkett Starfloor kliklaminaat – handig en duurzaam

De PVC click-vloeren van de Starfloor Click collectie zijn een duurzame en slijtvaste optie voor bij u thuis! Eerder alleen beschikbaar als zelfklevend PVC laminaat, is ‘’Tarkett Starfloor’’ al vele jaren een begrip in huishoudens over de hele wereld. Dankzij de introductie van het handige kliksysteem is de installatie nu gemakkelijker dan ooit tevoren. Waar de ‘’Click 30’’ uitvoeringen voor relatief laag verkeer bedoeld zijn is de ‘’Click 50’’ uitvoering een vloer die tegen alle omstandigheden kan. Zo is deze vloer bijvoorbeeld in woonkamers, kantoren en winkels te plaatsen. Voor vrijwel elke situatie is er een vloer uit de Tarkett Starfloor Click collectie beschikbaar.

Tarkett Starfloor – Nú verkrijgbaar bij BRICOFLOR

In onze online shop, kunt u iedere variant PVC laminaat van Tarkett Starfloor bestellen. Via de site zijn bestellingen gemakkelijk te plaatsen door de instructies te volgen. Door onze beste prijs garantie weet u zeker dat u niet te veel betaald. Mocht u nog geen keuze hebben kunnen maken, dan kunt u bij ons ook een gratis sample bestellen. Deze sample geeft u een indruk van de kleur en structuur van het product waarin u geïnteresseerd bent, en geeft u een indruk of de vloer past bij uw interieur. Ten slotte bieden wij u bij grotere bestellingen de mogelijkheid een persoonlijke offerte aan te vragen. Mocht u nog vragen hebben twijfel dan niet om ons te contacteren. Dit kan via E-mail of telefoon.

+ lees meer