Zoeken naar search on website
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Professioneel advies
0853018440
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Brand claim
33.95 € per rol
17.47 € per rol
Gelijk aan € 3,28 / m²
incl. BTW
-49 %

Totaal
(incl. BTW)
17.47 €

Product voordelen

  • Hoge kwaliteit behang van A.S. Création
  • Stijl(en): Constructie
  • Ideaal voor kantoor, plafond, hal, keuken, woonkamer
  • Uit de collectie A.S. Création Meistervlies 2020

 

Verzend :  € 7,95 per bestelling
Levertijd tijd:  5-7 werkdagen
Meer info over dit product

1. Bijbehorende producten

2. Behang 103611 A.S. Création Meistervlies 2020

De nieuwe en individuele behangcollectie Meistervlies 2020 van A.S. Création biedt u een grote variëteit. Uitstekende kwaliteit, eenvoudig vakmanschap en oneindige ontwerpmogelijkheden maken Meistervlies 2020 een van de meest populaire behangseries van A.S. Création. De huidige collectie individueel overschilderbare wand- en plafondwandkleden combineert de beste serie en opwindende speciale effectstructuren voor unieke wandontwerpen naar persoonlijke voorkeur.

Het repertoire varieert van subtiele strepen, poets- en textiellooks tot speels bloemenbehang en stijlvol barok behang, dat iedereen met zijn favoriete kleur naar eigen wens kan schilderen.

Bijzonder spectaculaire resultaten kunnen worden behaald met Meister Vlies 3D: met deze muuroutfits zorgt een speciale granulaatafwerking voor opwindende meerkleurige effecten - en dit met slechts een enkele verflaag.

Meistervlies Pro maakt behangen eenvoudiger dan ooit. De extreem dimensioneel stabiele behangsoorten zorgen voor snelle, perfecte resultaten met prachtige driedimensionale effecten.

Op bijzonder gestreste muren, zoals in de hal of in de kinderkamer, bewijzen de krasbestendige vliesbehang behangs superieure weerstand.

Gloednieuw is de milieuvriendelijke serie Meistervlies ECO. Zonder weekmakers, oplosmiddelen, formaldehyde, zware metalen, ftalaten en glasvezels, zorgt het voor een optimale binnenlucht en een goed gevoel van leven.

Houd er rekening mee dat de AS Tapeten-collectie Meistervlies 2020 naast de Euro-haspelafmetingen ook speciale afmetingen bevat - 10,05 meter lang en 0,53 meter breed.

De behangs van de Meistervlies 2020-collectie van de bekende merkfabrikant A.S. Création overtuigt door hun eenvoud, die creatieve vrijheid garandeert. Dankzij de hoogwaardige verwerking van vlies als dragermateriaal en vlies als coating, inspireert het behang met een enorme robuustheid en een lange levensduur en kan deze snel en gemakkelijk aan de muur worden bevestigd.

3. Technische details

Belangrijkste functies

  • Achterkant materiaal Vlies
  • Oppervlaktemateriaal Vinyl
  • Collectie Meistervlies 2020
  • Afmetingen 10,05 x 0,53 m
  • Patroonovereenkomst Geen overeenkomst
  • Pasvorm Vrije pasvorm
Beste prijsgarantie

Beste prijsgarantie

Gegarandeerd geen cent te veel betalen!

Persoonlijke offerte

Persoonlijke offerte

Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!

Gratis sampleservice

Gratis sampleservice

Nu tot 8 gratis samples bestellen!