Zoeken naar search on website
Professioneel advies
+31(0)43-3020090
Maandag tot vrijdag: 08:30 tot 17:00
Help icon
CONTACT

Grafitti behang - van de straat in uw huis

Als u op zoek bent naar kleur en stijl in uw huis, een dosis spanning of avontuur: geef graffitibehang een kans! Duik in de kunst van grafitti en kies uw meest originele en indrukwekkende ontwerp.

.

Geen filters geselecteerd
15,95 € per rol 12,95 € per rol
Gelijk aan € 2,43 / m²
20,95 € per rol 16,95 € per rol
Gelijk aan € 3,18 / m²
20,95 € per rol 16,95 € per rol
Gelijk aan € 3,18 / m²
19,95 € per rol 14,95 € per rol
Gelijk aan € 2,80 / m²
17,95 € per rol 14,95 € per rol
Gelijk aan € 2,80 / m²
33,95 € per rol 27,50 € per rol
Gelijk aan € 5,16 / m²
15,95 € per rol 12,95 € per rol
Gelijk aan € 2,43 / m²
15,95 € per rol 8,99 € per rol
Gelijk aan € 1,69 / m²

Graffiti - de meest urban kunst

Het is erg modieus om de unieke en expressieve kunstvorm grafitti te lenen bij het decoreren van uw huis. Grafitti is een levendige kunst die het leven in elke kamer weet te doordringen. Het is een van de meest creatieve en populaire stijlen. 

grafitti behang - in verschillende materialen

Behang kan ingedeeld worden op kleur of patroon of op basis van het materiaal waarvan ze zijn gemaakt. Deze laatste classificatie is erg belangrijk omdat deze, afhankelijk van de samenstelling, het eindproduct esthetisch zal beïnvloeden. Vele soorten, waaronder jungle behang is er in alle verschillende materialen.

papierbehang

Dit type behang is behoorlijk verouderd. Het is delicaat en kwetsbaar, waardoor het niet is aan te raden om deze in een ruimte te plaatsen die vaak gebruikt wordt. Papier is niet waterbestendig en mag niet worden gewassen of geplaatst worden in kamers waar het in contact komt met water.

vliesbehang

Vliesbehang is moderner en geüpdatet. Vliesbehang heeft geweldige eigenschappen, daarom is het favoriet van de consument geworden. De samenstelling is gebaseerd op een basis van vezel- of PVC-gecoat papier, dit biedt grote weerstand en isolatie. De combinatie van verschillende geweldige functies maken dit het perfecte behang voor elke kamer.

de plaatsing van graffitibehang

Afhankelijk van de samenstelling van de achterkant van het behang, kunnen we er achter komen of het behang makkelijk te plaatsen is . Daarom moeten we een onderscheid maken tussen papierbehang en vliesbehang (TNT). 

papierbehang - de plaatsing

Papierbehang bestaat uit één materiaal: papier. Geen ander materiaal kan u helpen de eigenschappen van papierbehang te verbeteren. De installatie is lastiger dan die van andere behangsoorten, omdat het door de eigenschappen een kwetsbaar en delicaat materiaal is. Lijm moet worden aangebracht op de achterkant van het papier. Eenmaal gelijmd mag het niet bewegen totdat het droogt. Het verwijderen ervan kan een zeer omslachtige taak zijn, het neigt te breken en is daarom lastig te verwijderen.

vliesbehang - de plaatsing

De vezels waaruit het bestaat zijn allemaal verenigd maar niet geweven. De plaatsing is eenvoudig, u moet lijm op de muur aanbrengen en u kunt vervolgens het behang plaatsen. Zolang als het behang aan het drogen is, kan deze nog verplaatst worden. Bij verwijdering laat het geen resten achter, omdat het een resistent en waterdicht materiaal is. 

a.s. création

A.S. Création is een bekend en belangrijk merk in heel Europa. Met kwaliteitsproducten voor elke smaak. Als u op zoek bent naar graffitibehang, bij A.S. Création vindt u een aantal geweldige opties zoals Wallpaper 95387-1 A.S. Création Boys & Girls 5 of Wallpaper 6840-11 A.S. Creatie Dekora Natur 6, allen grappig en origineel. Als u echt een riskantere stijl wilt verkennen, kijk dan in de productsectie van A.S. Création en vindt de stijl die het beste bij u past! Combineer deze behang stijlen met effen behang voor meer rust in het interieur. 

graffiti behang - in verschillende soorten en kleuren te koop bij bricoflor!

Ontdek het unieke grafitti behang dat we te bieden hebben en vul uw kamers met de inspirerende artistieke ontwerpen. Maak optimaal gebruik van onze sample service en bestel uw favoriete selectie van behang om zelf te zien hoe elk ontwerp bij uw ruimte past. Als u van plan bent om een ​​grote hoeveelheid  te bestellen, kunnen we u mogelijk een aan u aangepaste aanbieding aanbieden! Neem contact op met onze klantenservice voor vragen over uw bestelling en wij helpen u graag verder. Om contact met ons op te nemen kunt u ons bellen, e-mailen of ons contactformulier invullen. En dankzij onze beste prijsgarantie kunt u er zeker van zijn dat u uw favoriete behang voor de beste prijs krijgt.

+ lees meer