Wineo PVC vloeren – Modern wonen met stijl

De inzetmogelijkheden van Wineo zijn zo veelvoudig, dat men ze met woorden bijna niet beschrijven kan. Veel meer …

lees meer
1 - 20 z 162 Producent

Wineo heeft de naam opgebouwd uit twee delen, “Wi” is een lettergreep en het tweede deel “Neo” staat voor nieuw. De ervaring op het gebied van vloeren van alle Wineo producten, wordt al drie decennia in de ondernemingsvaardigheden gecamoufleerd. Wineo maakt al meer dan 30 jaar een succesverhaal waarbij ze een scherp gevoel voor trends als één van de toonaangevende bedrijven voor flexibele en vooral trend-bewuste ontwerpen.

Het bedrijf heeft dus altijd de nieuwste trends en innovaties beschikbaar om u te voorzien van de nieuwste patronen en otnwerpen, die overeenkomen met de geest van de tijden en met creative benchmarkt. Ontdek de vinyl vloeren van Wineo, bij BRICOFLOR in de online shop, waar u met stijl modern kan wonen, leven en werken!

PVC vloeren van Wineo - Productfuncties die overtuigen

Het PVC laminaat van Wineo worden gekenmerkt door het innovatieve reliëf, grote ontwerpen en een breed scala aan functionaliteiten. Onder de functionaliteiten vallen onder andere de meest bekende hoge weerstand, goede veerkracht en een lage installatie-hoogte. Hiernaast zijn er nog vele andere voordelen wat de vinyl vloer van Wineo een favoriet maakt, waar u van kunt profiteren. Ontdek hieronder een aantal geselecteerd voordelen van uw nieuwe favoriete vloer, Wineo-vinyl vloeren:

Wineo PVC vloeren - Voor iedere toepassing een bijpassende vinyl vloer

In het grote bereik van de Wineo collecties bij BRICOFLOR vindt u altijd de nieuwste collecties en populairste terugkerende designs. Hier vindt u een passende vinyl vloer, niet alleen voor iedereen maar ook vooral voor elk gebied van toepassing. Niet iedere designvloer is hetzelfde, afhankelijk van het gebied en gebruikswijze, zullen er aan bepaalde criteria moeten worden voldoen.

Vinyl vloeren met een kliksysteem zijn vooral zeer populair in privé ruimtes. De collecties als Wineo Ambra Wood zijn erg geschikt voor deze ruimtes, aangezien zij een gebruiksklasse hebben van 23 en 31. Dit betekent dat ze een hoog privé loopverkeer aankunnen en een licht commercieel loopverkeer.

De colletie die wat mere verkeer aankan is de Wineo 600 Wood, met de gebruiksklasse 23, 32 en 41, die zelfs licht industrieel verkeer aankan. Met een 0.4 mm bovenlaag, die met PU behandeld is, zal de Wineo vinyl vloer alle uitdagingen van het dagelijks leven aankunnen. Ook voor de lijm variant, zal de PVC vloer bestand zijn tegen iedere uitdaging en moeilijkheid. Alle Wineo collecties bestaan uit verschillende decors en zie voor uzelf welke wens het van u zal vervullen.

Geniet van de voordelen van een snelle en gemakkelijke reiniging - Wineo PVC vloeren

Vaak is de reiniging en onderhoud van echte houten of stenen vloeren tijdrovend en vaak vervelend, waardoor u veel tijd en energie moet investeren hierin. Met de Wineo vinyl vloeren is deze moeite verleden tijd, dankzij de gesloten oppervlakte is de vinyl vloer ideal voor installatie in keukens en badkamers. Natuurlijk kunnen deze vinyl vloeren ook worden geplaatst in andere ruimtes.

De vlek-bestendige oppervlakte kan worden gereinigd met alleen wat water en simpel schoonmaakmiddel. Het vuil zal hierdoor snel verwijderd worden. Door het contact van het water met de planken, wordt het vuil opgenomen in het water en zal het niet in contact komen met het vinyl. Hierdoor zijn uw kamers eenvoudig snel schoon.

Wineo vinyl – Comfortabele, slipvrije oppervlakte én meer

Wineo vinyl vloeren zijn uitgerust met talrijke technische kwaliteiten. Hoewel u het niet meteen kunt zien, merkt u het wel bij dagelijks gebruik. Het stevige PVC laminaat is dankzij de flexibele bovenlaag zeer comfortabel voor uw gewrichten en op hetzelfde moment warm aanvoelt voor uw voeten. Elke vloer wordt hierdoor een belevenis.

Naast deze aspecten, draagt de vloer ook bij aan de aangename akoestiek van de kamer, die individueel wordt gekenmerkt door de hoge geluidsverbetering per collectie. De geteste oppervlakte is ook anti-slip bij iedere stap. Ontdek de vele technische kwaliteiten, de voordelen die ze bieden zijn merkbaar, iedere dag opnieuw!

Vinyl Vloeren van Wineo – Ontdek de verscheidenheid aan opties

In de online shop van BRICOFLOR vindt u een brede selectie van Wineo vinyl. Hier vindt u nieuwe collecties, maar ook de altijd terugkerende collecties waar u snel niet meer zonder kan. Naast houten en klassieke stenen decoren zijn er ook hoogwaardige ontwerpen en innovatieve textiel ontwerpen en nog veel meer. Wat betreft kleur is hier voor iedereen een toepasselijke optie te vinden.

Wat echter ieder ontwerp heeft, is de aandacht voor detail. Alle oppervlakten weerspiegelen hun natuurlijke rolmodel, zodat de vinyl vloer meestal alleen op de tweede of derde look van echt hout, stenen of soortgelijke niet te onderscheiden is. Ontdek de grote selectie van de Wineo collecties in de online shop van Bricoflor!

