Contact
Heeft u vragen?

Wij helpen u graag! Contact Telefonisch 043 - 3020090 Of per e-Mail [email protected]

behang kantoor - professioneel succes

Het kantoor is de plek waar we veel van onze tijd investeren. Het is de persoonlijke ruimte waarin uw ideeën stromen, uw vaardigheden exploiteren en u uw kennis met de wereld deelt. Het is hierom, dat we hebben besloten om de beste catalogus te selecteren om uw kantoor met het beste behang te decoreren.

 

Lees verder

Kantoor behang

Filter opties:

  • Beste prijsgarantie

    Gegarandeerd geen cent te veel betalen!
  • Persoonlijke offerte

    Grote projecten gepland? Vraag nu uw speciale prijs aan!
  • Gratis sampleservice

    Nu tot 8 gratis samples bestellen!

professionalisme en originaliteit met kantoor behang

Het is het perfecte moment om uw kantoor te bekijken en te reorganiseren. Dit is een plek waar we elke dag onze reis naar professioneel succes hervatten. Een frisse omgeving zuivert onze geest en is een hulpmiddel waarmee we al onze doelen op korte, middellange en lange termijn kunnen bereiken. Hiervoor hebben we verschillende decoratieve achtergronden voor alle smaken geselecteerd. Met het juiste behang voor u en uw kantoor, versiert u niet alleen de ruimte, maar synchroniseert u uw ideeën en vindt u alle motivatie die u nodig hebt om uw taken uit te voeren.

Werken in een rustige en stressvrije omgeving is essentieel om uw ​​professioneel doelen te bereiken.

behang voor het kantoor van het beste materiaal

Een behang dient niet alleen om te versieren; de kwaliteit moet ook goed zijn. We kunnen onderscheid maken tussen twee soorten: vliesbehang en papierbehang. Beiden hebben bepaalde voor- en nadelen die we hieronder laten zien:

papierbehang voor het kantoor

Dit type behang wordt het meest gebruikt in termen van interieurdecoratie. Maar we moeten vermelden dat het enkele nadelen heeft waardoor het verouderd is: het is breekbaar, niet wasbaar en kan gemakkelijk breken als je het van de muur wilt verwijderen. We raden dit aan als je op zoek bent naar een goedkoop behang.

vliesbehang voor het kantoor

Naast vliesvloeren wordt vlies gebruikt om kwaliteitsachtergronden te maken. Deze rollen zijn populair geworden vanwege hun kenmerken. Deze bieden, naast mooie stijlen en kleuren, een grote duurzaamheid, omdat dit behang bestaat uit een basis van vezel of papier in combinatie met een toplaag van PVC, die naast alles vocht isoleert. Het is belangrijk om te vermelden dat het ook wasbaar en lichtbestendig is. Al deze kwaliteiten maken dit behang ideaal voor uw kantoor.

de plaatsing van behang op het kantoor

Afhankelijk van het materiaal en stijl behang dat we kiezen, zal de plaatsing ervan min of meer moeilijk zijn. Hoewel dat niet de reden is waarom het een zeer zware taak is. We zullen ons nu concentreren op de twee soorten omgekeerd materiaal: papierbehang en vliesbehang.

behang kantoor van papier

Het papierbehang is niet zo resistent, dus de plaatsing kan een beetje complex zijn. Lijm moet op de basis van het behang worden aangebracht en wacht een paar minuten totdat het papier zacht is geworden zodat het op de muur kan worden geplaatst. Tegelijkertijd moet lijm worden aangebracht op de muur waar deze wordt gelijmd. Om het te verwijderen, moeten we heel voorzichtig zijn omdat het kan breken en stukjes papier op de muur kan achterlaten die later moeilijk te verwijderen zijn.

behang kantoor van vlies

Vliesbehang wordt gekenmerkt door een enkele gelakte acryllaag als coating. Het wordt ook gevormd door een textielbasis waarin de vezels zijn verbonden, maar zonder te zijn geweven,  dus geen draden worden gevormd.

De plaatsing is veel eenvoudiger dan die van papierbehang, omdat alleen lijm op de muur moet worden aangebracht en deze zo vaak als nodig kan worden verwijderd en aangebracht. Om het te verwijderen, moet het eenvoudig van de muur worden afgescheurd en geen rust laten. De gelakte acryllaag zorgt voor ondoordringbaarheid, dus naast het versieren van droge plaatsen zoals kantoren, kan het ook ideaal zijn voor ruimtes met vochtige omgevingen zoals badkamers en keukens.

de beste merken voor behang op uw kantoor

BRICOFLOR heeft voor u de beste catalogi en collecties van kantoorbehang waarmee u erop kunt vertrouwen dat u de beste kwaliteitsproducten tegen de beste prijzen krijgt! Bekijk ook modern behang voor kantoor.

a.s. création - collecties die u verrassen!

Deze Duitse fabrikant is gespecialiseerd in het tevredenstellen van zijn klanten wereldwijd. A.S. Création is het bedrijf voor wandbekleding bij uitstek. Als u zichzelf gepassioneerd over uw beroep beschouwt en zich ontspannen voelt tijdens het werken of een klassieke uitstraling aan uw kantoor geeft is, Behang 962551 A.S. Création Life 4  voor jou. Als u uw klanten wilt screenen, raden we Behang 252845 A.S. Création Day & Night Glow in the Dark aan. Er zal geen mislukking zijn!

esprit home - een behang dat u motiveert

Als het gaat om kwaliteit en avant-garde, is het behangmerk Esprit Home een ideale keuze voor woningdecoratie. Het bedrijf is altijd bezig met het verbeteren en kennen van de echte behoeften van zijn klanten, en produceert zijn behang met hoge kwaliteitsnormen. Laat je verrassen met papieren zoals Behang 357031 Espirit home Espirit 13 of Behang 357142 Espirit home Espirit 13 die uw kantoor nog leuker maken.

livingwalls - haal het beste uit jezelf naar boven!

Livingwalls produceert kwaliteitsproducten die elke ruimte tot leven brengen. De frisse en leuke ontwerpen maken uw kantoor een gezellige en optimale werkplek. Als u overtuigd bent van neutrale kleuren, is uw beste optie het 297327 Livingwalls Hygge behangontwerp, dat zijn eenvoud en formaliteit behoudt. Als u op zoek bent naar iets natuurlijkers, raden we de Behang 363806 Livingwalls Hygge aan, die alle natuurlijke stijl behoudt.

vind het geschikte behang in de online webshop van bricoflor!

Bovendien kunt u ook profiteren van al onze diensten, zoals onze beste prijsgarantie, die ervoor zorgt dat u tegen de laagste prijs op de markt koopt. De prijs kan nog steeds lager zijn, als u grote bestellingen wilt plaatsen, hoeft u dit alleen maar aan ons team te vertellen. Zij maken graag een persoonlijke aanbieding voor u. Ook bieden wij u de sampleservice, waardoor u tot 8 verschillende voorbeelden van uw favoriete achtergronden kunt ontvangen. U kunt contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of via ons contactformulier. Wij wachten op u!