SALE: Bespaar nu tot 70% in veel categorieën!

Leider haben wir aktuell technische Probleme mit unseren Produktseiten. Wir arbeiten an einer Lösung und sollten ab circa 16.30 Uhr wieder vollständig erreichbar sein.

Close icon
Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 7 Somerset"Image maximise icon
Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 7 Somerset"Image maximise icon
Image maximise icon
Room planner icon
Kamerplanner
Room planner icon
Kamerplanner
  • Authentiek Britse Stijl
  • 30 Jaar Fabrieksgarantie
  • Verfijnd Oppervlakte
  • Eenvoudig Kliksysteem
€ 91,96per m²
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Minimale bestelhoeveelheid 5 Pakketten
Delivery icon
Verzend : 

€ 39,95 per bestelling

Delivery time icon
Levertijd tijd: 

8-13 werkdagen

Veilige betaalmethoden
Payment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method iconPayment method icon
Productbeschrijving
Arrow icon

Onze keuze voor uw kamer

Alles over Bennett & Jones Shire Landscapes "Oak No. 7 Somerset"

Rustieke charme met unieke karakter wordt beloofd door de nieuwe écht houten vloer collectie van Bennett & Jones Shire Landscapes. Deze bestaat uit vijf decors, die beide geschikt zijn voor een klassiek en een moderne stijl van meubilering. U kunt kiezen uit planken in gemiddeld of donker bruin, en er zijn twee vloeren in een grijs getinte nuance beschikbaar voor u. Door een zorgvuldig gekozen en gebruikte verf en afwerking technieken, slaagt de fabrikant er zoals geen ander in om het hout zorgvuldig te verwerken. Op deze manier is een opwindende combinatie van traditioneel uitziende ontwerpen en moderne productie technologie, die u elke dag zal inspireren.

De luxe uitziende parketvloeren door Bennett & Jones zullen u niet voor de gek houden – U krijgt eerste klas planken met royale afmetingen, hiermee kunt u uw huis stijlvol aankleden. Tegelijkertijd kunt u vertrouwen op hun kwaliteit, omdat u een fabrieksgarantie van 30 jaar krijgt bij thuisgebruik. Hiernaast kunt u het met een gerust hart in uw huis leggen, omdat deze vloer gemaakt is van écht hout en daardoor is het milieuvriendelijk.

Hiernaast, wint deze nobele parketvloer ook op het gebied van een comfortabele en eenvoudige installatie, waarvoor geen lijm of speciaal gereedschap vereist is. Dit is dankzij het praktische klik systeem waarmee de collectie uitgerust is. Alles wat u hoeft te doen is de klikverbindingen aan de zijkanten van de planken te leggen en de panelen te leggen in een rij. Voor een optimaal resultaat, raden wij aan om een geschikt geluiddempende ondervloer te leggen om voetstappen te reduceren. Natuurlijk hoeft u niet zonder de comfort van warme voeten te doen bij deze hoogwaardige parketvloer – omdat deze vloer eenvoudig te combineren is met warm water vloerverwarmingssystemen. Dit verhit uw vloer langzaam zonder het te beschadigen en zorgt voor een aangename warmte.

Technische details
Arrow icon