Wineo Multi-layer Ambra Wood – authentiek tot in het kleinste detail

De PVC laminaat collectie Wineo Multi-Layer Ambra Wood is een echte eye-catcher! Met een uitgebriede selectie van 15 luxe hout decors van verschillende strepen, evenals zes gedetailleerde uitgebreide stenen effecten is deze collectie zo verschillend dat er zeker ook voor u de juiste keuze tussen zit. Niet alleen de Wineo Ambra Wood ontwerpen en structuren zijn het enige hoogtepunt van de collectie, ook de kleur ontwerpen zijn een belangrijk aspect.

De PVC laminaat collectie Wineo Multi-Layer Ambro Wood is te verkrijgen in lichte, grijsachtige decoren die sterke bruine tinten bevat van het Ambra hout. Ontdekt u bijvoorbeeld ook zo de Wineo Multi-Layer Ambra Wood, dat door perfect getrokken graan, visueel bijna niet van hout te onderscheiden is. Dankzij het samenspel van het ontwerp en kleuren, voelt u de warmte van het duurzaam vinyl van Ambra Wood. Vinyl vloeren met een kliksysteem, maar ook traditionele vloeren zijn van Wineo beschikbaar, die u uw gasten niet wilt misgunnen.

Wineo 600: Vinyl vloeren die iedere inspanning waard zijn

Vinyl vloeren die gelijmd moeten worden zijn in het algemeen niet de meest geliefde soort om te plaatsen. Er zijn echter enkele collecties, die de moeite waard zijn. Hierbij hoort ook de Wineo 600 vinyl vloeren. Op zoek naar deze collectie? Die is te vinden bij ons in onze online shop. Naast ene lagere ollectie van klassieke houten decoren, kunt u hier ook mooie stenen decoren vinden, evenals XXL ontwerpen. Met deze selectie biedt de grote collectie van Wineo 600 ieder zijn smaak en is het aanpasbaar voor elke kamer, zodat er een aantrekkelijk design ontstaat voor iedereen.

Perfect aangepast aan de kleine en middelgrote kamers in de privé en commerciële sector biedt de collectie van Wineo het formaat van 1200 x 180 mm aan. Dankzij het renovatie-vriendelijke formaat planken, kunt u een woongedeelte aankleden in een handomdraai. Visueel, zoals Wineo 600 Wood biedt het warme houtopties. Naast de geliefde houten decoren, zijn er ook de Wineo 600 Stone en Stone XL met adembenemenden stenen decoren. Decoren zoals Wineo 600 Stone XL verspreiden stedelijke binnenruimte creaties met tegels van 900 x 450 mm. Wineo 600 – een kleine kostenpost, die loont!

Wineo Vinyl leggen – Zo wordt renoveren een succes!

Het leggen van PVC laminaat is heel verschillend. Afhankelijk van welk installatie systeem u gebruikt bepaald welke installatiewijze u moet hanteren. Het is in ieder geval makkelijker en goedkoper dan andere vloeroplossingen. Iedere Wineo vinyl vloer, kunt u met een beetje handigheid geheel zelf installeren. U kunt in ieder geval jarenlang genieten van uw nieuwe Wineo vinyl vloer.

PVC Kliklaminaat van Wineo – snel en gemakkelijk te gebruiken

Het leggen van vinyl met kliksysteem is door het eenvoudige en moderne installatiesysteem in een mum van tijd voltooid. Het enige wat u zelf moet meebrengen zijn een liniaal, snijgereedschap en eventueel een rubberen hamer. Voordat u het legt, kunt u ervoor zorgen dat de vloer schoon is, dit voorkomt onregelmatigheden op de vloer en is de vloer egaal.

U hoeft alleen de afmetingen te weten van uw ruimte en de messing en groef goed te hanteren, waardoor de renovaatie al snel voltooid is. Door de afzonderlijke planken of tegels aan elkaar te koppelen, blijkt dat het consistente vloer-concept snel voldoet aan alle uitdagingen van het dagelijks leven. Leest u de installatie-instructies goed, evenals de informatie van de extra geluidsisolatie. Hierdoor kunt u optimaal genieten van uw kliklaminaat.

Vinyl lijm vloeren van Wineo – leg vinyl als een professional   

Het leggen van PVC lijm laminaat wordt gedaan door een speciale lijm toe te passen op de ondervloer en hier de tegels op te leggen. Daarna wordt het gladgestreken om zo hobbels te voorkomen. De lijmlaag zorgt ervoor dat de planken of tegels na het drogen van de lijm niet kunnen uitglijden. Hierdoor is het resultaat dat de Wineo vinyl vloer permanent blijft liggen.

Wineo Vinyl vloeren – Nú verkrijgbaar bij Bricoflor

Vinyl vloeren door Wineo laten u altijd de juiste beslissing nemen! Ze zijn voor iedere ruimte beschikbaar en voor iedere ruimte zult ook een passende vloer vinden! Bij Bricoflor bieden wij u een verscheidenheid aan producten van deze producent. U kunt hier zeker de juiste vloer vinden die bij uw stijl past. In het kort – Bij Bricoflor krijgt u altijd de beste prijsgarantie.

Wilt u eerst het product ervaren? Dan kunt u gebruik maken van onze gratis sample-service. U kunt ons contacteren op ons telefoonnummer of via e-mail. Wij maken graag voor u een persoonlijke offerte aan. Realiseer elk renovatieproject met de vinyl vloeren van Wineo bij Bricoflor!

Plus icon lees meer