Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

Patchwork vloerkleden – Een kleurrijke combinatie voor uw kamers

Vind je het leuk om uit de pas te raken? Ook als het gaat om meubels? Dan is een patchwork vloerkleed de perfecte aanvulling op uw interieur. Ongeacht of alles aanwezig is of u de chaos domineert, past dit vloerkleed zich aan elke stijl aan.

Lees verder

Patchwork vloerkleden

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

Het maakt niet uit in welke kamer u het vloerkleed wilt plaatsen, met een patchwork-vloerkleed heeft u het niet mis. Wil je kind iets dat niet iedereen heeft? Verras hem dan met een van deze hoogwaardige vloerkleden.

Wat maakt deze vloerkleden anders?

Een term die ons erg bekend voorkomt: patchwork. Vertaald betekent deze term "patching" en dat is wat een kleed van deze stijl echt doet. Het vloerkleed zelf komt voort uit de samenvoeging van verschillende aan elkaar genaaide patches, waardoor een volledig nieuw accessoire wordt gevormd dat de sfeer in de kamer zal verbeteren. In een patchwork kleed worden verschillende stijlen gecombineerd, zodat het aan de behoeften van elk type voldoet. Het kunnen patches zijn met oosterse patronen of moderne structuren die perfect bij elkaar passen en een indrukwekkend eindbeeld opleveren. Vaak vinden we ook de vintage stijl in dit type vloerkleed, dat een mix is ​​van iets compleet nieuws met een oude stijl. In feite wordt bij deze variant niet alleen een vloerkleed gekozen, maar ook een combinatie van veel verschillende.

Een uitgebreid kleurenpalet

Vanwege de verschillende invloeden en stijlen die worden gecombineerd in een patchwork-vloerkleed, is het kleurenpalet zeer uitgebreid: van donkere tinten zoals marineblauw tot lichte tinten zoals mosterd. Vanwege de gevarieerde combinatie van kleuren, zal dit type vloerkleed een frisse lucht in uw appartement brengen en het kleurrijker dan ooit maken. Laat zien dat je het verdriet van het dagelijks leven beu bent en geef jezelf de frisse lucht die dit vloerkleed je biedt.

Verschillende ontwerpen voor een verandering

De verschillende stijlen gecombineerd in een patchwork vloerkleed geven je een verscheidenheid aan ontwerpen waarmee dit vloerkleed meer aanpasbaar is. Daarom kunnen oosterse patronen worden gecombineerd met moderne structuren, wat resulteert in een volledig nieuwe look die nog nooit eerder is gezien. De mix van verschillende ontwerpen en kleuren maakt het vloerkleed tot wat het is: een ware aanvulling op elke kamer. Maak het een essentieel onderdeel van uw appartement dat u niet alleen zult waarderen, maar zelfs zult waarderen.

Wat is de ideale plaats voor een patchwork vloerkleed?

Het maakt niet uit in welke kamer u dit vloerkleed wilt plaatsen, het ziet er overal goed uit, of het nu in de gang, slaapkamer, woonkamer of kinderkamer is. De verscheidenheid aan patchwork vloerkleden stelt geen grenzen bij het gebruik ervan. Welke stijl uw appartement momenteel ook heeft, het past zich aan elke stijl aan. Als u op zoek bent naar iets ongewoons, heeft u de juiste oplossing gevonden. Zelfs als u op elk gewenst moment de stijl van uw huis volledig wilt veranderen, kunt u het vloerkleed laten zoals het was, omdat het zich aanpast aan de nieuwe stijl. Alleen voor de verschillende stijlen die ermee harmoniseren, zult u geen problemen ondervinden bij het vinden van de juiste plaats voor uw nieuwe vloerkleed. Naast dat u thuis de aandacht trekt, kunt u uw kantoor frisse lucht geven met zijn gevarieerde uitstraling. Geniet van iets anders in uw dagelijkse werk en vul het kantoor aan met een patchwork vloerkleed. Niet alleen zult u blij zijn, klanten zullen zich zeker ook zeer comfortabel voelen.

Koop nu een patchwork vloerkleed bij BRICOFLOR voor de beste prijs!

Heb je besloten een lappendeken te kopen, maar heb je geen zin om door alle winkels in de stad te gaan om prijzen te vergelijken? Dankzij onze exclusieve service kunt u die stap nu opslaan. Ons doel is om u de beste winkelervaring te bieden die u ooit hebt gehad.

Door de aankoop in onze online winkel bieden wij de beste prijs-kwaliteitgarantie op de markt. Als u twijfels of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, u kunt dit doen via telefoon, e-mail of ons contactformulier. Wees niet verlegen, we wachten op je!